Чудих се дали тук ще е правилното място за пускане на тази тема.
Проблемът ми е следния: предлагат ми бартер. Аз съм притежател на мерцедес ц клас 220 дизел (лукас) 1995 с клима и други екстри,а ми предлагат бартер за мерцедес 124 комби 2.5Д без турбо 1992 г. За километрите не говоря - не са реални със сигурност. Италиански е бил, човекът ми каза че отзад не бил на сфери, а на пружини - ето това ми стана интересно ???? лъже ли ме или наистина може да е така това + или - ??? За мотора ми каза че на 10 000 км му горял около 1л. масло - стана ми странно защото мойта от смяна до смяна не го пипа въобще
Ако някой има желание да раздуе за комбитата малко по-така инфо, какви са им предимствата и недостатаците ???
Наистина ще оценя мнението ви поради простата причина че покрай мен за жалост няма други фенове на марката събирам се с представители на френският клуб а те мислят колата за ( кошница , дарак и катафалка ) нищо не разбират май
ето и снимки на кандидатката. До сега не съм имал комби и ми е малко тръпка. Мисля си ако ме изгонят от вкъщи - ще мога да спя в нея май ( шегувам се )
Прикачени файлове
Този пост е редактиран от Blond: 31 март 2010 - 08:06
Малко правопис. Нищо страшно.