Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Проблем със мигачи и аварийните .......

• Please log in to reply
6 мнения по тази тема

#1 adzkata

adzkata

Прохождащ

• Нови потребители
  • 1 Мнения:
  • Град:Pernik

Публикувано 22 юни 2010 - 15:15

Значи от вчера нещо ми стана с мигачите.....Като пусна ляв или десен мигач ми светят аварийните...Проверих релето и мисля че си е изправно... Може ли някой да помогне да отрия проблема
  • 0

#2 gibon4o

gibon4o

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 13 Мнения:
  • Град:Софийска област
  • Интереси:диагностика на системи за управление на двигатели
  • Автомобил:
    W124 ,производство 1989 г. , 250 D; E 220 CDI

Публикувано 03 юли 2010 - 19:09

аларма
  • 0

#3 niknd

niknd

Майстор

• Потребители на форума
  • 1699 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Интернет Мерцедес и всичко останало
  • Автомобил:
    S400 CDI / 2001г.

Публикувано 04 юли 2010 - 17:20

апък ако кажеш и каква е колата може и някой да ти даде съвет
  • 0

#4 fika210

fika210

Напреднал

• Потребители на форума
  • 738 Мнения:
  • Град:Най-голямото село
  • Автомобил:
    W201 1991
    W210 2000

Публикувано 04 юли 2010 - 17:57

апък ако кажеш и каква е колата може и някой да ти даде съвет

Апък ако вдигнеш поглед малко нагоре ще прочетеш:модели Е-класа Проблеми и ремонти W124 Електро
:rolleyes:
  • 0
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....

На тази сладурана е кръстена нашата марка
Публикувано изображение
Мерседес Йелинек

#5 капоне

капоне

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 37 Мнения:
  • Град:Свищов
  • Автомобил:
    w124 1989 200

Публикувано 19 март 2011 - 22:01

Ех как не съм бил по-рано в тоя форум да ти кажа. Имах същия проблем. Проблема е в копчето на аварийните :) колкото и странно да ти звучи на 124-ките им се чупи една пластинка в копчето на аварийните и окъсява мигачите. резултата е като дадеш мигач и колата свети на аварийни. :) ремонта е да се демонтира копчето на аварийните и моя майстор майче пусна някав директен кабел щото пък без това копче майче няма да имаш аварийни. За последното не съм сигурен. Аз така си карах без аварийни 1 година, но сега стягамм возилото и се зарибих да си ремонтирам сам копчето. Втора ръка струва над 50 лева, поне аз не намерих по-ефтино а ремонта му не е за инженери :). Отваря се копчето внимателно с малка отверка и гледаш вътре какво е счупено. При мене се наложи да запоя пластинката и да залепя с капчица една пластмаска. Като го монтирах работеха аварийните, но ако не си на контакт и ги включа колата ми застава а контакт. Това явно е аради допълнителния кабел , който ми пусна майстора. Дано от юни 2010 да си оправил проблема :)
  • 0

#6 dilqnski

dilqnski

Майстор

• Потребители на форума
  • 1634 Мнения:
  • Град:Димитровград
  • Интереси:Двигатели

Публикувано 20 март 2011 - 01:58

Така е купи си едно друго копче за аварийните и всичко ще си дойде на мястото.
  • 0
Никога не оставям магарето си в калта.

#7 220TE

220TE

Чирак

• Потребители на форума
  • 165 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Мercedes-Benz 124 Sportline / 220TE/ ,110KW , X.1992г.

Публикувано 13 април 2011 - 13:36

Ех как не съм бил по-рано в тоя форум да ти кажа. Имах същия проблем. Проблема е в копчето на аварийните :) колкото и странно да ти звучи на 124-ките им се чупи една пластинка в копчето на аварийните и окъсява мигачите. резултата е като дадеш мигач и колата свети на аварийни. :) ремонта е да се демонтира копчето на аварийните и моя майстор майче пусна някав директен кабел щото пък без това копче майче няма да имаш аварийни. За последното не съм сигурен. Аз така си карах без аварийни 1 година, но сега стягамм возилото и се зарибих да си ремонтирам сам копчето. Втора ръка струва над 50 лева, поне аз не намерих по-ефтино а ремонта му не е за инженери :). Отваря се копчето внимателно с малка отверка и гледаш вътре какво е счупено. При мене се наложи да запоя пластинката и да залепя с капчица една пластмаска. Като го монтирах работеха аварийните, но ако не си на контакт и ги включа колата ми застава а контакт. Това явно е аради допълнителния кабел , който ми пусна майстора. Дано от юни 2010 да си оправил проблема :)

:allhail: Моите уважения към инженерните способности на всеки един българин и "майстор",но те от такива Мерцедеси-правеняци изпадам в тих ужас....Представяте ли си следващия собственик на колата кога ше разбере причината за даване на контакт при включване на аварийни???...Или кога и ел техник ще открие проблема...Олелеее.Дръж се Меро българин те преправя!!!
  • 0

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни