Стартер
Започната от Cougar, 23 юни 2010 - 19:49:24
6 мнения по тази тема
Публикувано 23 юни 2010 - 19:49
Та търся си стартер в ebay за мойто 230 CE и ги гледам уж еднакви, но да попитам за всички по-големи бензинови мотори стартерите стават т.е. от 300 или 320 мога ли да сложа на моя. Някакъв код, по-който да търся стартера? Защото в ebay-a повечето пишат, че ставали стартерите за всички бензинови мотори, но не искам да се доверя така.
Благодаря
Благодаря
Публикувано 23 юни 2010 - 20:42
Малко ли стартери има тука че търсиш в Ebay . Попринцип стават за всякакви бензинови мотори, на мен за пурата ми предлагаха и по нов варянт с редуктор
Публикувано 24 юни 2010 - 06:54
Я ми звънни да видим дали наистина е 250лв.Стартера по моргите.Малко ли стартери има тука че търсиш в Ebay . Попринцип стават за всякакви бензинови мотори, на мен за пурата ми предлагаха и по нов варянт с редуктор
Телефона ще ти го пратя на Л.С.
Публикувано 24 юни 2010 - 08:29
Та търся си стартер в ebay за мойто 230 CE и ги гледам уж еднакви, но да попитам за всички по-големи бензинови мотори стартерите стават т.е. от 300 или 320 мога ли да сложа на моя. Някакъв код, по-който да търся стартера? Защото в ebay-a повечето пишат, че ставали стартерите за всички бензинови мотори, но не искам да се доверя така.
Благодаря
Аз проверявам частите по номер в този сайт: http://www.neoriginal.ru/original
Публикувано 24 юни 2010 - 09:56
Аз върнах моя и взех рециклиран за 130 лв. с гаранция Нямам никакъв проблем. Твоя не може ли да се отремонтира че трябва нов?
Публикувано 26 юни 2010 - 16:38
Три пъти е ремонтиран моя стартер - точно преди да е купя се развали, направиха е и тогава е взех, след това още два пъти, като веднъж ми взеха 80 лв. с уговорката, че ротора бил в лошо състояние и можело пак да се прави /80лв. само за труда по стартера/ и втория път 150лв. четки, бендикс и компания...... Наистина смятам, че трябва да кача друг стартер. Сега ще се възползвам от офертите на двама колеги, които са ми пратили телефони на Л.С. Много Ви благодаря за инфото.
Поздрави!
Поздрави!
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни