Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Кора на шибедах на 190

• Please log in to reply
1 отговор на тази тема

#1 imakandy

imakandy

Прохождащ

• Нови потребители
  • 1 Мнения:
  • Автомобил:
    190e/92

Публикувано 19 юни 2010 - 20:04

Добър ден на всички съфорумци. Имам следния проблем. Карам 190е от вече 2 години и един проблем много ме дразни. Шибедаха не се отшаря в положение "нагоре" или т.нар процеп между него и ташана не се появява. Свалих кората да проверя дали не е механичен проблем, но се оказа , че без нея всичко си е ОК. Отшаря се перфектно и някъде не задира. При обратното поставяне на кората забелязах два пошдигача за кората и не мога да ги нацеля. Тогава разбрах, че всичките проблеми идват от тях. Има ли представа някои от вас как тояно се процедира с поставянето на кората?
  • 0

#2 Bat Andi

Bat Andi

Председател на МБКБ

• Управителен съвет
  • 1006 Мнения:
  • Град:Ловеч
  • Автомобил:
    W201 2.0E
    W201 2.6E (Automatik)
    W140 500SE
    C215 CL55AMG (Kompressor)
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 07 август 2010 - 13:32

Добър ден на всички съфорумци. Имам следния проблем. Карам 190е от вече 2 години и един проблем много ме дразни. Шибедаха не се отшаря в положение "нагоре" или т.нар процеп между него и ташана не се появява. Свалих кората да проверя дали не е механичен проблем, но се оказа , че без нея всичко си е ОК. Отшаря се перфектно и някъде не задира. При обратното поставяне на кората забелязах два пошдигача за кората и не мога да ги нацеля. Тогава разбрах, че всичките проблеми идват от тях. Има ли представа някои от вас как тояно се процедира с поставянето на кората?

Здравей колега,
Моя беше счупен като взех колата, и наскоро го смених целия. После естествено почоварках стария. Според мен без да го разглобиш основно не може да се постави кората. Но това е по мое мнение. По принцип не са скъпи и ако се решиш на смяана ще пусна тема във форума как се сваля и се слага новия.
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни