Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Съвет и информация относно W124 2.5Д комбиБартер C220D Лукас за W124 2.5Д комби?

• Please log in to reply
4 мнения по тази тема

#1 СЕКТОР

СЕКТОР

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 28 Мнения:
  • Град:ВАРНА
  • Автомобил:
    W202 C220D 1995 elegance

Публикувано 30 март 2010 - 22:08

Здравейте!
Чудих се дали тук ще е правилното място за пускане на тази тема.

Проблемът ми е следния: предлагат ми бартер. Аз съм притежател на мерцедес ц клас 220 дизел (лукас) 1995 с клима и други екстри,а ми предлагат бартер за мерцедес 124 комби 2.5Д без турбо 1992 г. За километрите не говоря - не са реални със сигурност. Италиански е бил, човекът ми каза че отзад не бил на сфери, а на пружини - ето това ми стана интересно ???? лъже ли ме или наистина може да е така това + или - ??? За мотора ми каза че на 10 000 км му горял около 1л. масло - стана ми странно защото мойта от смяна до смяна не го пипа въобще

Ако някой има желание да раздуе за комбитата малко по-така инфо, какви са им предимствата и недостатаците ???
Наистина ще оценя мнението ви поради простата причина че покрай мен за жалост няма други фенове на марката събирам се с представители на френският клуб а те мислят колата за ( кошница , дарак и катафалка ) нищо не разбират май :tongue:

ето и снимки на кандидатката. До сега не съм имал комби и ми е малко тръпка. Мисля си ако ме изгонят от вкъщи - ще мога да спя в нея май ( шегувам се ) :flagmbcb

Прикачени файлове

• Прикачен файл  076.jpg   120,47K   45 Брой сваляния
  • Прикачен файл  069.jpg   123,97K   45 Брой сваляния
  • Прикачен файл  079.jpg   106,06K   55 Брой сваляния
  • Прикачен файл  081.jpg   67,9K   63 Брой сваляния
  • Прикачен файл  069.jpg   123,97K   46 Брой сваляния

Този пост е редактиран от Blond: 31 март 2010 - 08:06
Малко правопис. Нищо страшно.

• 0
Публикувано изображение

#2 Kunev

Kunev

Напреднал

• Потребители на форума
  • 428 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Автомобили, High-End Audio, Компютри
  • Автомобил:
    W124 250d 93`
    OM602.912

Публикувано 30 април 2010 - 22:53

Взимай комбито и разкарай тази "цедка"
  • 0
Само вселената и човешката глупост могат да бъдат безкрайни.  

#3 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 30 април 2010 - 23:07

Ми не знам-мен като ми предлагат бартер бЕгам кат' откачен...ako мислиш,че насреща не са чували за ЛУКАС взимай,обаче според мен е малко вероятно - т.е. и комбито крие жокери,иначе на снимка е супер,ама що не направиш диагностика?
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#4 mbthepower

mbthepower

Майстор

• Потребители на форума
  • 2833 Мнения:
  • Град:Pleven D'ge
  • Автомобил:
    w140 s300 дизелак

Публикувано 01 май 2010 - 10:42

тва комби , сам го засичал хиляди пъти и е карано много тежко , смисъл мн гъзарски .Винаги съм го засичал да кара бавно и ако няма проблеми по него го взимаи.
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.

#5 iohoho

iohoho

Напреднал

• Потребители на форума
  • 587 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    S 211 E 320 CDI 2004г.

Публикувано 01 май 2010 - 12:02

Ако трябваше да избирам от двете без съмнение бих се метнал в комбито, Но
има два съществени недостатъка /поне за мен/ - липсата на сфери / поне половината от кефа при возията на комбито/, иначе стойката му е добра, и липсата на въздушни възглавници/предполагам Цката ти има/
Решението си е твое - успех!
  • 0

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни