Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Колеги, успокойте малко жените/приятелките си!

• Please log in to reply
19 мнения по тази тема

#1 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Публикувано 17 юни 2010 - 18:02

Днес, 17.06.2010г., около 17.45ч. чаках жена ми да дойде да вземете от бул. Дондуков, точно до Пощенска банка, накрая на Партийния дом, в посока Раковска. Идва жената с Форда, кара си в лентата, намалява, дава мигач да спре най-вдясно при паркираните вдясно коли, и в този момент ни изравнява една сива 202-ка и возещата се госпожа на дясната седалка нещо маха като откачена и нарежда през процореца – не я чух какво говори.
Ако толкова е бързала, за тази цел колегата с Ц класата знае, че има ляв мигач и се прави лява маневра за изпреварване. Никой не ги е засекъл. Жена ми не е длъжна да паркира с 200 км./ч. и бързо да освобождава платното, още повече, че обичайните чакащи на булеварда за маршрутно такси, са слезли на улицата и не ебават да се дръпнат, когато някои иска да паркира.
Като има човек пред теб с друга кола, намаляваи и чакаш, а ако не чакаш и не можеш да изпревариш, то или дерзаеш или даваш газ и се удряш в този отпред и после си носиш последствията.
За някои такива неща са дреболия, ама аз ги приемам насериозно.
Ако някой колега се разпознае, т.е. разпознае дамата до него, да си признае и да й дръпне ушите :icon_coolgrin:

Този пост е редактиран от hektor: 17 юни 2010 - 22:28

• 0
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!

#2 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 17 юни 2010 - 18:17

Дидо - аз бях брат :(
Жената всъщност е баба ми - напоследък прекалява с анаболите,хем и правя забележка,ама те та на - изпуска се на моменти...
Майтапа настрана,трябвало е на момента да я нахраниш - така да си излееш душата и да ти е спокойно после,сега и да питаш,и да четат героите ( в което дълбоко се съмнявам) файда нулева...Не се кахъри - всичко се връща...колкото и проклето да звучи ;)
  • 1
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#3 aalexieff

aalexieff

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 692 Мнения:
  • Град:Павликени
  • Автомобил:
    W124 2.5 D 1987 продаден
    W210 E300 D 1996 продаден
    Mitsubishi Colt IV 1.3 1995 продаден
    Mitsubishi Colt VI 1.5 2005
    Renault Clio III 2007
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 17 юни 2010 - 20:08

изпуска се на моменти...

:allhail:
  • 0
W210 E300 D 1996
W124 and E300

#4 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Мнения:
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Публикувано 17 юни 2010 - 20:42

Майтапа настрана,трябвало е на момента да я нахраниш

Е то стана много бързо, просто подминаха и тя нещо ръкомахаше. А и няма да тръгна да псувам жена, плюс това на някой евентуален колега от форума.
:beer:
  • 0
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!

#5 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
  • Интереси:Създавам спомени с материали на клиента -:D
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 17 юни 2010 - 21:00

Миналата седмица имах и аз пререкания с едно русо същество от моят пол...което от лентата за дясно под моста на НДК изведнъж реши да мине пред мен в лентата за направо точно като ми светна зелено и се бях засилила...естествено, нямаше мигач или намек от нейна страна, че ще предприеме тази маневра...съответно спирайки на сантиметри от нея си изпуснах нервите свирнах и й извиках "Кво правиш ма овца"...при което тя ми показа среден пръст... :censored: и с това диалогът се изчерпи, естествено..
Не знам каква е тая агресия, какво е това чудо.. :angry:
  • 0

#6 sam-1

sam-1

Напреднал

• Потребители на форума
  • 357 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    MERCEDES BENZ W 124 250 TD-11.11.1990г. Опел тигра, Форд Транзит и какво ли не още

Публикувано 17 юни 2010 - 21:06

"Кво правиш ма овца"...

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение
  • 0
Публикувано изображение

#7 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
  • Интереси:Създавам спомени с материали на клиента -:D
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 17 юни 2010 - 21:11

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Да знам..много грозно от моя страна :rolleyes: ..и аз съм почнала да попивам някои от типично мъжките епитети относно жените..
  • 0

#8 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 17 юни 2010 - 21:12

А и няма да тръгна да псувам жена, плюс това на някой евентуален колега от форума.
:beer:

Ти няма да псуваш жена,а участник в движението,който те храни - на пътя всички са равни.Ако си такъв жжжжжентълмен за какво е тази тема?!?!?
Аз редовно си храня,и редовно като сгафя си понасям хранилката - в София сме - човещинка е ;)
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#9 Skull

Skull

Чирак

• Потребители на форума
  • 157 Мнения:

Публикувано 17 юни 2010 - 21:33

изпуска се на моменти...

:allhail:

:jester: доста се посмях.. колегата как го е извадил от контекста
  • 0

#10 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Мнения:
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Публикувано 17 юни 2010 - 21:39

Ти няма да псуваш жена,а участник в движението

Неееее, нея я возеха. Горе съм го написал, ама явно не си обърнал внимание. То това е тъпото :0_yahoo:
  • 0

#11 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 17 юни 2010 - 22:04

Добре че не разпознах жената в описанята, щото тъкмо точех винкело! Ама нито е руса, нито е с 202-ка. Да не говорим, че колата е обозначена със знаците на клуба. Явно агресията се е пренесла в ежния пол...
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#12 DEOdriver

DEOdriver

Майстор

• Потребители на форума
  • 983 Мнения:
  • Град:Смолян
  • Автомобил:
    VW Passat B7 4motion
    Mercedes Sprinter 311CDi 07г.
    Mercedes 308 Diesel 90г.
    Mercedes 1317 TurboDiesel 90г.

Публикувано 17 юни 2010 - 23:01

Такива смели хора бол,ама неправи сметка,че ако слезе някоий 2 метра висок и също толкоз широк ще изтине на място.Никога не се знае кой ще излезе насреща.Няма култура на пътя в България.Всеки се мисли за безсмъртен,как ще пребие тоя и ония и т.н.Затова мисля да си взема и газов пистолет,просто за всеки случай,че като гледам колко се разкарват в бухалки и ножове :kill_myself:
По принцип гледам да се придържам към поговорката:"По-умният отстъпва",пък ако вече почва някой да прекалява.......готов съм да си смачкам тенекиите.Пак призовамвам-Нека бъдем културни на пътя :flagMB new:
  • 0

#13 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 17 юни 2010 - 23:18

Такива смели хора бол,ама неправи сметка,че ако слезе някоий 2 метра висок и също толкоз широк ще изтине на място.Никога не се знае кой ще излезе насреща.Няма култура на пътя в България.Всеки се мисли за безсмъртен,как ще пребие тоя и ония и т.н.Затова мисля да си взема и газов пистолет,просто за всеки случай,че като гледам колко се разкарват в бухалки и ножове :kill_myself:
По принцип гледам да се придържам към поговорката:"По-умният отстъпва",пък ако вече почва някой да прекалява.......готов съм да си смачкам тенекиите.Пак призовамвам-Нека бъдем културни на пътя :flagMB new:

Газовия пистолет е кофти идея колега. Оръжие се вади ако ще го използваш, а с газовия пистолет можеш да нараниш някой, само ако го хвърлиш по него. Да не изпаднеш в ситуацията на ония турците дето имали три проблема и единия бил, че отиват на престрелка с ножове... От една тема се разбра, че повечето хра от форума ходят с оръжие(не газово), освен мен и Илията, представи си хора дето не членуват тук с какво се разхождат...
  • 0

#14 DEOdriver

DEOdriver

Майстор

• Потребители на форума
  • 983 Мнения:
  • Град:Смолян
  • Автомобил:
    VW Passat B7 4motion
    Mercedes Sprinter 311CDi 07г.
    Mercedes 308 Diesel 90г.
    Mercedes 1317 TurboDiesel 90г.

Публикувано 17 юни 2010 - 23:40

Газовия пистолет е кофти идея колега. Оръжие се вади ако ще го използваш, а с газовия пистолет можеш да нараниш някой, само ако го хвърлиш по него. Да не изпаднеш в ситуацията на ония турците дето имали три проблема и единия бил, че отиват на престрелка с ножове... От една тема се разбра, че повечето хра от форума ходят с оръжие(не газово), освен мен и Илията, представи си хора дето не членуват тук с какво се разхождат...

Аз неискам да имам оръжие,колега.Обаче нали знаеш,че може да слезне някой луд с нож и да тръгва да те наръгва.Дори трябва да има нечовешки глоби за притежание на оръжие в колата,ама нали знаеш......България :kill_myself:
  • 0

#15 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 17 юни 2010 - 23:50

Аз неискам да имам оръжие,колега.Обаче нали знаеш,че може да слезне някой луд с нож и да тръгва да те наръгва.Дори трябва да има нечовешки глоби за притежание на оръжие в колата,ама нали знаеш......България :kill_myself:

Знам колега, ама ако хвърля по теб нож със сигурност ще пострадаш повече от колкото ако хвърля по теб газов пистолет. С по-голям успех можеш да ги пръскаш с пожарогаситея под шофоьрската седалка(при Мерцедес), за който куките не правят проблеми, а дори го търсят. Да не говорим, че шока е по-голям от глемия бял облак.
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни