Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Радиатор на климатикаМоля помогнете

• Please log in to reply
6 мнения по тази тема

#1 Ioan

Ioan

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 18 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W124 300 D 20.04.1993
    W210 E 200 CDI 10.1998

Публикувано 12 юни 2010 - 23:30

Стигнах до тук с подмяната му.Някой,ако знае ,да каже как да продължа

ПП Не знам защо не се прикачва снимката (Само 3,5МВ е)Но с две думи - Стигнах до пластмасовите кутий на парното и климатика и не мога да продължа нататък :kill_myself:

Прикачени файлове

• Прикачен файл  HPIM5782.JPG   645,64K   41 Брой сваляния

• 1

#2 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 13 юни 2010 - 21:04

Здравей, в системата на форума имаше проблем с главните букви Р и К от кирилицата.
Това беше довело до проблема с буквата Р в заглавието на темата ти. Проблемът е вече отстранен.

По втория проблем - със снимката:
Имаше ли кирилица в името на файла на снимката? Молбата ми е, ако е имало кирилица - да преименуваш файла и отново да опиташ да го качиш.
Ако все още има проблем - изпрати ми лично съобщение, за да проверим от какво се получава това.
Иначе преди малко качих файл и по принцип няма проблем с качването.
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#3 Ioan

Ioan

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 18 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 300 D 20.04.1993
    W210 E 200 CDI 10.1998

Публикувано 13 юни 2010 - 21:24

Справих се сам. Направих и много снимки,но няма да ги споделя тук.
1.Защото модератора не ми отговори-защо не мога да прикача файл (вината не е моя,не прикачвам файлове за пръв път)
2.До сега никой не ми е отговорил по същество на въпросите ми в този сайт (а те бяха само два -единия за климатика ,а другия за люка )Това ми бяха тъмните места в 124ката.Вече не!
А можех да развия темата много подробно,защото я няма никъде включително и в двете ръководства които свалих от Руския сайт. :nono:
  • 0

#4 Ioan

Ioan

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 18 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 300 D 20.04.1993
    W210 E 200 CDI 10.1998

Публикувано 13 юни 2010 - 21:31

1.Защото модератора не ми отговори-защо не мога да прикача файл (вината не е моя,не прикачвам файлове за пръв път)
2.До сега никой не ми е отговорил по същество на въпросите ми в този сайт (а те бяха само два -единия за климатика ,а другия за люка )Това ми бяха тъмните места в 124ката.Вече не!
А можех да развия темата много подробно,защото я няма никъде включително и в двете ръководства които свалих от Руския сайт. :nono:

ПП Извинявам се на модератора.Сега видях,че ми е изпратил отговор за проблема с прикачения файл!
  • 0

#5 anarchymisc

anarchymisc

Чирак

• Потребители на форума
  • 163 Мнения:
  • Град:Плевен/София
  • Автомобил:
    W124 250DTurbo '92
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 13 юни 2010 - 22:56

ПП Извинявам се на модератора.Сега видях,че ми е изпратил отговор за проблема с прикачения файл!

Колега, може би никой не е бил запознат? Не мисля, че е коректно - във форума има много информация, събрана без да се иска нещо в замяна!
  • 0

#6 Subsonic

Subsonic

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 4598 Мнения:
  • Автомобил:
    ex W124 230E, 91
    ex W124 260E, 89
    ex S211 E320, 03
    C219 CLS500, 06

Публикувано 18 юни 2010 - 22:19

1. Сигурен съм че admin-ът Илия не те е пренебрегнал тенденциозно.

2. Както съм казвал и друг път - никой на никого не е длъжен. Всичко е въпрос на добра воля и всякa информация е "as is".

3. Ще имаш и други "тъмни" места по колата - добре е да имаш към кого да се обърнеш за съвет или второ мнение.
  • 0

#7 Ioan

Ioan

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 18 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 300 D 20.04.1993
    W210 E 200 CDI 10.1998

Публикувано 27 юни 2010 - 01:25

Извинявам се на всички,които четат този пост за изпуснатите нерви (рядко ми се случва).
Очаквайте скоро пост с подробно обяснение и много снимки за това как се справих с проблема.
Трябва да обработя снимките,а не ми остава много свободно време :angry:
  • 0

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни