Избор на CLK
Започната от HIFI, 23 юли 2010 - 17:09:39
53 мнения по тази тема
Публикувано 06 април 2011 - 13:08
Публикувано 06 април 2011 - 18:53
Аз моята кола мисля скоро да я пусна за продаване във форума. Причината е че се затруднявам с поддържането на 2 автомобила.
Колата ми е CLK 200 компресор 192к.с. 1999г. Колата е без забележки наистина. Близо 200 000км е. Тея дни ще пусна официално обява. Цената и е 8500лв и е платено всичко до 01.04.11
http://www.facebook....7&id=1465309133
Това са снимки на колата от миналата година. Няма промяна от тогава но след 1-2 дена ще сложа актуални снимки.
Колата ми е CLK 200 компресор 192к.с. 1999г. Колата е без забележки наистина. Близо 200 000км е. Тея дни ще пусна официално обява. Цената и е 8500лв и е платено всичко до 01.04.11
Това са снимки на колата от миналата година. Няма промяна от тогава но след 1-2 дена ще сложа актуални снимки.
Публикувано 06 април 2011 - 19:47
колега swon, колата за която ми говориш няма нужда да се пита за нея, достатачное да се каже че е на Liloff, за тези месеци в които следях всичко в този форум разбрах, че това момче наистина обича всичко да бъде изпипано до най - малкият детаил. А иначе аз, днес си купих возило но не CLK, просто седнах в едно S и си казах "тя е"... утре ще ходя по нужните инстанции, ако остане време ще направя и снимки, но се местя в другият клас.
Публикувано 06 април 2011 - 19:52
Аз моята кола мисля скоро да я пусна за продаване във форума. Причината е че се затруднявам с поддържането на 2 автомобила.
Успех с продажбата Marty!!!
Публикувано 06 април 2011 - 23:22
Честито колега!колега swon, колата за която ми говориш няма нужда да се пита за нея, достатачное да се каже че е на Liloff, за тези месеци в които следях всичко в този форум разбрах, че това момче наистина обича всичко да бъде изпипано до най - малкият детаил. А иначе аз, днес си купих возило но не CLK, просто седнах в едно S и си казах "тя е"... утре ще ходя по нужните инстанции, ако остане време ще направя и снимки, но се местя в другият клас.
Май тук е времето да кажа, че традицията повелява да се почерпи в размер S - много щастие и безавариини километри с новата придобивка!
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 07 април 2011 - 06:24
колега swon, колата за която ми говориш няма нужда да се пита за нея, достатачное да се каже че е на Liloff, за тези месеци в които следях всичко в този форум разбрах, че това момче наистина обича всичко да бъде изпипано до най - малкият детаил. А иначе аз, днес си купих возило но не CLK, просто седнах в едно S и си казах "тя е"... утре ще ходя по нужните инстанции, ако остане време ще направя и снимки, но се местя в другият клас.
Честито колега,със здраве да си караш новата придобивка))и много безаварийни километри
Публикувано 08 април 2011 - 18:06
Честито колега,със здраве да си караш новата придобивка))и много безаварийни километри
БЛАГОДАРЯ!!!
Публикувано 08 април 2011 - 18:09
Честита S-ка. Пожелавам ти много да й се радваш от първия момент, а не като мен да имаш залитания по по-малки и спортни автомобили.
И ти пожелавам друго освен консумативите, да не се налага да й сменяш.
Да сме живи и здрави, ще си взема за 2ра малка, двуврата и без покрив зла гад и ще си карам Праска както и сега.
Да сме живи и здрави, ще си взема за 2ра малка, двуврата и без покрив зла гад и ще си карам Праска както и сега.
Публикувано 08 април 2011 - 19:34
Честита S-ка. Пожелавам ти много да й се радваш от първия момент, а не като мен да имаш залитания по по-малки и спортни автомобили.
Благодаря да, най - важното живи и здрави, и скоро да се сдобиеш и новият двуврат звяр
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни