Препоръчайте ми хубав радар детектор?
Започната от speka, 17 май 2010 - 18:33:37
14 мнения по тази тема
Публикувано 17 май 2010 - 18:33
Интересува ме предимно Cobra но може и Whistler, и модела който според вас е с най - хубаво съотношение цена/функций. Т.е да не засича радара, вече като съм видял стоп палката нещо до 150 кинта!
Мерси предварително.
Мерси предварително.
Публикувано 17 май 2010 - 20:25
Аз си взех секънд хенд 9300 на Кобра и съм адски доволен
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 17 май 2010 - 20:44
аз карам с MARUHAMA JH-601 няма кабели мабели ,и съм му изключил всички ненужни честоти (седи си само на Х , всичко друго което е на К,Ка,Кu честоти ,демек камерите няма смисъл защото са насочени така ,че всичко ги лови почти накрая), лови ги като пушка е ... само един пример като влизам от магистралата в София още горе на възвишението почва да пищи радара ако долу на 4-5 км е пуснат и на ихтиман вечно дебнат след един завой (посока Пловдив) с едни бинокли гледат , радара ги лови още на 1-2 км преди завоя ... това са ми впечатленията.Иначе е много удобен с този соларен панел , няма кабели ,много интелигентно седи в колата и се прехвърля лесно в друг автомобил за секунди.Това е ...
220 CDI Automat , W211 - 2002 година
Публикувано 17 май 2010 - 20:55
И аз съм с Cobra 9330 от близо две години и съм доволен, доста пъти ме е спасявала.
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
Публикувано 17 май 2010 - 21:10
АА такова нещо за първи път виждам много яко ми изглежда от колко време го карасх заслужава ли си !? има ли гаранция и от къде да го закупя ?Ти от къде си го купувал?аз карам с MARUHAMA JH-601 няма кабели мабели ,и съм му изключил всички ненужни честоти (седи си само на Х , всичко друго което е на К,Ка,Кu честоти ,демек камерите няма смисъл защото са насочени така ,че всичко ги лови почти накрая), лови ги като пушка е ... само един пример като влизам от магистралата в София още горе на възвишението почва да пищи радара ако долу на 4-5 км е пуснат и на ихтиман вечно дебнат след един завой (посока Пловдив) с едни бинокли гледат , радара ги лови още на 1-2 км преди завоя ... това са ми впечатленията.Иначе е много удобен с този соларен панел , няма кабели ,много интелигентно седи в колата и се прехвърля лесно в друг автомобил за секунди.Това е ...
Публикувано 17 май 2010 - 21:32
АА такова нещо за първи път виждам много яко ми изглежда от колко време го карасх заслужава ли си !? има ли гаранция и от къде да го закупя ?Ти от къде си го купувал?
Публикувано 17 май 2010 - 21:40
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 18 май 2010 - 07:25
И аз съм с Cobra 9330 от близо две години и съм доволен, доста пъти ме е спасявала.
Още един глас за тая кобра - ползваме я с един колега той от 5, аз от 3 години - изкарала си е парите многократно!
Публикувано 18 май 2010 - 08:20
Марухама JH888 е по-добра и в момента е на същата цена-195 лв. Познават се (на пръв поглед) по това, че стария е сребрист, а новия-черен.аз карам с MARUHAMA JH-601 няма кабели мабели ,и съм му изключил всички ненужни честоти (седи си само на Х , всичко друго което е на К,Ка,Кu честоти ,демек камерите няма смисъл защото са насочени така ,че всичко ги лови почти накрая), лови ги като пушка е ... само един пример като влизам от магистралата в София още горе на възвишението почва да пищи радара ако долу на 4-5 км е пуснат и на ихтиман вечно дебнат след един завой (посока Пловдив) с едни бинокли гледат , радара ги лови още на 1-2 км преди завоя ... това са ми впечатленията.Иначе е много удобен с този соларен панел , няма кабели ,много интелигентно седи в колата и се прехвърля лесно в друг автомобил за секунди.Това е ...
Публикувано 20 май 2010 - 12:59
Извинявам се на колегата че ползвам неговата тема,но ще помоля някой ако може да препоръча нещо за пазене от камерите. П.П отговори от типа "Спазвай ограниченията" не ми помагат въпреки че се стремя да спазвам ограниченията,но първо има доста малоумни ограничения и второ случва се човек да се разсее.Благодаря!
Публикувано 20 май 2010 - 13:03
В моя Гармин-чо съм въвел всички камери - спиид и кръстовищни, и пищи отдалече. Вече спя по-спокойно.
Публикувано 21 май 2010 - 09:00
С пои-те на гармина - имаш само стационарните камери - другите ги нямаш, щото се движат заедно с колата, така че стига си спал спокойно . За другите в колите, които са, върши работа един нормален радар-детектор, ама - понякога са нагласени така, че да те хващат в последните 20 метра да речем - тогава пак го духаш. Карайте нормално, колкото и изтъркано да звучи - аз не мога да разбера за къде толкова бързате или ако искате да се изживявате като рейсъри - има полигони, писти, вървете там.
Публикувано 18 юни 2010 - 17:22
здравей за радара си вземи линстлер много добре е, акобра попринцип е име имам и кобра ако държиш но по добре е линстлер ,но както си претцениш кобра имам от 195 до 285 а другия е 138 148лева с гаранция 1 година
Публикувано 18 юни 2010 - 21:06
"линстлер"...? ти продаваш ли радари или просто споделяш опит...здравей за радара си вземи линстлер много добре е, акобра попринцип е име имам и кобра ако държиш но по добре е линстлер ,но както си претцениш кобра имам от 195 до 285 а другия е 138 148лева с гаранция 1 година
За Whistler ли става въпрос? Ако ги продаваш, как е възможно дори да не знаеш как се пише?
Публикувано 18 юни 2010 - 21:52
Ама верно лиЗа Whistler ли става въпрос?
Е по-добре "Духач" да го беше написал.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни