Помпа Bosh или LukasКоя помпа е по-добра
Започната от Apolon, 20 май 2010 - 16:22:28
11 мнения по тази тема
Публикувано 20 май 2010 - 16:22
Здравейте, колеги.
Въпроса ми е коя помпа е по добра. Вярно ли е ,че помпите LUKAS се скапвали много бързо.
В момента карам С220 чист дизел и ме наплашиха ,че тая помпа била голям боклук и е трябвало да си взема С250 с помпа на BOSH.
Търсих в търсачката там не намерих нищо конкретно само "Отново проблем с LUKAS" ,което ме кара да си мисля,че май слуховете са верни.
Благодаря.
Въпроса ми е коя помпа е по добра. Вярно ли е ,че помпите LUKAS се скапвали много бързо.
В момента карам С220 чист дизел и ме наплашиха ,че тая помпа била голям боклук и е трябвало да си взема С250 с помпа на BOSH.
Търсих в търсачката там не намерих нищо конкретно само "Отново проблем с LUKAS" ,което ме кара да си мисля,че май слуховете са верни.
Благодаря.
Публикувано 24 май 2010 - 21:55
Вярно ли е ,че помпите LUKAS се скапвали много бързо.
Вярно е!
И това е вярно!
Търсих в търсачката там не намерих нищо конкретно само "Отново проблем с LUKAS", което ме кара да си мисля,че май слуховете са верни.
И слуховете са верни....
"Когато говориш каквото мислиш, мисли какво говориш!"
Публикувано 25 май 2010 - 11:00
Баси как само му го каза,какво ще си помисли човека.
Все пак всичко си е И до късмет...
Публикувано 25 май 2010 - 15:39
Баси как само му го каза,какво ще си помисли човека.
Няма какво да се лъжем - помпата Лукас е меко казано пълен боклук. За късмета ще се съглася с теб, понеже един приятел кара w202 - 2,2 D вече доста километри (над 200 хил само в него) без забележки (свързани с помпата), но така да се каже - чакаме я ... Може да се окаже и изключение от правилото, но силно се съмнявам. Иначе
"Когато говориш каквото мислиш, мисли какво говориш!"
Публикувано 25 май 2010 - 16:41
Лукас е голям гаф за иначе приличен двигател.Дано не ти се налага да го разбираш в първо лице.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 27 май 2010 - 20:29
Благодаря за мненията колеги.
Явно слуховете са истина.
Ще сменям горивния филтър през 15 000км пък дано да не сдаде багажа.
Явно слуховете са истина.
Ще сменям горивния филтър през 15 000км пък дано да не сдаде багажа.
Публикувано 25 юли 2010 - 17:54
Няма място за притеснение,мой познат е сменял на C220 LUKAS с BOSCH втора употреба от 190-ка и няма чупене,вече е над 60000км
Публикувано 30 юли 2010 - 08:42
Мойта 220 е с бош от 190. И протече на 2-рата седмица, ремонтния комплект беше около 80лв. и с работата излезе около 200. Даже и гаранция ми дадоха
Вече близо 40 000 не е мръднала (да чукна на дърво. Пращаха я в Пловдив, друго немога да ти кажа.
Вече близо 40 000 не е мръднала (да чукна на дърво. Пращаха я в Пловдив, друго немога да ти кажа.
Публикувано 03 август 2010 - 06:43
Аз съм с Лукас. Разбира се ми се повреди. Самата помпа механично е измислена страхотно и няма какво да и се развали. Проблемът при тези помпи е в електрониката.
Моята я излекуваха в Пловдив за скромната сума от 950 лв с гаранция 1 година.
Може да прочетеш и тази тема - там съм писал какво, как...
Моята я излекуваха в Пловдив за скромната сума от 950 лв с гаранция 1 година.
Може да прочетеш и тази тема - там съм писал какво, как...
Mercedes-Benz C 220 Diesel / W202T
Публикувано 13 август 2011 - 15:19
Колеги споко аз сега ще я правя за 2 ри път.изкара точно 1 год. и 5 месеца(35000 км.) смениха ми ротор сензора и сега пак се скапа .Първия път като се прецака беше на 164 000 км(реални).колата я познавам от чисто нова за тава съм сигорен в км.) Някои знае ли кои ги прави тия присадки с помпите че жече ми писна от тоя лукас
Публикувано 17 ноември 2011 - 20:13
0899180209
това е номера на майстора който прави смяна на лукас с бош
той си намира и частите
само му караш колата и след два дни си я вземаш готова
това е номера на майстора който прави смяна на лукас с бош
той си намира и частите
само му караш колата и след два дни си я вземаш готова
Публикувано 17 ноември 2011 - 20:35
Темата е старичка...... ама е престъпление толкова много да оплювате Лукаса.
By Batev
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни