Здравейте,
последно време все по-често ми се случва докато въртя да запаля двигателя да примигат аварийните, като запаля и спират. Това се случва само при първото палене за деня и почти винаги след автомивка. Какви са причините според вас...
Поздрави
Като паля се вкл. аварийните
Започната от HOMEP OCEM, 14 мар 2010 - 17:31:41
4 мнения по тази тема
Публикувано 14 март 2010 - 17:31
Публикувано 14 март 2010 - 20:25
Намирисва ми на студени спойки в някое реле.
Mercedes-Benz C 220 Diesel / W202T
Публикувано 14 март 2010 - 23:46
На мене пък на токова оттечка..
Като колата седи цяла нощ.. нещо ти смуче точеца.. и при първото заплаване ти включва аварийките. Така правеше на ЕС-ката.. като нямаше ток. Сменихме акумулатора.. оправихме стартера и алтернатора.. и сега е.. часовник
Като колата седи цяла нощ.. нещо ти смуче точеца.. и при първото заплаване ти включва аварийките. Така правеше на ЕС-ката.. като нямаше ток. Сменихме акумулатора.. оправихме стартера и алтернатора.. и сега е.. часовник
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 15 март 2010 - 15:41
при мен беше същото при слаб акомулатор
Не насилвайте нещата, просто запазете спокойствие и вземете по голям чук!!!
Публикувано 23 март 2010 - 13:04
Такова нещо стана при мен като ми задигнаха комутатора - в бързината погрешно бяха срязяли една маса между климатика и купето (бяха сбъркали с кабела към една стара сирена, но масата е вързана към болта точно под нея. С други думи - провери проводниците и връзките "маса" за корозия и разхлабване. Като възстанових връзката повече не се случи да се включат аварийните произволно.
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни