Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Продадох Дзверо..или по точно подарих го

• Please log in to reply
19 мнения по тази тема

#1 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 30 април 2010 - 20:28

Най накрая се намери купувач за Дзверко и то точно в момент в който се бях отказал да го продавам завинаги ...ама това момче ми звъня сто пъти и дойде някъде от провинцията -напомни ми на мен самия когато си купувха колата.....кво да го правя..изреждах му един час всички възможни повреди,всички налични такива и цени на части и прочее...мЪ не се отказа и това си е

Дано със здраве да си я кара :drift1:

Мой съвет -ако имате някаква що годе читава кола -примирете се с факта ,че ще я подарите почти ....или просто се откажете ,стегнете си я и си я дръжте завинаги -криза ли е или просто времената се променят-не знам!

за любопитните-колата му я дадох за 2800 лева, :kill_myself: след като установихме ,че климатика не духа хубаво студено -работеше ама не както трябва..принципно само музиката,джантите и гумите бяха около 1500-2000 лева......ама....

Скоро ще покажа новото попълнение :)
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#2 sam-1

sam-1

Напреднал

• Потребители на форума
  • 357 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    MERCEDES BENZ W 124 250 TD-11.11.1990г. Опел тигра, Форд Транзит и какво ли не още

Публикувано 30 април 2010 - 20:55

Баси...много евтино си я дал...както си казал-подарък направо.Но нищо дано е попаднала колицата в читави ръце.
Но всяко зло за добро...Пожелавам ти да си намериш Много запазено Паджеро за по малко от приготвените парички... ;)
Поздрави.
  • 0
Публикувано изображение

#3 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 30 април 2010 - 22:38

Мхм....моята очиларка я карам вече 4-та година,преди ставаше,а сега е само W210, но не я продавам поради същата причина,а именно по надолу в цената няма накъде в следващите 1-2г. т.е. няма какво да се губи вече.Сега е за купуване - не за продаване. Дано КУПИШ нещо читаво и изгодно :icon_coolgrin:
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#4 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Публикувано 30 април 2010 - 23:11

Мале ти като си озаглавил "Дзверо" и викам, тоя е продал CL-а. Ама после разбрах, че иде реч за "Дзверко" :beer:
2800. Тоя пич дори още 2 бона да даде, ще кара лъскач 300, с автомат и кожа, джанти манти. Абе мераклия е бил човека, това е ясно.

М/у другото Фелипе, не знам как са въпросните модели на "жипките" в БГ като цени, ама като чета офроуд форума, там за едни цени говорят еле мале. За 5-6 бона например Сузуки Витара 96-97 година ако си бил взел, нямало начин да не е кочина. А за Субаруто и Митцуто, не знам как е приятелю. Само не влизай там в онзи форум, щото ще те откажат. Виж си пазара и обявите и т.н. Всъщност и аз съм ги гледал и наистина не са тънки цените на въпросните коли, но пък както там искат по 6-7, по същия начин сто процента има хора, дето ще си ги продадат с цена надолу, аналогично на твоя случай. Точно сега народа няма пари и както казва МЗТ, сега е момента да се купува :drift1:
  • 0
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!

#5 top

Майстор

• Потребители на форума
  • 2110 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    MB 2010 SL350 316hp;2015 E350 BlueTEC 258hp.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 май 2010 - 02:34

Аз онзи ден си продадох моята W124 300D която беше в перфектен вид за 2000лв. просто в момента такива са цените. Не карах тая кола и стоеше по 5-6 месеца без да я пипне някой, после съм я взимал за един два дена да я покарам ако S класата ми е по сериозно повредена и пак след това стои а S класата не се е повреждала от една година...една кола стои ли толкова време некарана се скапва много повече и накрая и за скрап няма да става :) Сега за резервна кола ще си купя нещо по ново някоя Ц класа W203 C200CDI или C220CDI.
  • 0

#6 Milenko

Milenko

Чирак

• Потребители на форума
  • 74 Мнения:
  • Град:Павликени
  • Автомобил:
    Сузуки Витара 1.6 аутомат !

Публикувано 09 май 2010 - 23:16

Извинявам се за спама колеги ама не се сдържах .... Тва е цена-подигравка то вярно е че всеки сам си определя цената ама ... Туй значи мойта да я дам за 3к лева ..... щом Дзвера е 2800 лева .. Какви времена настанаха , май ще правим подаръци както е тръгнало . Приятна вечер на всички ама малко съм афектиран те ГоУлФ 3ките вървят по толкова
Айде със здраве
  • 0
Съншайн

#7 Богомил

Богомил

Напреднал

• Потребители на форума
  • 430 Мнения:
  • Град:България

Публикувано 09 май 2010 - 23:27

Чета, чета и не мога да повярвам на очите си. :bigemo_harabe_net-110:
И започвам да си задавам въпроса; Защо изобщо ги продавате ?!
  • 0
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum

"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.

#8 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Автомобил:
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 10 май 2010 - 00:56

И така е колеги....и не е така :)

за нас-които си милеем за марката-цената е смешна(затова казах ,че го подарих), :kill_myself:
-но чисто хирургически погледнато(безстрастно).....кола на двайсет години..харчи 18-20 на сто...първоначална инвестиция в нея-най малко 500-800 лева (кабели,свещи,вискосъединител,филтри,фреон)ако се слага и газ-още 500-1000 лева...
дадох я на момчето само и единствено защото беше ГОЛЯМ мераклия и каза ,че си търси такава много отдавна....иначе ако смятам само гуми джанти и музика са 1500-2000 лева....ама...

нейсе :)

ако имате как да ги карате-дръжте ги-аз я продадох само и единствено за да си взема нещо 4Х4 което ми е необходимо -иначе щях да си го държа ей така да си ми седи...
  • 0

#9 Богомил

Богомил

Напреднал

• Потребители на форума
  • 430 Мнения:
  • Град:България

Публикувано 10 май 2010 - 13:40

И така е колеги....и не е така :)

за нас-които си милеем за марката-цената е смешна(затова казах ,че го подарих), :kill_myself:
-но чисто хирургически погледнато(безстрастно).....кола на двайсет години..харчи 18-20 на сто...първоначална инвестиция в нея-най малко 500-800 лева (кабели,свещи,вискосъединител,филтри,фреон)ако се слага и газ-още 500-1000 лева...
дадох я на момчето само и единствено защото беше ГОЛЯМ мераклия и каза ,че си търси такава много отдавна....иначе ако смятам само гуми джанти и музика са 1500-2000 лева....ама...

нейсе :)

ако имате как да ги карате-дръжте ги-аз я продадох само и единствено за да си взема нещо 4Х4 което ми е необходимо -иначе щях да си го държа ей така да си ми седи...

SAMURAIJACK, ако още бачкаш в САЩ за какво ти е кола тук в България?!
Сега му е времето да си вземеш една G класа, не изневерявай на марката!
Тя е една! :icon_welldone:
  • 0
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum

"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.

#10 chasovnik

chasovnik

Чирак

• Потребители на форума
  • 104 Мнения:
  • Град:washington dc
  • Автомобил:
    mercedes c320 wagon

Публикувано 10 май 2010 - 14:28

SAMURAIJACK, ако още бачкаш в САЩ за какво ти е кола тук в България?!
Сега му е времето да си вземеш една G класа, не изневерявай на марката!
Тя е една! :icon_welldone:

ееее колега ако наистина си още в ню йорк - ЯЗЪК. бях за 4 дни в началото на април. можеше да си видим на по бира.
поздрави.
ако имаш пък към вашингтон пиши
  • 0

#11 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Автомобил:
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 10 май 2010 - 17:50

ееее колега ако наистина си още в ню йорк - ЯЗЪК. бях за 4 дни в началото на април. можеше да си видим на по бира.
поздрави.
ако имаш пък към вашингтон пиши

Tам съм ,но след около месец-ся съм болестен в Бг и мааалко по дълга отпуска ми се получи (намиг) ,но иначе съм си в НЙ-с най голямо удоволствие ще мина през столицата да се видим-веднъж бях във Вашингтон и аз и жена ми много го харесахме-задължително ще минем от там да се видим

:beer: :friends:

п.п.-Бого-Г класата е предвидена когато се пренесем окончателно някога във Европа-засега няма сми ...а и няма и пари :)
  • 0

#12 petro

petro

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 48 Мнения:
  • Град:пловдив
  • Автомобил:
    мерцедес с250-продаден
    W203-200 kompressor

Публикувано 10 май 2010 - 18:52

Колеги,някъде пишеше,че тази кола е горяла литър масло на 1000км,така че цената даже е висока...
  • 0

#13 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 10 май 2010 - 19:47

Такива са времената
Спомням си, че мойта 190-ка я продадох за 1600лв.
Двата комплекта с почти нови гуми бяха над тази цена

Поздрави
:4036:
  • 0
Публикувано изображение
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител

#14 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Автомобил:
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 11 май 2010 - 10:34

Колеги,някъде пишеше,че тази кола е горяла литър масло на 1000км,така че цената даже е висока...

Колега ,там също пишеше ,че и НОРМАЛНИЯТ разход на масло за М103 двигател (по книжка от Мерцедес) е около 500-600 грама на 1000км -а в случая харчеше масло след като не беше карана по 8 месеца...ако искаш си направи експеримент и остави твоята без да се кара 8 месеца и провери колко масло ще ти изхарчи

оценявам мнението на всеки ,ама някои да ми каже че съм продал скъпо кола ,която само ако се разколачи на части ще се вземе минимум 4000 лева.а аз я дадох за 2800лв...айде няма нужда

Поздрави
  • 0

#15 petro

petro

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 48 Мнения:
  • Град:пловдив
  • Автомобил:
    мерцедес с250-продаден
    W203-200 kompressor