Здравейте колеги,
бих искал да ви ангажирам с мнение по моя проблем, за да знам "от къде да е почвам". От 2 месеца МЛ-а почна да пали на студено при 4-то,5-то или 6-то хихикане

. Смених масло , въздушен и Горивен филтър. Бях подведен да сложа добавка на LIQUI MOLY за почистване на дюзи CDI. Сложих 2 бутилчици на 100 литра гориво, ефект нулев. Почна да ми гасне по време на движение при рязко подаване на газ. Следователно отбивам, спирам, изчаквам 1 мин. паля и продължавам кротко. Смених горивния филтър отново и се оправи това прекъсване на мотора. Преди два дни всички заминаваме въодушевлени на море, спираме за почивка и си оставаме така понеже вече няма палене. Изчаках близо 3 часа в размисъл и с надежда мотора да истине по-бързо, до новите ми опити за стартиране. Оказа се че акумолатора вече нямаше достатъчно напрежение. Обадих се на приятели от Бургас който дойдоха ,подадоха ми ток и запалих стандартно на 5-6то въртене. От там нататък няма гасене до крайната точка. Искам да знам какво ме чака като ремонт. Дюзи ли ще се сменям с нови , могат ли да се заменят с рециклирани , или некви гумички на високото налягане.
Както е редно да се казва -"Предварително Благодаря за отделеното време"