Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Качеството на българските горива

• Please log in to reply
33 мнения по тази тема

#31 machine

machine

Напреднал

• Потребители на форума
  • 503 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W210
    E 290 TD
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 22 февруари 2012 - 22:38

На Лукойл-никога. Преди като работех на летището, оттам зареждахме техниката, а там се предполага, че качеството трябва да е едно от най-високите. Е,да,ама не. Нафтата беше адския боклук. Техниката е замръзвала в движение и то при температури до нулата, най-ниската -5 примерно, но не по-ниски. Друго,в няколко бензиностанции...адско лошото обслужване, при едното, от които ми сложиха повече въздух отколкото газ. За нафтичка и други горива, ОМВ. Никакви забележки нямам към тях. Разхода е горе долу същия, но като че ли е малко по-тиха колата
  • 0

#32 vanko

vanko

Напреднал

• Потребители на форума
  • 292 Мнения:
  • Град:Варна

Публикувано 22 април 2012 - 07:45

Скоро си смених бензиновия филтър, че не вървеше на бензин никак - 170 к.с. едва изкачват баирче от 20 метра на първа. Основно карам на газ и по мои сметки от предната смяна на филтъра съм заредил около 30 резервоара. След смяната на филтъра се върна мощността, а филтърът се оказа пълен с тиня. Тъпа работа....
  • 0
Всеки нехарактерен шум в колата след време става характерен!
Публикувано изображение

#33 martinis

martinis

Чирак

• Потребители на форума
  • 78 Мнения:
  • Град:Благоевград
  • Интереси:Automotive Diecast Models
    Whisky & Cigars
  • Автомобил:
    (S203) C320CDI Elegance 2005
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 09 май 2012 - 07:22

ОМВ!
Лукойл - никога, както някой по-нагоре беше казал - по добре да вървя пеш до следващата бензиностанция, но няма да заредя от Лукойл!
  • 0
Кучета не са ме хапали, само хора...

#34 mbthepower

mbthepower

Майстор

• Потребители на форума
  • 2833 Мнения:
  • Град:Pleven D'ge
  • Автомобил:
    w140 s300 дизелак

Публикувано 09 май 2012 - 17:49

Твой си проблем , 90 % от бензиностанциите ползват горива от Лукойл ,само търговското име е различно.
Дори мисля , че и Лукойл имат рафинерия в Румъния и това Ромпетролското гориво е лукойлско , може и да греша , но съм убеден , че голяма част от горивата са Лукойлски.
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни