Като предистория е добре да кажа, че вчера вечерта прибирайки се ми светна лампата и този път, както никога досега си викам айде утре сутринта ще сипя (досега светне ли- гася я веднага с 20-25 литра бензин). Да съм карал 20-ина максимум 30км на резерва.
И ставам сутринта- колата пали, но не ще да върви грам. Отивам на Лукойл сипвам 50лв (25 литра) положението се подобри малко, но не е същата кола от вчера. Като знам че съм сменил свещи, кабелите са почти нови, а дебитомерът е чисто нов, единствения проблем остана горивото. Горивния филтър съм го сменял заедно с останалите филтри и маслото преди точно 9'200км kill
Отидох до Евро 07, купих си филтри и газ към канала. Свалих горивния филтър и какво да видя. Източих от него субстанция, която само по мирис наподобява бензин. Ето и снимки, да видите какво сипваме срещу 2лв/литър по родните бензиностанции. След смяната на горивния филтър нещата значително се подобриха и сега спокойно си достига до прекъсвач на 6400 оборота. Смених си и въздушния филтър, както и температурния датчик-отдавна му се каня на него, така и така бях в магазина, викам да си ги купя и тях. Сега колата си върви нормално, но никога повече няма да оставя под 10л бензин в резервоара. Ето и снимките