Как да пусна пръскалките на фаровете?
Започната от M.Mihalev, 02 май 2010 - 11:43:12
16 мнения по тази тема
Публикувано 02 май 2010 - 11:43
Здравейте! Преди два дена си купих Mercedes-Benc c220 и още му разучавам екстрите. Та въпроса ми е как да пусна пръскалките на фаровете? Аз пробвах при спрял автомобил, при пуснати фарове, но нестава. Моля някой ако знае как може да се пуснат да ми отговори. Благодаря предварително.
Публикувано 03 май 2010 - 20:31
A как разбра че имаш пръскалки на фаровете?
Публикувано 03 май 2010 - 21:04
Ами имаш си копче за пръскалките на фаровете(ако имаш такива), което се намира около ключа за вклюване на фаровете. Има и автоматично измиване на фаровете на вскоя н-то миене на предния джам(още не съм установил на кое точно пръскане за чистачките на предното стъкло мие и фаровете, ама го има със сигурност)A как разбра че имаш пръскалки на фаровете?
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 04 май 2010 - 18:13
Бутона се намира отдясно на копчетата, с които си настройваш огледалата. Пробвай и в движение
Публикувано 04 май 2010 - 20:57
Имам пръскалки пред фаровете има капачета и като ги вдигна се вижда под тях пръскалка която трябва да излезе, но не излиза. Има копче за измиване. Пробвах в движение, но нестава, а с чистачките не съм, но ще пробвам и ще пиша дали има резултат.
Прикачени файлове
Публикувано 04 май 2010 - 22:29
a farovete бяха ли пуснати. светеха ли? и чистачките трябва да работят.
Публикувано 04 май 2010 - 22:38
Напълни си хубаво казанчето догоре с течност, пусни си фаровете и натисни копчето, ако пак няма ефект, честито, помпичка за фаровете (скъпичка е)
Публикувано 05 май 2010 - 07:03
Моите пръскат и без да са пуснати чистачките, обаче фаровете ми са включени постоянно, не съм пробвал на изгасени фарове дали работи.a farovete бяха ли пуснати. светеха ли? и чистачките трябва да работят.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 13 септември 2010 - 22:07
Колеги, пробвах с чистачките, но нестава. Заведах я на електротехник провери бушона, но не е от там проблема. Ако имате идея от къде може да е проблема кажете за да разбера какво трябва да направя.
Публикувано 22 септември 2010 - 11:24
При мен е обратното ... На Фаровете пръска на джама не иска :S някакви идей от каде може да е проблема ?
Публикувано 30 декември 2010 - 17:59
Аз пък нямам копче за регулиране на фаровете.Любопитно ми е някой знае ли как става,дали е нещо през компютъра.Доста се рових и в него, но нищо не открих.
Публикувано 30 декември 2010 - 19:05
Значи да разбирам,че фаровете автоматично се регулират според товара и не се пипат,така ли?
Понякога ми се случва да ми пресветват отсреща,все едно си мислят,че карам на дълги или може би е от би-ксенона?
Понякога ми се случва да ми пресветват отсреща,все едно си мислят,че карам на дълги или може би е от би-ксенона?
Публикувано 04 септември 2011 - 11:59
Аз пък нямам копче за регулиране на фаровете.Любопитно ми е някой знае ли как става,дали е нещо през компютъра.Доста се рових и в него, но нищо не открих.
Караш я на сервиз, където правят технически прегледи. Там ще ти сложат една лупа с/у фара, ще ти вдигне капака и с гаечен ключ или лула ще завърти едни пластмасови гайки намиращи се на фаровете. Ако имаш късмет те няма да са счупени, както моите, и фаровете ти ще тръгнат нагоре или надолу, но ако са счупени ще ти каже "нови фарове".
Публикувано 18 септември 2011 - 08:59
колега аз имам същия проблем като твоя, пръскалките не ми работят ,но да ти кажа не съм се и захващал да ги правя на по късен етап може ,но май проблема е в мотора на пръскалките.
А относно фаровете съм със същите като твоите регулират се според тежестта,но левия ми замина благодарение на човек от ГТП вика ми много ти бие горе фара чакай да го сваля .... и хоп чупи го :@ няма думи просто ся пък ми всети в небето нощем гоня птиците по дърветата :Д
А относно фаровете съм със същите като твоите регулират се според тежестта,но левия ми замина благодарение на човек от ГТП вика ми много ти бие горе фара чакай да го сваля .... и хоп чупи го :@ няма думи просто ся пък ми всети в небето нощем гоня птиците по дърветата :Д
AMG
Публикувано 18 септември 2011 - 21:28
Колега аз също не съм тръгнал да ги правя. Вече 1 год. карам така и все си казва другата седмица и така. Ако ги оправиш пиши къде ти е бил проблема и т.н.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни