VIN Декодерwww.mbclub.ru не работи
Започната от Илия Горанов, 18 юни 2010 - 09:47:50
2164 мнения по тази тема
Публикувано 23 август 2012 - 11:27
здравейте пробвах с клипчето но иска някаква клубна карта задаме пусне да вляза откадесе може дасе взема примерно зада вляза за проверка на вин и други екстри винът мие WDB1240191B917231 благодаря а за руския сайт май още неработи пробвах но нищо неизкарва
Публикувано 24 август 2012 - 20:47
здравейте пробвах с клипчето но иска някаква клубна карта задаме пусне да вляза откадесе може дасе взема примерно зада вляза за проверка на вин и други екстри винът мие WDB1240191B917231 благодаря а за руския сайт май още неработи пробвах но нищо неизкарва
Е иска разбира се - немците предоставят тази услуга изключително за членовете на официалните клубове на марката. Съответно картите ги издаваме ние (Мерцедес-Бенц Клуб България) на българските членове
Иначе, когато някой го интересува, пуска се номера в тази тема и когато някой има свободни 5 минути му проверява номера и му праща информацията. Има план да пуснем автоматично проверяване, но то също ще е достъпно само за членове на клуба.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 25 август 2012 - 13:36
Сърдечно Благодаря колега!
Публикувано 26 август 2012 - 23:30
Здравейте,
Тръгнал съм да купувам едно комби, но нямам връзка с последния собственик - оставено е в автокъща като бартер за намаляване цената на закупен друг автомобил.
Та както и да е >> WDB1240821F295044
Благодаря предварително.
Тръгнал съм да купувам едно комби, но нямам връзка с последния собственик - оставено е в автокъща като бартер за намаляване цената на закупен друг автомобил.
Та както и да е >> WDB1240821F295044
Благодаря предварително.
Публикувано 27 август 2012 - 23:38
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 29 август 2012 - 19:22
Благодаря!
Публикувано 07 септември 2012 - 13:40
Здравейте, тази седмица си купих това: WDB2100171A503472, ще ви дъда искрено благодарен, ако ми дадете сведения, които не знам към момента.
Публикувано 08 септември 2012 - 10:48
Здравейте, от няколко дни съм собственик на WDC1641221A039476 и бих желал да разбера малко повече подробности .
Благодаря предварително
Благодаря предварително
Публикувано 09 септември 2012 - 21:41
Публикувано 10 септември 2012 - 09:34
Здравейте колеги,от около месец съм собственик на една Ц-едка купе бих желал да разбера малко повече подробности за автомобила WDB2037061A109325.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
Публикувано 10 септември 2012 - 10:43
много благодаря за бързата реакция.
Публикувано 13 септември 2012 - 20:25
Публикувано 14 септември 2012 - 10:28
Колега Горанов бих искал да провериш VIN-а на моята 190-ка. Интериора и екстериора са на Sportline, но ме съмнява да не би някой друг да ги е сложил. Отзад е двуместна и под мястото за касетофона има 3 уреда: Температура на маслото, Хронометър, V на акумулатора. А от вън няма мигачи отстрани калниците. Та ме интересува дали всичко това е фабрично или е добавено от някой от собствениците? Ако не показва тези неща, няма проблем, каквото и да показва ще ми е от полза. VIN: WDB2010241A509282 Благодаря много предварително!
Този пост е редактиран от NikitoW201: 14 септември 2012 - 10:32
Публикувано 14 септември 2012 - 20:34
Колега, доста интересна дата карта излиза за твоята кола:
1. Дилър на продажбата е "Автомобил за властите в Германия"!
Това обяснява защо няма мигачи на калниците - мигачи обикновено имат колите, които са били продадени в Италия, защото там това е било изискване.
Трудно е да се каже, дали това, че дилърът е "за властите в Германия" е добре или не е добре... зависи за какви власти и за какво е ползвана колата, но в някои случаи това са поръчкови автомобили, които се произвеждат с много по-голям "запас здравина"...
2. Оригиналният цвят на колата е синьо-черен металик
3. Тапицерията трябва да е черна, текстил
4. В дата картите не пише, дали е sportline, но в екстрите имаш кодове:
243 - Спортни седалки отпред и отзад
281 - AMG спортен волан
Има и един код 199 - дето не е много ясно за какво е.
За тези уреди под касетофона нищо не пише, но предвид че явно колата е била спортна - най-вероятно си е оригинално там.
Това обяснява защо няма мигачи на калниците - мигачи обикновено имат колите, които са били продадени в Италия, защото там това е било изискване.
Трудно е да се каже, дали това, че дилърът е "за властите в Германия" е добре или не е добре... зависи за какви власти и за какво е ползвана колата, но в някои случаи това са поръчкови автомобили, които се произвеждат с много по-голям "запас здравина"...
281 - AMG спортен волан
За тези уреди под касетофона нищо не пише, но предвид че явно колата е била спортна - най-вероятно си е оригинално там.
Публикувано 14 септември 2012 - 21:08
Благодаря много колега! Помогна ми ужасно много! само, ако може пак да ми пратиш прикаченият файл, защото като го отваря ми пише: There was an error opening this document. The file is damaged and could not be repaired. :SКолега, доста интересна дата карта излиза за твоята кола:
281 - AMG спортен волан
Този пост е редактиран от NikitoW201: 14 септември 2012 - 21:09
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни