Покана за Национално Тунинг Шоу 2010
Започната от geohristo, 23 апр 2010 - 13:04:34
31 мнения по тази тема
Публикувано 20 май 2010 - 16:51
Между другото,
искам да призова колегите, които ше решат да дойдат
да изглеждаме горе доло Клубно, та освен тишъртките,
се появи и възможност да се направят така обсъжданите преди време знаменца за стъклото.
искам да призова колегите, които ше решат да дойдат
да изглеждаме горе доло Клубно, та освен тишъртките,
се появи и възможност да се направят така обсъжданите преди време знаменца за стъклото.
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Публикувано 20 май 2010 - 22:57
Колеги,
остана да се набавят само някои неща,
ако някой се чувства в състояние да отговори да каже:
1. Генератор за ток, не голям, киловат върши работа
2. Някакъв ТВ, по възможност ТФТ, че няма много място
3. Някое комби, да помогне да закараме багажа до там и да си го приберем
остана да се набавят само някои неща,
ако някой се чувства в състояние да отговори да каже:
1. Генератор за ток, не голям, киловат върши работа
2. Някакъв ТВ, по възможност ТФТ, че няма много място
3. Някое комби, да помогне да закараме багажа до там и да си го приберем

Публикувано 20 май 2010 - 23:08
Колеги,дано сте предвидили и "М" размери от тишъртките
Има и детски, гладени на глобусче

Публикувано 21 май 2010 - 01:54
ъъъъ .. такоа мога да намеря 40ка или 32ка .... така плоска ... работа ще свърши ли ?
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 21 май 2010 - 06:57
ъъъъ .. такоа мога да намеря 40ка или 32ка .... така плоска ... работа ще свърши ли ?
Нещо не можах да ти разчета, но ако говориш за телевизора,
да, ще свърши работа

Публикувано 21 май 2010 - 10:55
Нещо не можах да ти разчета, но ако говориш за телевизора,
да, ще свърши работа
Малко съм бих позаспал за което се извинявам
За тв-то :
Трябва да се свали от 4я етаж .. без асансиорно
Сам немога да я обгърна .. днес пробвах - не се получава
Мога ли да разчитам на едно рамо от някой ?
Най важното : по време на път плазмата/тфт-то трябва да е изправена , а незнам много как ще се получи тази работа
Ако могат да бъдат уредение тези неща бих могъл да я уговоря да бъде предоставена за ползуване
Публикувано 23 май 2010 - 14:33
Предполагам няма да бъде фатално,ако нямам тениска,суичар,стикери,или онези лайснички на номерата
Така де ще наваксвам...Днес ми казаха,че събота съм на работа до 1ч
след работа планирам веднага да тръгна към вас.Гледам,че няма да ми е трудно да ви разпозная от голямата тълпа 
До скоро
До скоро
Публикувано 23 май 2010 - 17:55
Мдааа! Даже МБКлуб е на първо място в списъка на потвърдилите участие. Дали първи е потвърдил, е друг въпрос. В списъка е обаче там, където му е мястото
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 24 май 2010 - 18:03
Реално, като говорих с хората по телефона, за да потвърдя - бяхме пети 
Преди нас бяха потвърдили Фиат, Опел, Ауди и ИталАуто.
След това са добавени и American Car, Zaggituning и Рено...
Нещо, което забравихме да напишем, макар че го пише на сайта на организаторите:
Входът за шоуто е с билети на цена 5 лв. на човек (за лица над 12 г), като билетът е валиден за 1 ден от шоуто.
Отвън има осигурен паркинг за автомобилите на посетителите.
Програмата започва от 10 часа за посетителите, а от 8 до 10 часа влизат организаторите и участниците, в т.ч. и ние.
Преди нас бяха потвърдили Фиат, Опел, Ауди и ИталАуто.
След това са добавени и American Car, Zaggituning и Рено...
Нещо, което забравихме да напишем, макар че го пише на сайта на организаторите:
Входът за шоуто е с билети на цена 5 лв. на човек (за лица над 12 г), като билетът е валиден за 1 ден от шоуто.
Отвън има осигурен паркинг за автомобилите на посетителите.
Програмата започва от 10 часа за посетителите, а от 8 до 10 часа влизат организаторите и участниците, в т.ч. и ние.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 24 май 2010 - 19:01
Такааа,аз както винаги не съм разбрал,та затова ще попитам.
Ще има ли определено място за паркиране на клубните автомобили?Ако се събереме около 10 и повече коли на едно място ли ще бъдат паркирани?Ще се знае ли че има клубни автомобили или ще сме си просто посетители?
Поздрави.
Ще има ли определено място за паркиране на клубните автомобили?Ако се събереме около 10 и повече коли на едно място ли ще бъдат паркирани?Ще се знае ли че има клубни автомобили или ще сме си просто посетители?
Поздрави.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 24 май 2010 - 19:23
Такааааа... обяснявам:
Клубът има покана за участие в шоуто. Поканата включва безплатно използване на място в изложбената част за 1 шатра 3*3 метра и място за 1 (ЕДИН) автомобил. За целта сме подготвили шатра на клуба която ще е оцветена в "клубните цветове" и под нея ще имаме импровизиран щанд на който ще има... изненади, не искам да разкривам всички планове. Може конкуренцията да дебне иззад ъгъла
Освен това за първия ден ще вкараме един нов (и лъскав) автомобил предоставен ни от Балкан Стар, а втория ден ще вкараме друг - тунингован автомобил. Какви и кои точно ще бъдат колите - също оставям да е изненада.
Гореописаното е на територията на заградената изложбена част на писта Лесново. Извън заградената част ще има паркинг, на който няма как да осигурим запазени места. Аз ще бъда там рано сутринта (към 8 часа) за да внесем зад загражденията шатрата, колата, да разпънем всичко и да сме готови за 10 часа. В 10 часа ще открият входа за посетители. Ако хората от клуба, които ще посещават шоуто се организират по някакъв начин (например в тази тема или в отделна нарочна тема) да се срещнат на определено място, да се съберат и да тръгнат заедно към шоуто - можете да пристигнете в колона и съответно ще има голям шанс да паркирате всичките коли една до друга. Въпреки това - няма как да вкараме всички коли от клуба на изложението. Там ни осигуряват място за ЕДИН автомобил.
Ако има допълнителни въпроси - на линия съм.
Клубът има покана за участие в шоуто. Поканата включва безплатно използване на място в изложбената част за 1 шатра 3*3 метра и място за 1 (ЕДИН) автомобил. За целта сме подготвили шатра на клуба която ще е оцветена в "клубните цветове" и под нея ще имаме импровизиран щанд на който ще има... изненади, не искам да разкривам всички планове. Може конкуренцията да дебне иззад ъгъла
Освен това за първия ден ще вкараме един нов (и лъскав) автомобил предоставен ни от Балкан Стар, а втория ден ще вкараме друг - тунингован автомобил. Какви и кои точно ще бъдат колите - също оставям да е изненада.
Гореописаното е на територията на заградената изложбена част на писта Лесново. Извън заградената част ще има паркинг, на който няма как да осигурим запазени места. Аз ще бъда там рано сутринта (към 8 часа) за да внесем зад загражденията шатрата, колата, да разпънем всичко и да сме готови за 10 часа. В 10 часа ще открият входа за посетители. Ако хората от клуба, които ще посещават шоуто се организират по някакъв начин (например в тази тема или в отделна нарочна тема) да се срещнат на определено място, да се съберат и да тръгнат заедно към шоуто - можете да пристигнете в колона и съответно ще има голям шанс да паркирате всичките коли една до друга. Въпреки това - няма как да вкараме всички коли от клуба на изложението. Там ни осигуряват място за ЕДИН автомобил.
Ако има допълнителни въпроси - на линия съм.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 24 май 2010 - 19:32
Точно това ме интересуваше.Аз не искам моята кола да бъде вкарана вътре,идеята ми беше да се съберем по рано и да отидем там да може евентуално да се паркират колите на едно място,по възможност зад шатрата.Отговора ти беше пределно ясен.Сега остава да се разбереме с колегите кога,къде и как да отидеме рано за да заемеме полагащите ни се места.Аз мога да дойда рано ако има нужда от помощ,разбира се.
Поздрави
Поздрави
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 24 май 2010 - 21:21
Проблем :
Отсвириха ме за ТВ-то човека се чудеше .. чудеше .. накрая ми отказа
За което много съжелявам ...
направих всичко което ми беше по силите
Не проблем :
и за двата дена съм на линия
ЗА по ранното тръгване от София съм с цел по спокоен преход до пистата и паркиране на автомобилите на 1 място
Не , че е кой знае колко далече ама все пак
До Алипи :
Аз доколкото знам шатрата е вътре , а паркинга където може да паркираме е пред входа
Т.е май няма как да стане тоя номер с шатрата
Ще паркираме отвън 
Ако не е така моля колегите да ме поправят
Едит :
Да пускам ли темата за тръгването към сборо или някой други има голям мерак да го свърши туй ?
направих всичко което ми беше по силите
Не проблем :
ЗА по ранното тръгване от София съм с цел по спокоен преход до пистата и паркиране на автомобилите на 1 място
До Алипи :
Аз доколкото знам шатрата е вътре , а паркинга където може да паркираме е пред входа
Т.е май няма как да стане тоя номер с шатрата
Едит :
Да пускам ли темата за тръгването към сборо или някой други има голям мерак да го свърши туй ?
Публикувано 24 май 2010 - 21:44
Проблем :
направих всичко което ми беше по силите![]()
Не проблем :
До Алипи :
Т.е май няма как да стане тоя номер с шатратаЩе паркираме отвън
Едит :
Кофти за ТВ-то ,
ама няма как , ще се търси друго
Да,
паркинга за посетители е отвън а шатрата е вътре.
Пишете си в тази тема за тръгването и организацията му,
няма нужда от нова тема , а тази е закачена като важна - това
беше единственото условие към нас след поканата от страна на организаторите

1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА