Избор на CLK
Започната от HIFI, 23 юли 2010 - 17:09:39
53 мнения по тази тема
Публикувано 29 октомври 2010 - 19:05
Има и по-брутални изпълнения - това е извънградско по смотани пътища с тъпи ограничения и аз ги спазвах на моменти си стоеше на 7.0 и докато извадя фотото и то скочи след изпреварване... иначе си стоеше на 7,3 най-много . Няма толкова яка кола още и се радвам като малко дете...
Публикувано 30 октомври 2010 - 18:04
Абе, какви са тези смешни разходи?
Аз мойта под 10/100 много трудно я уговарям да падне.
Аз мойта под 10/100 много трудно я уговарям да падне.
Посети моя сайт или станицата ми във Facebook
Публикувано 02 ноември 2010 - 22:48
Виж смешната средна скорост и ще разбереш... Аз толкова бавно и с Вектрата и Фисестата си не съм карал, но тук комфорта предсразполага да искаш пътуването ти да не свършва и караш бавно...
Публикувано 08 ноември 2010 - 09:54
Нов рекорд .
Щеше до края на пътуването да си е на толкова, но се набих в 2км задръстване на входа на Перник (40 минути поне) и стана на 7.1. Явно малките гуми си оказват влияние в/у разхода.
Щеше до края на пътуването да си е на толкова, но се набих в 2км задръстване на входа на Перник (40 минути поне) и стана на 7.1. Явно малките гуми си оказват влияние в/у разхода.
Публикувано 08 ноември 2010 - 18:57
Трябва да спрем да постваме такива резултати, че хората ще си помисля, че колата е икономична
Публикувано 16 март 2011 - 16:29
Здравейте на всички... обмислям покупката на цлк и разбира се преглеждам в мобиле,попаднах на този екземпляр бихте ли изказали мения какво мислите за него . http://nfs.mobile.bg...7843&f1=details
Публикувано 16 март 2011 - 16:44
Здравейте на всички... обмислям покупката на цлк и разбира се преглеждам в мобиле,попаднах на този екземпляр бихте ли изказали мения какво мислите за него . http://nfs.mobile.bg...7843&f1=details
На снимки изглежда запазен и отличен трябва да се провери ВИН и много бдителен оглед. Погледни и тази обява
http://forums.mbclub...showtopic=23927
Луд умора нема, само се поти
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Публикувано 16 март 2011 - 22:13
Според мен, не само да я погледне обявата на Лилов, ами да и де да види и колата на живо, че като я изпусне да знае какво е изпуснал!На снимки изглежда запазен и отличен трябва да се провери ВИН и много бдителен оглед. Погледни и тази обява
http://forums.mbclub...showtopic=23927
Курницте в мобилето няма как да са в сравнимо техническо състояние, тъй като са за продан, а на колегата е за каране, дори се чудя защо я продава?!?
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 16 март 2011 - 22:22
Аз я пуснах, понеже бях пред покупка на много мечтан автомобил и прецених, че няма смисъл да имам 2 лични автомобила.
Мечтания автомобил се оказа пълен курник (като екземпляр, а не като модел кола)...
И така... карам си CLK-то, всичко й е в идеално състояние, и вероятно ще си я карам още доста време, освен ако един приятел, който много се е навил не дойде най-накрая с парите в ръка, вместо да ми точи лиги само
Мечтания автомобил се оказа пълен курник (като екземпляр, а не като модел кола)...
И така... карам си CLK-то, всичко й е в идеално състояние, и вероятно ще си я карам още доста време, освен ако един приятел, който много се е навил не дойде най-накрая с парите в ръка, вместо да ми точи лиги само
Публикувано 18 март 2011 - 12:24
Привет отново .. днес излезе тази обява и много ми хвана окото ...какво ще кажат по запознатите на пръв поглед... http://nfs.mobile.bg...4375&f1=details
Публикувано 18 март 2011 - 12:30
230 не е лош мотор... и двуцветния салон е доста симпатичен (поне на мен ми харесва)...
Това е преходен модел, тъй като фейслифтът започват да го вкарват от 2000 година.
Примерно този е с трип компютъра и мулти волана, с мигачи на огледалата, но е със стария климатик.
В обявата пише, че е с аларма - да знаеш, че не е фабрична, защото на панела го няма копчето на фабричната!
Няма и подгряването на седалките и е с частичния ел.пакет - без памет, с ръчни настройки.
Това е преходен модел, тъй като фейслифтът започват да го вкарват от 2000 година.
Примерно този е с трип компютъра и мулти волана, с мигачи на огледалата, но е със стария климатик.
В обявата пише, че е с аларма - да знаеш, че не е фабрична, защото на панела го няма копчето на фабричната!
Няма и подгряването на седалките и е с частичния ел.пакет - без памет, с ръчни настройки.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 18 март 2011 - 12:32
Трябва да я видиш наживо. Не знам салонът до колко е читав. Не съм сигурен, че двуцветното е фабрично.
Също трябва да видиш какво им има на фаровете, койт ги е затъмнявал и дали може да се кара с тях, или ще трябва да набиеш едни 500 кинта за китайски фарове.
Нищо не можем да ти кажем за компресорна кола без да се чуе двигателя. Ако двигателя звучи добре и кутията не е проблемна, перфект. Няма да коментирам за екстрите
Илия, климатика с врътките го има до края, просто е по-евтин от дигиталния климатроник и доста често се среща...
Също трябва да видиш какво им има на фаровете, койт ги е затъмнявал и дали може да се кара с тях, или ще трябва да набиеш едни 500 кинта за китайски фарове.
Нищо не можем да ти кажем за компресорна кола без да се чуе двигателя. Ако двигателя звучи добре и кутията не е проблемна, перфект. Няма да коментирам за екстрите
Илия, климатика с врътките го има до края, просто е по-евтин от дигиталния климатроник и доста често се среща...
Публикувано 18 март 2011 - 19:03
Колата си е икономична ако си я караш нормално. Аз Когато говорех за подобни разходи всички ме гледаха учудено. Жалко че моята кола няма борд комп. че да споделя снимка и аз. И аз щях да направя рекорд, ама и мене ме прецака тогавашното задръстване към Перник. Иначе тогава ми даде около 7.5л/100км но това и с каране в София.Трябва да спрем да постваме такива резултати, че хората ще си помисля, че колата е икономична
Публикувано 25 март 2011 - 20:41
Здравейте съфорумци следя от известно време темите за clk. Намислил съм да взема такова животно, и ще се радвам на коментари за тези два автомобилаТук и Тук
Разбира се, ако някой е попаднал скоро на друго clk, което си струва, да сподели. Изискванията ми са да бъде с автоматични скорости, екстрите, колкото повече, толкова повече
Разбира се, ако някой е попаднал скоро на друго clk, което си струва, да сподели. Изискванията ми са да бъде с автоматични скорости, екстрите, колкото повече, толкова повече
Публикувано 06 април 2011 - 10:16
:? Никой не е драснал нищо. Аз, обаче направих едно турне към Сливен и Стара Загора, нищо друго не събрах освен разочерование от предлаганите колици! Ще споделя видяното, за тези които мислят да обикалят към тези градове има 3 обяви в мобиле.бг които разгледах на място. Първата беше в Сливен Тази това което разбрахме, че има удър(от лявата страна), доста добре прикрит, наистина майсторски замаскиран, вратата отляво не се отваряше както трябва, за платняният салон - много зле (сякаш котки са си чесали ноктите на него). Неможахме да чуем двигателя поради това че няма гориво в резервоара... Следва Стара Загора и Тази принцеса в която единствено, купето беше невероятно запазено, но до там. Нямаше грам амортисьори, нито отзад нито отпред като лодка, при висока скорост гарантирана каскада, следва двигателят, който не ни го пуснаха на отворен капак, но и беше излишно, с една дума "издухан" мотор,който не работи изобщо добре, на празен ход оборотите не бяха никак сигурни... Кола за 9500 и с тези минуси, дори за 5000 да беше паднал, нямаше да я взема, а и като добавим отношението на тамошният техник в тази автокъща който едва не скочи на бой . И последният автомобил който видях беше това CLK което ми направи добро впечатление, беше чипосан също така, но едно неми хареса като вдигнахме капака не огледахме обстойно но имаше теч от някъде(най- вероятно картера) и то се виждаше ясно, все пак е притеснително да виждаш подобно нещо на кола за която ти се искат 20 хилки.. и така с първата обиколка за цлк.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни