Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Боядисване - цени

• Please log in to reply
15 мнения по тази тема

#1 mrluigi

mrluigi

Чирак

• Потребители на форума
  • 165 Мнения:

Публикувано 19 март 2010 - 17:23

Здравейте колеги.
Някой има ли представа колко би трябвало да е цената в момента за боядисване на предна и задна броня?
Днес в Балкан Стар ми обявиха 550 лева за задната и 500 лева за предната, с включено ДДС, което ми се вижда малко преувеличено.

Колата е ЦЛС - 2005 година, цвета - черен обсидиан металик.
  • 0
Мъжете правят пари, не парите правят мъже.

#2 Vitcig

Vitcig

Майстор

• Потребители на форума
  • 1237 Мнения:
  • Град:София town
  • Автомобил:
    BMW E34

Публикувано 19 март 2010 - 17:56

150-180лв. e на детайл при един познат ...
  • 0

#3 alipi

alipi

Майстор

• Потребители на форума
  • 2185 Мнения:
  • Град:селяндурин от класа

Публикувано 19 март 2010 - 19:18

150-200лв. на детаил.По ниска цена от тази,бегай далече.Правилно ти е казал колегата.Това са цените като говорим да се свърши добре работата.
  • 0
Не хапи този,който може да те изяде.

#4 mbthepower

mbthepower

Майстор

• Потребители на форума
  • 2833 Мнения:
  • Град:Pleven D'ge
  • Автомобил:
    w140 s300 дизелак

Публикувано 19 март 2010 - 19:50

1300 лева дадох за цялостно боядиване. в124 3.0.Всичко беше включено в цената.При теб незнам каква е разликата , в боята , повече от 150-200 лева и аз няма да дам . Поздрави.
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.

#5 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5571 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 19 март 2010 - 21:40

В момента.. мога да ви кажа , че цените им буквално са се сринали... С малко договорка.. може да се съгласят и на ценит от порядъка 80-110 лв.. просто защото нямат работа ! :)
Колега.. къде плати толкова за цялостното и доволен ли си ? Че ми се въртят едни неща из главата...
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#6 mbthepower

mbthepower

Майстор

• Потребители на форума
  • 2833 Мнения:
  • Град:Pleven D'ge
  • Автомобил:
    w140 s300 дизелак

Публикувано 19 март 2010 - 23:00

Плевен.Доволен сам , единствения косур е че на незабележими места има леки петънца от боята . иначе колата е прекрасна.ако имаш определени пари , даваи ги няма да съжаляваш , 124-ката става прекрасна след боядисване.Поздрави

Прикачени миниатюри

• оп.jpg Размер: 372,99K, Сваляния: 105оп.jpg

• 0
Публикувано изображение Публикувано изображение

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.

#7 vik_70

vik_70

Чирак

• Потребители на форума
  • 320 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    W210 3,2CDI 197hp avangard

Публикувано 20 март 2010 - 15:13

Здравей колега!
Тези дни като си взема колата от бояджия и ще ти пиша ако ми хареса разбира се.
Тези цени на боядисване на броните......направо ми спряха дъха.
Та тук едно цялостно боядисване е толкова колкото твоите две брони.
  • 0

#8 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 20 март 2010 - 22:06

Здравейте колеги.
Някой има ли представа колко би трябвало да е цената в момента за боядисване на предна и задна броня?
Днес в Балкан Стар ми обявиха 550 лева за задната и 500 лева за предната, с включено ДДС, което ми се вижда малко преувеличено.

Колата е ЦЛС - 2005 година, цвета - черен обсидиан металик.

За съжаление, бояджийте, като видят хубава кола и надуват яко.
На мен за Опела на тъщата(бившата кола на жената) ми взеха 280 кинта(включително лепене, ама леко) за предна и задна броня, ама аз не съм претенциозен, стига да нема груби селски прояви по боята.
Майстор нема да ти препоръчвам щото последния беше случаен, пък съм доволен.
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#9 Lz1cbk

Lz1cbk

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 48 Мнения:
  • Град:Manchester, UK
  • Автомобил:
    w211 E220cdi - 2004
    w221 s350bluetec - 2013

Публикувано 21 март 2010 - 15:16

И аз да се включа в разговора-понеже , като изключиме цената, за качествена работа не знам кого да препоръчам, но ми се иска да кажа къде да НЕ ходите.
Преди година и половина, когато взех моята кола ( Е220 цди, 2000 г), имаше забележки по боята на няколко места, и за кърпене тук-там, и реших да пребоядисвам цялата . Цвета е тъмно-синя перла-металик , та отидох с препоръки в един сервиз- до училището в квартал Герена (прилагам снимка с карта) . Ужким майстора беше много прехвален, наложи се да чакам около 30 дни, и в крайна сметка , цената беше 1200 лв, резултата беше следният : пребоядисана беше 1/2 от колата, качеството е под сякаква критика ( от самолет изглежда добре, но от един метър-НЕ !. Не ходете там за да не останете разочаровани . 1200 лв не са никак малко пари, и защо го казвам- познати за 1000 лв си пребоядисаха ЦЯЛАТА Е250 -(124-ка), качеството беше много високо, автомобила изглеждаше невероятно. Влюбих се в колата .
Съвета е-Не ходете при познати и приятели, а там, където ви е харесало как са боядисали някой друг автомобил, по добра реклама от това няма .

Айде със здраве на всички и успех с пребоядисването ! В крайна сметка това е лицето на автомобила и всеки ден ще се ядосвате като го погледнете, не правете компромиси в този аспект !!

Боби Костадинов.

Прикачени миниатюри

• Сервиз_кафе_ДЖУ.jpg Размер: 94,48K, Сваляния: 59Сервиз_кафе_ДЖУ.jpg

• 0

#10 Liusi Purata

Liusi Purata

Напреднал

• Потребители на форума
  • 289 Мнения:
  • Интереси:Off Road
    риболов
    ретро автомобили
  • Автомобил:
    W126 - 260 SE, 1987
    Polaris 800 EFI, 2007
    Lada Niva 1600

Публикувано 22 март 2010 - 17:21

Здравейте,
понеже се отвори дума за боядисване, да кажа от кой съм доволен.
Този сервиз щях да го качвам в раздела за сервизи и магазини, но още не са ми изпратили техни снимки.
Кратка презентация на сервиза.
Сервиз "Блумар" - с. Владо Тричков на 15км от София посока Своге.
Доверен сервиз на Армеец, ДЗИ, Интерамерикан, Бул инс - в преговори.

Там боядисваха моята кола, частично. /сега след зимата пак е за корекции от камъчета/
Боядисваха колата на Ники - Председателя цялостно.
Боядисваха частично на Илия Горанов, с възлагателно писмо от Армеец. Тези хора могат да потвърдят, какво е качество, отношение и цена на извършваните услуги.

Бисер е собственика. Има Е-класа, боядисана като Карлсон. Фен е на клуба, но не влиза тук. Скоро ще го приемем за член.
телефон за контакт - 088 854 21 81
Ако има проблеми, звънете ми или на лс.

Успех.
  • 0

#11 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7501 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 23 март 2010 - 22:45

Другото място, където съм боядисвал вече 4 коли и съм също изключително доволен от работата е сервиза срещу борсите в Дружба 1. Бояджията се казва Алберт (или поне този с когото си комуникирам всеки път, мисля, че той не е шеф или собственик - не съм сигурен). При него са боядисвани и моята кола веднъж, митсубишито на братото три пъти, на майка ми ситроена два пъти и новия мерц на брат ми веднъж и нито веднъж не съм имал забележка. Единствено единия път бяха забравили черупката на едно огледало, ама като взимах колата го видях, свалиха я, след два дни минах и си я прибрах готова - перфектна. Лепят пластмаси, правят брони, ламарини и т.н.

А на последния инцидент прибягнах до сервиза, за който говори Люси в предния пост. Абсолютно 100% потвърждавам качеството на боядисването в Булмар - просто няма забележка. Освен това имах възможност да видя как работят и наистина бях впечатлен. Да не говорим, че вратата на багажника (защото боядисвах след удар отзад) се затваря по-добре дори от преди удара. Ремонтираха ми и ключалката, която след удара не работеше и автоматичното отваряне на багажника. Хората наистина си разбират от работата и също правят ламарини и брони. И въпреки, че са ми на 45 км. от нас, а сервиза в Дружба 1 е на не повече от 3 - 4 км. ме спечелиха и с факта, че са доверен сервиз на моя застраховател, което е изгодно и за мен и за застрахователите. Защото досега трудно съм откривал доверен сервиз на застрахователи, който да е доверен и на мен, а след последната работа на тия пичове определено бих им поверил кола отново.
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#12 Faca

Faca

Майстор

• Потребители на форума
  • 883 Мнения:
  • Град:Wien/Österreich
  • Автомобил:
    S210 E320CDI 2000г.
    W140 S300TD 98г. Продаден!
    Vespa PK50S 3.83г.
    Honda Africa 92г.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 24 март 2010 - 12:06

Другото място, където съм боядисвал вече 4 коли и съм също изключително доволен от работата е сервиза срещу борсите в Дружба 1. Бояджията се казва Алберт (или поне този с когото си комуникирам всеки път, мисля, че той не е шеф или собственик - не съм сигурен). При него са боядисвани и моята кола веднъж, митсубишито на братото три пъти, на майка ми ситроена два пъти и новия мерц на брат ми веднъж и нито веднъж не съм имал забележка. Единствено единия път бяха забравили черупката на едно огледало, ама като взимах колата го видях, свалиха я, след два дни минах и си я прибрах готова - перфектна. Лепят пластмаси, правят брони, ламарини и т.н.

А на последния инцидент прибягнах до сервиза, за който говори Люси в предния пост. Абсолютно 100% потвърждавам качеството на боядисването в Булмар - просто няма забележка. Освен това имах възможност да видя как работят и наистина бях впечатлен. Да не говорим, че вратата на багажника (защото боядисвах след удар отзад) се затваря по-добре дори от преди удара. Ремонтираха ми и ключалката, която след удара не работеше и автоматичното отваряне на багажника. Хората наистина си разбират от работата и също правят ламарини и брони. И въпреки, че са ми на 45 км. от нас, а сервиза в Дружба 1 е на не повече от 3 - 4 км. ме спечелиха и с факта, че са доверен сервиз на моя застраховател, което е изгодно и за мен и за застрахователите. Защото досега трудно съм откривал доверен сервиз на застрахователи, който да е доверен и на мен, а след последната работа на тия пичове определено бих им поверил кола отново.

Дай де дай снимка на брат ти на Мерцедеса да го видим как е станал ... нали пък ми е първата любов :bigemo_harabe_net-110:
  • 0
Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

#13 vik_70

vik_70

Чирак

• Потребители на форума
  • 320 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 28 март 2010 - 15:57

Здравей колега.
С риска да скандализирам малко мнението на хората най-вече в столицата защото разбрах че при тях цените са си доста солени ще кажа че и тук в Пловдив има цени от порядъка на 2000- 2500 лв но е рядкост.За 1000 лв в повечето случаи можеш да боядисаш цялата кола но...много зависи от колата и от майсторите както каза колегата Радулов. Моята кола я взех днес от боядисване.Боядисването се извърши при мой познат и като за мене цената е 700 лв без боядисване на таван и предна броня.
  • 0

#14 hansito

hansito

Чирак

• Потребители на форума
  • 179 Мнения:
  • Град:Филибето майна
  • Автомобил:
    W124 300ce 1991.

Публикувано 28 март 2010 - 17:07

Е Веско много тънко си минал?Яго питай за моята колко ще вземе за цялостно боядисване с широките лайсни?
  • 0
Публикувано изображение

#15 vik_70

vik_70

Чирак

• Потребители на форума
  • 320 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 28 март 2010 - 17:23

Е Веско много тънко си минал?Яго питай за моята колко ще вземе за цялостно боядисване с широките лайсни?

Ако си у вас слез долу и виж дали ще ти хареса, ако не утре ще я видиш и тогава ще говориме.Иначе ще те заведа при майстора и ще говориме.
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни