Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

СМЯХ-Продавам Мерцедес W126 260 SE

• Заключена тема Тази тема е заключена
54 мнения по тази тема

#1 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 15 септември 2006 - 18:38

Тук ще ви цитирам бисерите от обявата ми в друг форум :yahoo:

ballerp

Регистриран: 03 Мар 2005
Местожителство: Plovdiv
Пуснато на: Нед Юли 30, 2006 3:57 pm    Заглавие:   

--------------------------------------------------------------------------------

тва пура ли е???Или пурата беше с 2 врати??? 

pampelona

Регистриран: 06 Юни 2006
Местожителство: София, МВР
Пуснато на: Пон Юли 31, 2006 1:35 am

8500лв. за тая 20-годишна тояга ми се струва повече от несериозна оферта. Предлагам ти около 2000лв. за тая кошница и то ако колата е в идеално състояние. Може и бартер да ти предложа за AUDI 100 2.0E 16V с всички екстри. Мога да ти пратя още снимки ако имаш интерес

prompt

Регистриран: 01 Юни 2005

Пуснато на: Пон Юли 31, 2006 1:36 am    Заглавие:   

--------------------------------------------------------------------------------

Предлагам бартер за тунингована Лада 1500.
Всичко сменено - лети джанти,ел стъкла,клима,турбо.Кожен салон,Mp3,каско.
Стъпила ми е на 10000лв с подобренията.

Давам я за този мерджан - имаш ли интерес ?

bavaretza

Регистриран: 16 Фев 2005

Пуснато на: Пон Юли 31, 2006 2:34 am    Заглавие:   

хаха излагаш се в цената.
тия на ebay в това състояние вървят по 1000-2000-3000 долара максимум

djjss

Регистриран: 23 Фев 2006

Пуснато на: Пон Юли 31, 2006 9:56 am    Заглавие:   

bavaretza написа:
долара??????? ясно колко бачкаш с ибеи
е ако не е com.накрая разбирасе!

mrakat

Регистриран: 02 Май 2005
Местожителство: Във Вечния мрак и самота!
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 6:00 pm    Заглавие:   

тъп мерцедес и е автоматик като за жени напиши тема в гбг.бг там ще имаш по- голям интерес към брицата

tonymoreno

Регистриран: 18 Яну 2005

Пуснато на: Вто Авг 29, 2006 5:30 pm    Заглавие:   

alexone,един съвет от мен.Хвани си пусни една обява във в."Труд"(или в."24 Часа"(като пуснеш в единя излиза и в другия)),пусни си в Mobile.bg и не се занимавай с глупости.
Сега на тоя "набор" да му искаш 8500 лв си е направо смешно:
1.Колата е на 20 годинки и е супер скъпа за поддръжка.Частите и са толкова скъпи,все едно караш нов Мерцедес.
2.2007-ма влизаме в ЕС от еко такси(малко се съмнявам да има euro2) ще му скъсат гъза на тоя,който ще я купи и от данъци.
3.Ако тоя Мерцедес е на 235 000,то моята Лада 1990 е на 50 000.Тия ги разправай на некой друг.Толкова е търкалян,че е поне на 750 000,ама нали е Мерцедес е здрав и държи.
4.Това не е кола за ценители.Това е кола за разни комплексари и тъпанари,които си мислят,че като си купят 'Мерцедесо и че са най-луди о селото' ,но после слагат газта в багажника,щото това гори 15 и щото не можеш да го караш с 92.А ти че си решил да забогатееш никой не ти е виновен.Просто тая кола не струва тия пари и не е актуална за нашата мила родина.
Остани си със здраве и успех с продажбата

Чакайте продължение :yahoo:

Този пост е редактиран от ALEXONE™: 15 септември 2006 - 19:55

• 0

#2 Dezki

Dezki

Майстор

• Потребители на форума
  • 1517 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 15 септември 2006 - 20:48

Абе тия чуват ли се какво приказват? Имам в предвид коментарите относно автомобила, марката и качеството. Тия са смешници, по добре да не си купуват МБ- не им е на нивото, нито на акъла. Тия са безмозъчни фанатици, без всякакъв вкус.
Защото точно предимно глупаците си купуват свръх масови автомобили като ФВ, Ауди, Лада, Опел и др. Не за друго а просто разсъждават по следния начин: "Щом ги има толкова много по улиците, значи са много добри-здрави, вървящи, евтини части, лесна поддръжка. " и "Селските гъзари си купуват мерцедеси"
Да ама овчар-тунинг изпълнения се срещат най-много по гореспоменатите масови автомобили.
Който си купува Мерцедес си купува най малкото АВТОМОБИЛ за каране, возене и всичко останало за което е предвиден един истински автомобил, а не платно за изявяване на и показване на селски манталитет, комплекси за малоценност и конструкция за монтаж на ментурски резервни части по веднъж годишно и всяка година различен производител, защото пазара е залят от неизвестни марки РЧ.
  • 0
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR

#3 Fitibaldi

Fitibaldi

Чирак

• Потребители на форума
  • 248 Мнения:
  • Интереси:Мерцедес, спорт, +#$%*****
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz W124 Е300Т Diesel 1995

Публикувано 15 септември 2006 - 21:10

Алекс, вземай ладата и не се замисляй... турбо, тунинг, подобрения. може да има сини лампички на чистачките и цветя в парното.

иначе някой не са толкова смешни, а по-скоро трагични.
  • 0
Публикувано изображение

#4 darkrose

darkrose

Чирак

• Потребители на форума
  • 170 Мнения:
  • Град:Казанлък
  • Интереси:Mercedes...

Публикувано 15 септември 2006 - 21:20

Чудя се кой ли е този форум, стана ми интересно...
А човек за такава кола ще се намери, можи би просто иска време :welldone:

P.S. АААА, намерих форума.. чета сега :-)))
  • 0
Dark Inside The Night

#5 W123

W123

Майстор

• Потребители на форума
  • 2824 Мнения:

Публикувано 15 септември 2006 - 21:27

Е не ..немога :yahoo: Все съм вярвал,но чак такива "екстремисти" не съм мислил че бродят по мрежата :evil: E този пич май се изказа най-компетентно

ballerp

Поне има някакви спомени за нещо.
  • 0

#6 m_hi88

m_hi88

Майстор

• Потребители на форума
  • 939 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Интереси:MB,Whisky,fishing...и др.
  • Автомобил:
    W123/200/1980
    ....
    и др.

Публикувано 16 септември 2006 - 00:32

Четох някъде,че за МБ по-възрастни от 20г. от тук нататък цените повече няма да паднат,напротив! ...Аз затова и го държа моя ;)...Съгражданина е прав само за това,че колата не е никак изгодна за средно статистически българин.
  • 0
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."

#7 DJ FUNKY

DJ FUNKY

Майстор

• Потребители на форума
  • 2660 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    C 220 Т CDI Sport 1999 г. W 124 300 D Turbo 1992 г.

Публикувано 16 септември 2006 - 00:49

Четох някъде,че за МБ по-възрастни от 20г. от тук нататък цените повече няма да паднат,напротив! ...Аз затова и го държа моя ;)...Съгражданина е прав само за това,че колата не е никак изгодна за средно статистически българин.

има нещо такова,поне за 123 съм 100% сигурен,защото през 2003 или 2004 не си спомням точно Авто Билд го обяви официално за класика :welldone:
  • 0
Публикувано изображение
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано изображение

#8 DJ FUNKY

DJ FUNKY

Майстор

• Потребители на форума
  • 2660 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    C 220 Т CDI Sport 1999 г. W 124 300 D Turbo 1992 г.

Публикувано 16 септември 2006 - 00:50

Тук ще ви цитирам бисерите от обявата ми в друг форум :yahoo:

ballerp

pampelona

Регистриран: 06 Юни 2006
Местожителство: София, МВР
Пуснато на: Пон Юли 31, 2006 1:35 am

8500лв. за тая 20-годишна тояга ми се струва повече от несериозна оферта. Предлагам ти около 2000лв. за тая кошница и то ако колата е в идеално състояние. Може и бартер да ти предложа за AUDI 100 2.0E 16V с всички екстри. Мога да ти пратя още снимки ако имаш интерес

prompt

Регистриран: 01 Юни 2005

Пуснато на: Пон Юли 31, 2006 1:36 am    Заглавие:   

Предлагам бартер за тунингована Лада 1500.
Всичко сменено - лети джанти,ел стъкла,клима,турбо.Кожен салон,Mp3,каско.
Стъпила ми е на 10000лв с подобренията.

Давам я за този мерджан - имаш ли интерес ?

bavaretza

Регистриран: 16 Фев 2005

Пуснато на: Пон Юли 31, 2006 2:34 am    Заглавие:   

djjss

Регистриран: 23 Фев 2006

Пуснато на: Пон Юли 31, 2006 9:56 am    Заглавие:   

bavaretza написа:
долара??????? ясно колко бачкаш с ибеи
е ако не е com.накрая разбирасе!

mrakat

Регистриран: 02 Май 2005
Местожителство: Във Вечния мрак и самота!
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 6:00 pm    Заглавие:   

тъп мерцедес и е автоматик като за жени напиши тема в гбг.бг там ще имаш по- голям интерес към брицата

tonymoreno

Регистриран: 18 Яну 2005

Пуснато на: Вто Авг 29, 2006 5:30 pm    Заглавие:   

alexone,един съвет от мен.Хвани си пусни една обява във в."Труд"(или в."24 Часа"(като пуснеш в единя излиза и в другия)),пусни си в Mobile.bg и не се занимавай с глупости.
Сега на тоя "набор" да му искаш 8500 лв си е направо смешно:
1.Колата е на 20 годинки и е супер скъпа за поддръжка.Частите и са толкова скъпи,все едно караш нов Мерцедес.
2.2007-ма влизаме в ЕС от еко такси(малко се съмнявам да има euro2) ще му скъсат гъза на тоя,който ще я купи и от данъци.
3.Ако тоя Мерцедес е на 235 000,то моята Лада 1990 е на 50 000.Тия ги разправай на некой друг.Толкова е търкалян,че е поне на 750 000,ама нали е Мерцедес е здрав и държи.
4.Това не е кола за ценители.Това е кола за разни комплексари и тъпанари,които си мислят,че като си купят 'Мерцедесо и че са най-луди о селото' ,но после слагат газта в багажника,щото това гори 15 и щото не можеш да го караш с 92.А ти че си решил да забогатееш никой не ти е виновен.Просто тая кола не струва тия пари и не е актуална за нашата мила родина.
Остани си със здраве и успех с продажбата

Чакайте продължение :yahoo:

охооооо тая ми е любимата тема :yahoo:
  • 0
Публикувано изображение
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано изображение

#9 vico

vico

Чирак

• Потребители на форума
  • 51 Мнения:

Публикувано 16 септември 2006 - 08:05

форума наи вероятно е ТУНИНГ.БГ в които е пълно с 13-16 годишни без работа
  • 0

#10 W140

W140

Майстор

• Потребители на форума
  • 4552 Мнения:
  • Интереси:фото, музика, пътувания
  • Автомобил:
    Двуколка '87

Публикувано 16 септември 2006 - 08:25

:blink: :blink:
много интересно
20 годишна кошница :blink:
  • 0
=> W140 <=
"Jeder Tag ist ein neuer Anfang, jede Nacht eine neue Versuchung."
Галерия W140
Публикувано изображение

#11 gorbi

gorbi

Напреднал

• Потребители на форума
  • 330 Мнения:
  • Град:Варна/Одесса
  • Интереси:Фотография
  • Автомобил:
    MB124 CE
    AR 166 2,4 jtdm
    Terrano II 2,7 tdi

Публикувано 16 септември 2006 - 08:46

хахаха.... това с ладата не е за изтърване наистина..... :ok:
  • 0

#12 Puri4Ka

Puri4Ka

Чирак

• Потребители на форума
  • 50 Мнения:
  • Град:In The Middle Of Nowhere

Публикувано 16 септември 2006 - 09:19

"ТЪП МЕРЦЕДЕС И Е АВТОМАТИК КАТО ЗА ЖЕНИ напиши тема в гбг.бг там ще имаш по- голям интерес към БРИЦАТА" :blink: :blink:

аве тоя зле или е или е психично болен?????? и кво жените са второ качество и не могат да правят нищо така ли???? :blink: :offtopic:
  • 0
Публикувано изображение

#13 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 16 септември 2006 - 14:31

И както ви обещах продължевие но ще прочетете мниния по друга обява
Заглавие: Продавам: Мерцедес 124 300 diesel

[quote]gubaku

Регистриран: 01 Окт 2005

Пуснато на: Нед Сеп 10, 2006 10:11 pm    Заглавие:   

Човече извинявам се за спама обаче за 15-16000 си купуваш мерцедес очиларка дето няма нищо общо с тая талига 87 година. Не се излга с тая цена че след 3 дена ще има 100мб спам в темата ти! [/quote]

[quote]
subzero

Регистриран: 06 Авг 2003

Пуснато на: Пон Сеп 11, 2006 1:19 pm    Заглавие:   

Цената според мене е супер висока - 7000 си взимаш 124-ка слънце поне 90-91-92 реалната цена на тази ако е толкова подържана колкото изглежда на снимката и няма абсолютно никакви забележки не е повече от 5000 (пък се и съмнявам това да са и реалните км, може би по 2) и то само защото е дизел. Хора тва са 20 години стегнете се малко 124 е невероятна машина но за 9-10 хиляди си взимаш Ц класа, а там няма нищо общо. . . [/quote]

[quote]froz

Регистриран: 14 Сеп 2004

Пуснато на: Пон Сеп 11, 2006 9:41 pm    Заглавие: Евала! 

Много се кефя че живея в страна пълна с колекционери!Верно по толква варвят тия гробници ама тва не променя факта че си купуваш
"чудо" на 20 години и никои не знае колко стотин хиляди километра
за парите за които можеш да си купиш някой голям НЕмерцедес със съвременен двигател ,който със сигурност да е далеч по-динамичен
от ВЕЧНИЯТ ТРАКТОРЕН 3.0Д(Пример Opel Omega 96-97 2.5TDS 143k.s.
)И не че сам голям привърженик на Opel-а ама със глас ще се смея на всеки балък който си купи такова "чудо" за 7 бона.Аре успех[/quote]

[quote]
Това мнение на този иначе така "компетентен" юзер дори не заслужава да му се отговаря, но просто не мога да се сдържа...

Абе момче къде си тръгнал да ми сравняваш Опел и Мерцедес ??? Ти ако поне малко разбираше от коли , щеше сам да си се изсмееш 
Ми вземи си Омега за 7000лв бе... Обаче задели си и някой лев да си я кърпиш всяка пролет.. Опел Омега 2,5ТДС 143к.с. ще кажа само УАУ!  ! Незнам дали някога си се возил в 124-ка, но за мен това е модела издигнал Мерцедес до името което е сега... Това са коли, които не изискват много откъм поддръжка -- части навсякъде и при това евтини, а самите коли рядко се трошат.. Къде си тръгнал да ми го срявняваш с Опел бе човек...[/quote]

[quote]froz

Пуснато на: Вто Сеп 12, 2006 1:03 am    Заглавие: ТЪПО 

Нищо не каза бате,ти трябва в блато да живееш за да си кърпиш всяка есен кола 97 год. Виж друга е работата при 87 .И все пак обарни внимание на другата част от поста ми и заеби Omega-та
НЕМА ВЕЧНО БАТЕ освен тва ако си готов да заебеш 10 технологично развитие си геройче, кво си мислиш че вечния Мерцедес се даржи на пътя по добре от 10г. по нова кола?или че вечния двигател е по добър от 10г. по нов?Тъпа работа ,ама бая хора са на твойто мнение и тоя които я купи няма да го направи заради антикварната стойност предполагам.Така че карайте си гробниците и ми дишайте нафтата всеки път като ви подминавам [/quote]

[quote]froz

Пуснато на: Вто Сеп 12, 2006 1:08 am    Заглавие:   

230 000 / 19 = 12105км странно защо човек си купува дизел да го кара толква малко ?Възможно е ама аз изминавам по 3 пъти повече на година и ми е малко strange [/quote]

[quote] eniem

Регистриран: 08 Дек 2003

Пуснато на: Вто Сеп 12, 2006 9:27 am    Заглавие: Re: ТЪПО 

froz написа:
Нищо не каза бате,ти трябва в блато да живееш за да си кърпиш всяка есен кола 97 год.
Така че карайте си гробниците и ми дишайте нафтата всеки път като ви подминавам 

Дам.... сигурно трябва да живееш в блато за да си кърпиш Опел-а, които са известни са всичко друго и най-вече ЧЕ НИКОГА НЕ ГНИЯТ!

А колкото до това кой, какви гробници кара ---> мога само да ти се изсмея в лицето... Гледам тръгнал си да купуваш БМВ --> ми дай да ти продам мойто --> БМВ 750IA края на 99 година... Верно е че ти имаш само 6000, а пък аз му искам 35 000, ама на такъв бесен брат от Перник, мога ли да не смъкна! 
Колкото затова да ти подишам нафтата, е може и така да стане ако съм спрял някъде да се полубувам на времето и ме издухаш с 60 на 2-ра с някой НЕВЕРОЯТЕН ОПЕЛ Кадет дизел! 

Един съвет, не се прави толкова на гъзар, особено на места където винаги ще се намери по-голям да те затапи... Мерцедес-а е на баща ми и аз го карам от 4 месеца. Колата си е повече от добре за годините...

И няма да ти се разсърдя, ако спреш да ми сереш в темата![/quote]

[quote]sandista

Регистриран: 31 Яну 2004

Пуснато на: Вто Сеп 12, 2006 2:36 pm    Заглавие:   

Дата на производство - януари 1987 г. = 7500
Да бъдем реалисти все пак .. На 1 Януари 2007 няма да има МИТА .. Та за 7500 познай каква кола ще си взема ..... [/quote]

[quote]runtavguz

Регистриран: 16 Апр 2005
Местожителство: Вкъщи
Пуснато на: Вто Сеп 12, 2006 3:43 pm    Заглавие:   

Кур, батенце, "мита" има и ще има !!!!

В монента митото за внос на употребявани автомобили е със ставка 0%, а това което дължиш на държавата е ДДС.

Без значение дали от 01.01.2007 ще влзем в ЕС фискалната политика(разбирай данъчната) е приоритет на всяко едно отделно правителство!

След 01.01.2007 митото наистина ще отпадне, но на практика и сега няма такова...Плащаш ДДС!

Чети, за да знаеш! [/quote]

[quote]froz

Пуснато на: Съб Сеп 16, 2006 12:29 pm    Заглавие:   

ХАХАХАХАХАХАХАХ
Дано да не е от дефектните. Хубавецо с 750-ка  ще ти кажа
3 неща за мен 1.Не сам от Перник ,а си живея щастливо в софия
2.Карам не Кадет , a Citroen Xarra HDI с чип (130к.с.),и таралясниците като твоя за секунда ми се мерват в огледалата
3.И да немам пари за емблемата на мерцедес твоя ако го видя ше си я зема без да я плащам  [/quote]

[quote]hardhat

Регистриран: 18 Авг 2004
Местожителство: София
Пуснато на: Съб Сеп 16, 2006 2:39 pm    Заглавие:   

brankovv написа:
искам да питам всички малоумници в тая тема дето плюят Мерцедеса и казват чее много скъп . Та въпроса ми е :

Можете ли да ми предложите или само да ми покажете обява на Мерцедес който е под 7000 лв и е не по-малко от 2500 куб. ?

и моля Ви недейте да спамите все пак никой неви кара да купувате

а да и последно да митото може да отпадне но пак ще се начислява ДДС то и сега несе плаща мито за коли които имат EURO 1 стандарт

по рано в темата и аз питах за колата това онова но си купихме(бащами) Пежо 406 и мога да кажа че возията няма нищо общо и чесно казано предпочитам 124-та

е чакам отговор по въпроса ми

отговора на въпроса ти е много прост:
за по-малко от 7000лв. говорим за превозни средства,а не за коли 
това са амортизирани железа с почти нулева остатъчна стойност,
така че всякакви препирни са неуместни....
ма кво да се прави - сиромашия... [/quote]

:allhail: Смех Смех
  • 0

#14 Stefan

Stefan

Напреднал

• Потребители на форума
  • 309 Мнения:

Публикувано 16 септември 2006 - 15:07

Кво да кажа и аз мислех, че 124-ките са коли за пенсионери, а 190-то грозна безформена талига... но когато бях на 15 се качих на 124-ка 87-ма година 200 дизел, направих едно кръгче и от тогава го сънувам :)) Просто не е истина какви коли са, не мога да си представя как са се чувствали хора, който наистина са притежавали такива преди 20 години.. а иначе и за 190-тката си промених доста мнението, но още ми е грозна.. друго си е 124.. :) Та исках да кажа, че това са мнения на хора, който цял живот са карали бързи голфове и астри а за лада викат.. руското си е руско.. евтина поддръжка, здраво - да ама не.. Все още се срещат такива мнение и размисли и то в огромни количества, който са изказани само от хора, който никога не са имали допир до един ИСТИНСКИ Мерцедес, а и така ако разсъждават никога няма да имат.. друго си е голфо :)
  • 0
W140 S320 93' and W124 T-model 250TD 88'
Mercedes S-class W140 Owners and Fans Forums
Mercedes W124

#15 neichev

neichev

Майстор

• Потребители на форума
  • 1022 Мнения:
  • Град:Добрич
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz W201-W202-W203-W245-W164-W251

Публикувано 16 септември 2006 - 16:46

Мислех си да не коментирам но няма как...то трябва да си дебил да не си излееш гнева....и да се спосмееш с глас на такива....образи.
Мога да кажа докато се качих на 190-ката усетих разликата....след като се качин на 124-ката незнам къде бях.....за жалост не съм се качал на Пура и на 140....но има време.
Просто не можеш да опишеш чувството...да се возиш в Мерцедес! :FlagMB:
Да не говорим за шофирането на Мерцедес...... :ok:
Тези са неграмотни......фенчета на "бързите коли"------> Голф Астра Калибра Вектра и компания...най яките... :evil:
СМЕХ!!!!!!!!!!! :lol:
  • 0
Mercedes-Benz W201

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни