калник
Започната от caki, 25 сеп 2006 - 11:53:42
7 мнения по тази тема
Публикувано 25 септември 2006 - 11:53
Вчера ,както си карам и един без да се огледа даде назад и ДУУУУУМ
: Заден десен. Може ли някой да ме ориентира цени и пазар откъдето да си купя целия калник понеже има и наченки на ръждица. Язък перди 2 год. я боядисвах

Публикувано 25 септември 2006 - 14:16
Мда много е неприятно това което те е сполетяло.Вчера ,както си карам и един без да се огледа даде назад и ДУУУУУМ
: Заден десен. Може ли някой да ме ориентира цени и пазар откъдето да си купя целия калник понеже има и наченки на ръждица. Язък перди 2 год. я боядисвах
Поне кажи за кой модел иде реч!?
Публикувано 26 септември 2006 - 00:00
Мислех да напиша ама май нащо се омотах. модела е 190-е а въпроса с каското е решен- Каско-няма
Публикувано 26 септември 2006 - 09:01
Колега ако е само калника нямаш грожи ще те те заведа в една морга кадето карат части от Германия калника там е 50 лв но са здрави и без ражда моргата се намира в овча купел само после трябва да ти го пръснат а иначе мога да ти дам и майстор който да ти го пръсне
евтино
и качествено ! :FlagMB:

Публикувано 26 септември 2006 - 18:12
Аз днес звънях на Гашевски в Горна Оряховица и ми каза че е имал но нещо не можахме да се разберем за цената защото май трябвало да го отреже а аз неможах да му обесня откъде точно понеже не вдявам от тенекиджийски...... Благодаря все пак за отзивчивоста но аз съм от Разград и Варна или Горна са ми по-наблизо

Публикувано 27 септември 2006 - 15:14
Къде в Овча Купел е тази морга и само ламарини ли вкарват?????Колега ако е само калника нямаш грожи ще те те заведа в една морга кадето карат части от Германия калника там е 50 лв но са здрави и без ражда моргата се намира в овча купел само после трябва да ти го пръснат а иначе мога да ти дам и майстор който да ти го пръсне
евтино
Публикувано 27 септември 2006 - 16:19
Я ЯКъде в Овча Купел е тази морга и само ламарини ли вкарват?????Колега ако е само калника нямаш грожи ще те те заведа в една морга кадето карат части от Германия калника там е 50 лв но са здрави и без ражда моргата се намира в овча купел само после трябва да ти го пръснат а иначе мога да ти дам и майстор който да ти го пръсне
евтино

СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП

1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни