Добър вечер колеги,искам да попитам дали някой може да ми намери схемичката за всички бушони(тези в двигателното;купето и в багажника) на мерджо 270цди 2002г.Аз гледах на всякаде по форуми(руски) и на много други места,но намирах с 300 зора само на 208 модела и си останах без успех за 209.
Благодаря предварително.
Поздрави...
Схема на бушоните W209
Started by GARRETT, 01 Jun 2010 - 00:03:48
5 replies to this topic
Posted 01 June 2010 - 00:03
Mercedes-Benz CLK 270 CDI 200khp+
Posted 03 June 2010 - 22:04
Здравей колега,
Веднъж като ровичках из колата намерих едно скрито капаче с бушони и вътре имаше хартиено листче със схеми.
Значи, като отвориш шофьорската врата, отсрани на таблото (вижда се само при отворена врата) в тапицерията има
капаче с вътрешни щипки. Отвори го внимателно и виж дали и ти имаш приложени схеми. Ако нямаш - пиши и ще ти снимам моите,
но може да се различават, защото сме с различни двигатели.
Поздрави!
Веднъж като ровичках из колата намерих едно скрито капаче с бушони и вътре имаше хартиено листче със схеми.
Значи, като отвориш шофьорската врата, отсрани на таблото (вижда се само при отворена врата) в тапицерията има
капаче с вътрешни щипки. Отвори го внимателно и виж дали и ти имаш приложени схеми. Ако нямаш - пиши и ще ти снимам моите,
но може да се различават, защото сме с различни двигатели.
Поздрави!
Посети моя сайт или станицата ми във Facebook
Posted 06 June 2010 - 23:04
Здравей колега,погледнах капачето(забравих да спомена че и там гледах) и там ги няма.Снимай ги и ги покажи да ги видя.Благодаря предварително.
Поздрави...
Поздрави...
Posted 07 June 2010 - 10:02
Ето моята схема.
Снимал съм я с телефона, но в момента нямам скенер за по-качествена снимка.
Снимал съм я с телефона, но в момента нямам скенер за по-качествена снимка.
Attached Files
Посети моя сайт или станицата ми във Facebook
Posted 08 June 2010 - 17:10
Много благодаря колега,да си жив и здрав
Поздрави...
Поздрави...
Posted 26 August 2016 - 11:50
Благодаря и аз за схемата, въпреки , че не мога да намеря бушона за перката на радиатора пак но ще се справим няакак си!!!
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users