Обаче попаднах на снимка в нета - е наистина е грозно... направо е селски тунинг отвсякъде!
Решетка с големи ребра
Започната от Илия Горанов, 04 мар 2010 - 01:59:08
28 мнения по тази тема
Публикувано 04 март 2010 - 01:59
Мислех да слагам решетка с големи ребра, Liloff каза, че било грозно, ама аз тома неверни...
Обаче попаднах на снимка в нета - е наистина е грозно... направо е селски тунинг отвсякъде!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 04 март 2010 - 09:04
Вярно,че не и е там мястото на решетката,а и гривните никога не са ми харесвали.
Публикувано 04 март 2010 - 09:10
Абе,гривните,както и да е,ама тая решетка е направо ужас,а комбинацията и с несвалящи се задни стъкла абсолютно не и отива.
Поздрави.
Поздрави.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 04 март 2010 - 09:15
Решетката е страшнаааа-не'ам думи Ринговете няма какво да ги коментирам - само ще вметна,че се продават такива и за стоповете..
Въпрос на вкус де,и все пак ми е странно как хората не ги дразни това дублиране на емблеми отпред?!?!?
Въпрос на вкус де,и все пак ми е странно как хората не ги дразни това дублиране на емблеми отпред?!?!?
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 04 март 2010 - 11:55
По принцип повечето решетки вървят комплект с flat тапа с емблема за капака...
Но циганията властва...
А хромираните черупки за дръжките на вратите отвън?
clk_chromed_shell.jpg 17,15K 84 Брой сваляния
W208_door_handle_cover_1.jpg 42,2K 70 Брой сваляния
Айде - дръжката пак мога да я понеса да е хромирана - макар че ми прилича на врата на хладилник така...
Ама черупката... колкото и да е практично да не се драска... просто е грозно!
Но циганията властва...
А хромираните черупки за дръжките на вратите отвън?
clk_chromed_shell.jpg 17,15K 84 Брой сваляния
W208_door_handle_cover_1.jpg 42,2K 70 Брой сваляния
Айде - дръжката пак мога да я понеса да е хромирана - макар че ми прилича на врата на хладилник така...
Ама черупката... колкото и да е практично да не се драска... просто е грозно!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 04 март 2010 - 12:52
Как можа от всички снимки на "големите ребра" да сложиш най-грозната?!?
Мое мнение (а и не само) е, че "голямата решетка" заедно със "тапа" е супер на цлк.
Просто разгледай снимки на черните решетки с 3 ребра, да не говорим, че амг си излизат с нея, значи и те са "селски тунинг" . . .
Мое мнение (а и не само) е, че "голямата решетка" заедно със "тапа" е супер на цлк.
Просто разгледай снимки на черните решетки с 3 ребра, да не говорим, че амг си излизат с нея, значи и те са "селски тунинг" . . .
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 04 март 2010 - 12:59
Това Хулигане е друга бира,ма тая дето е постнал Илия.......
Публикувано 04 март 2010 - 13:47
Toчно с такава, каквато е постнал Трифон бях.
Седи като подарена Първата ми работа като купих CLK-то беше да сложа оригиналната и да продам тази Ще погледна дали не ми се търкалят снимки някъде, но мисля че нямам с нея.
Иначе ринговете на фаровете може да седят добре на сребриста, на черна е малко като шукарийка
Абе виждали ли сте онова синьо кабрио на пиротска, на онзи "патриот" - златаря
Това е най-якрия пример какво да НЕ се прави с една кола
Седи като подарена Първата ми работа като купих CLK-то беше да сложа оригиналната и да продам тази Ще погледна дали не ми се търкалят снимки някъде, но мисля че нямам с нея.
Иначе ринговете на фаровете може да седят добре на сребриста, на черна е малко като шукарийка
Абе виждали ли сте онова синьо кабрио на пиротска, на онзи "патриот" - златаря
Това е най-якрия пример какво да НЕ се прави с една кола
Публикувано 04 март 2010 - 16:37
А за МЛ-а му какво ще кажеш?!?! Яко чака-рака
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 04 март 2010 - 16:59
Той и друга кола ли е омазал? Мислех че е само синьото ЦЛК.
Публикувано 04 март 2010 - 17:56
Да бе да, той и S класа имаше (модел 220) все пак е златар И тя беше омазана горката....Той и друга кола ли е омазал? Мислех че е само синьото ЦЛК.
Публикувано 05 март 2010 - 00:01
-1 за решетката. Чудя се на хора с такива решетки и емблеми на капака ... е на колко места трябва да пише/показва че колата е мерцедес ? На затъмнението на предния джам и там остава да се наредят няколко от външната страна ... да се вижда
Сериозно сега , много грозна работа. Аз съм доволен , че нямам Мерник а тапа ... щото на W140 (моето специално) не му отива мерник , разваля Bully визията.
Илия не си ли се замислял за по-големи джанти ?
Сериозно сега , много грозна работа. Аз съм доволен , че нямам Мерник а тапа ... щото на W140 (моето специално) не му отива мерник , разваля Bully визията.
Илия не си ли се замислял за по-големи джанти ?
Публикувано 05 март 2010 - 00:06
Аз съм доволен , че нямам Мерник а тапа ... щото на W140 (моето специално) не му отива мерник , разваля Bully визията.
Е баш пък на твоето ли не му отива?
Че това е класика, на кое да отива повече?
Публикувано 05 март 2010 - 10:22
Преди малко се разминах с едно ЦЛК .. с решетка като тази дето е показал Хулигана...
Ми... да ти кажа на мен лично... хич не ми харесва как седи...
Дори и ЦЛК-то беше черно.. и би трябвало да го "отвори" още повече.. ама.. йок
Faca.. ако на тая кола не и отива мерника от пред.. не знам на коя
Ми... да ти кажа на мен лично... хич не ми харесва как седи...
Дори и ЦЛК-то беше черно.. и би трябвало да го "отвори" още повече.. ама.. йок
Faca.. ако на тая кола не и отива мерника от пред.. не знам на коя
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 05 март 2010 - 14:20
Е добре де, въпрос на вкус . . . нали знаеш
На мен ми харесва, ако не се замислях да си сменям цлк-то, щях да му сложа една такава и "тапа" вместо емблемата, виждал съм и е готино ))
На мен ми харесва, ако не се замислях да си сменям цлк-то, щях да му сложа една такава и "тапа" вместо емблемата, виждал съм и е готино ))
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни