Добър вечер колеги,искам да попитам дали някой може да ми намери схемичката за всички бушони(тези в двигателното;купето и в багажника) на мерджо 270цди 2002г.Аз гледах на всякаде по форуми(руски) и на много други места,но намирах с 300 зора само на 208 модела и си останах без успех за 209.
Благодаря предварително.
Поздрави...
Схема на бушоните W209
Започната от GARRETT, 01 юни 2010 - 00:03:48
5 мнения по тази тема
Публикувано 01 юни 2010 - 00:03
Mercedes-Benz CLK 270 CDI 200khp+
Публикувано 03 юни 2010 - 22:04
Здравей колега,
Веднъж като ровичках из колата намерих едно скрито капаче с бушони и вътре имаше хартиено листче със схеми.
Значи, като отвориш шофьорската врата, отсрани на таблото (вижда се само при отворена врата) в тапицерията има
капаче с вътрешни щипки. Отвори го внимателно и виж дали и ти имаш приложени схеми. Ако нямаш - пиши и ще ти снимам моите,
но може да се различават, защото сме с различни двигатели.
Поздрави!
Веднъж като ровичках из колата намерих едно скрито капаче с бушони и вътре имаше хартиено листче със схеми.
Значи, като отвориш шофьорската врата, отсрани на таблото (вижда се само при отворена врата) в тапицерията има
капаче с вътрешни щипки. Отвори го внимателно и виж дали и ти имаш приложени схеми. Ако нямаш - пиши и ще ти снимам моите,
но може да се различават, защото сме с различни двигатели.
Поздрави!
Посети моя сайт или станицата ми във Facebook
Публикувано 06 юни 2010 - 23:04
Здравей колега,погледнах капачето(забравих да спомена че и там гледах) и там ги няма.Снимай ги и ги покажи да ги видя.Благодаря предварително.
Поздрави...
Поздрави...
Публикувано 07 юни 2010 - 10:02
Ето моята схема.
Снимал съм я с телефона, но в момента нямам скенер за по-качествена снимка.
Снимал съм я с телефона, но в момента нямам скенер за по-качествена снимка.
Прикачени файлове
Посети моя сайт или станицата ми във Facebook
Публикувано 08 юни 2010 - 17:10
Много благодаря колега,да си жив и здрав
Поздрави...
Поздрави...
Публикувано 26 август 2016 - 11:50
Благодаря и аз за схемата, въпреки , че не мога да намеря бушона за перката на радиатора пак но ще се справим няакак си!!!
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни