Предлагатм ми два варианта:
- Стъкло на SPLINTEX(немско) или PILKINGOTN(ирландско) на цена от 240 лева с монтажа.
- стъкло не европейско марка неизвестна за 100 лева по малко като отново е включен монтаж.
И при двата варианта нема UV защита понеже ако има такава цената става доста солена, не зная точно колко но, като ме ориентираха че може и да наближи 1000 кинти просто се отказах да се интересувам от тях и без друго съм отънял финансово. Смяната я права поради факта че моето първо е много надрано от предния собственик цялото по траектроията на движение на чистачката е на едни полукръгове. И има множество очуквания се едно е минало през пясъкоструйка(явно е карана доста по магистрали в италия) ииииииии тука преди 2-3 месеца един тир ми метна камъче и ми направи яка звезда с разклоняващи се пукнатини точно в долния ляв ъгъл където стои гражданската и вече ми се иска да го сменя. Може и да си имам прооблеми с органите на реда заради това нещо до колкото ми е известно. Та се замислям дали да дам 240 кинта за по скъпо уж европейско или за 140 да си взема това другото. Питах човека, който ми е и личен познат да не би това от 140 лева да се драска лесно от чистачката да не стане на деруги за 0 време но той изрично ме увери, че няма такава опасност, стъклото си е стъкло немало как да е меко и да се дере особено от чистачка. Също ме увери че нема да се размазва образа по стъклото в симъл.. нали знаете когато едно стъкло не е добре направено като бирената бутилка примерно или ефитни чаши разни как като гледате през нея или въртите чашата докато гледате през нея как се променя изображението понеже явно стъклото не е с еднаква дебелина или плътност и пречупва образа особено. Тааа споделете опит който е имал такъв, как да постъпя според вас.
Благодаря ви предварително !

View Garage