Жужене някакво?
Started by Ева, 10 May 2010 - 08:56:50
8 replies to this topic
Posted 10 May 2010 - 08:56
Привет, колеги!
Имам питане за някакво странно жужуне, което не мога да чуя от къде идва?
Преди месец смених амортесиорите и един болт, където ми тропаше и от тогава усещам от предницата все едно ще се разпадне,/преди смяната нямаше такова нещо / някакво скърцане и мисля да ходя да провера луфтовете отпред за да видя какво е това тракане.
Възможно ли е това жужене да идва отпред, където е и тропането???
Имам питане за някакво странно жужуне, което не мога да чуя от къде идва?
Преди месец смених амортесиорите и един болт, където ми тропаше и от тогава усещам от предницата все едно ще се разпадне,/преди смяната нямаше такова нещо / някакво скърцане и мисля да ходя да провера луфтовете отпред за да видя какво е това тракане.
Възможно ли е това жужене да идва отпред, където е и тропането???
Posted 10 May 2010 - 17:35
Жужене и тропане са две различни неща.
Ако е жуженене, се приготви за ремък и конзола с 3бр. ролки

Posted 11 May 2010 - 21:06
Мерси!Жужене и тропане са две различни неща.
Аз визирах и жужунето, и тропането! Просто може неясно да съм написала! Възможно ли е това жужена, да го чувам веднъж, после да спира, после пак и така??? И колко мога да карам, така преди да ги сменя???
Posted 11 May 2010 - 21:23
Колежке, жуженето се чува избирателно. И аз кат карам по-бръзичко нещо жужи от към седалката на жена ми, ама веднъж го чувам веднъж не. Виж и при теб да не е подобен случая.Мерси!
Аз визирах и жужунето, и тропането! Просто може неясно да съм написала! Възможно ли е това жужена, да го чувам веднъж, после да спира, после пак и така??? И колко мога да карам, така преди да ги сменя???
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Posted 11 May 2010 - 21:30
Да, така ми се стори и на мен. Първият ден жужуше, после спря, после на другия ден пак...Колежке, жуженето се чува избирателно. И аз кат карам по-бръзичко нещо жужи от към седалката на жена ми, ама веднъж го чувам веднъж не. Виж и при теб да не е подобен случая.
По-скоро като карам бавно, я чувам, че я изпистих 2 пъти и спря ми се стори, поне временно.
Знам ли?!!!
Posted 12 May 2010 - 18:06
Колежке,обикновено "жуженето" се асоциира със звук от насекомо и най вече пчела.От жужене се оплакват често притежатели на W202.Причината за този звук е от замърсено вентилаторче в плафониерата/осветителното тяло/ в купето.Това вентилаторче обдухва температурен датчик, свързан с работата на климатика/температурата в купето/
Насочи ушенце в тази посока и дано локализираш източника на жуженето..
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка

Мерседес Йелинек
На тази сладурана е кръстена нашата марка

Мерседес Йелинек
Posted 15 May 2010 - 17:34
Мерси опитвам се да го локализирам!Колежке,обикновено "жуженето" се асоциира със звук от насекомо и най вече пчела.От жужене се оплакват често притежатели на W202.Причината за този звук е от замърсено вентилаторче в плафониерата/осветителното тяло/ в купето.Това вентилаторче обдухва температурен датчик, свързан с работата на климатика/температурата в купето/

Posted 15 May 2010 - 19:48
На мен предницата ми тропа все едно ще се разпадне,когато биалетите са за смяна

Posted 18 May 2010 - 13:25
Биалети и щанга едно и също ли е? И колко пари е?На мен предницата ми тропа все едно ще се разпадне,когато биалетите са за смяна

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users