Форумен отбор по картинг
Започната от KOBRETI, 01 мар 2010 - 17:07:08
16 мнения по тази тема
Публикувано 01 март 2010 - 17:07
Здравейте на всички
Имам удоволствието да ви предложа да си създадете форумен отбор по картинг и да участвате в започващия на 27 март 2010 г. Национален любителски шампионат по картинг Club S1. Всеки отбор се състои от 2 или 3 души, като може да се участва и индивидуално, а също така ако желаещите са повече от 3-ма, можете да си регистрирате повече от един отбор. Най-вероятно ще има отбори от доста автомобилни форуми, така че ще стане интересен сезон
Записването става тук: http://forum.auto-ka...ieiiao-club-s1/
Единствените условия са минимум 14 навършени години и регистрация на профил във форума.
Състезанията са 10 през годината - по 1 всеки месец от март до октомври, като само 2 от месеците има по 2 състезания. Използват се рент-картовете на самите писти. Не ви трябва собствен картинг!
Първите 3-ма в първа и втора гонка получават купи. В момента водим преговори със спонсори, така че има вероятно ст да има и награди. Като цяло ползваме поне 20% отстъпка от всяка картинг писта, така че на практика ще ви излиза по-евтино, отколкото ако отидете да карате самостоятелно на дадена писта. За тази година до момента са потвърдени пистите Бенковски и Хасково, като с много голяма вероятност ще добавим Лаута в Пловдив и Благоевград.
Очакваме ви
Имам удоволствието да ви предложа да си създадете форумен отбор по картинг и да участвате в започващия на 27 март 2010 г. Национален любителски шампионат по картинг Club S1. Всеки отбор се състои от 2 или 3 души, като може да се участва и индивидуално, а също така ако желаещите са повече от 3-ма, можете да си регистрирате повече от един отбор. Най-вероятно ще има отбори от доста автомобилни форуми, така че ще стане интересен сезон
Записването става тук: http://forum.auto-ka...ieiiao-club-s1/
Единствените условия са минимум 14 навършени години и регистрация на профил във форума.
Състезанията са 10 през годината - по 1 всеки месец от март до октомври, като само 2 от месеците има по 2 състезания. Използват се рент-картовете на самите писти. Не ви трябва собствен картинг!
Първите 3-ма в първа и втора гонка получават купи. В момента водим преговори със спонсори, така че има вероятно ст да има и награди. Като цяло ползваме поне 20% отстъпка от всяка картинг писта, така че на практика ще ви излиза по-евтино, отколкото ако отидете да карате самостоятелно на дадена писта. За тази година до момента са потвърдени пистите Бенковски и Хасково, като с много голяма вероятност ще добавим Лаута в Пловдив и Благоевград.
Очакваме ви
Публикувано 02 март 2010 - 10:07
Аз по принцип бих участвал, но ме притеснява че на всяка писта ше се кара на различен карт, в различно състояние, и няма да са много адекватни резултатите.
Публикувано 02 март 2010 - 11:09
Аз като по-малък много обичах и карах редовно ,но сега с тези 115кг докато тръгне карта другите са взели вече първият завой , ако има по-мощни картове може да се замисля.
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 02 март 2010 - 11:30
Аз лично съм фен на идеята . Всеки път като има възможност се събираме с приятели и караме на Бенковски.Ако тук има и други мераклии-аз съм готов да участвам. Само не ми е ясно как ще стане това с разходките до другите градове-май там ще пропусна.
Публикувано 02 март 2010 - 12:36
Хари,с тебе бате ще задържаме колоната.Важното е някой от нашите да дръпне и след това няма минаване.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 02 март 2010 - 13:23
Хари,с тебе бате ще задържаме колоната.Важното е някой от нашите да дръпне и след това няма минаване.
Хаха верно бе давай да се включваме тогава, па ако някой изпревари наще като го бутнеме та чак извън пистата заминава
п.п. а може да сме и мажоретки да видим тогава кой ще каже нещо
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 02 март 2010 - 13:27
+ 1 за мажоретките
Публикувано 02 март 2010 - 13:34
На слаботелесните по един чувал пясък в карта (или два, ако се налага) и готово.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 02 март 2010 - 13:35
Факторът "карт" е сведен до минимум - квалификацията се прави от всички на един и същи карт, а по време на състезанието изтегленият с жребий картинг се сменя с друг и така при 2 изтеглени карта, нещата се разпределят много приличноАз по принцип бих участвал, но ме притеснява че на всяка писта ше се кара на различен карт, в различно състояние, и няма да са много адекватни резултатите.
Публикувано 02 март 2010 - 14:03
Много добро предложение и ако се намерят желаещи ще участвам и аз.
Доста добре се справям с картовете,карам карт всяко лято ( при хубаво време ).
А и веднага минавам на диета и от раз ще сваля 5-6 кила и с мойте нул-кома-никс колограми да ме стигнат ако могат
Доста добре се справям с картовете,карам карт всяко лято ( при хубаво време ).
А и веднага минавам на диета и от раз ще сваля 5-6 кила и с мойте нул-кома-никс колограми да ме стигнат ако могат
Rakia's best friend is the Salata!
Don't forget about it!
Try it .......... and you'll never walk alone!!!
Don't forget about it!
Try it .......... and you'll never walk alone!!!
Публикувано 02 март 2010 - 15:52
Никиии, ще мъкнеш торби с пясък... усещам.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 02 март 2010 - 23:06
За мажоретки се кандидатираме аз, Крум и Петър. Ще им дам по един бандаж и ще го караме натюр!
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 02 март 2010 - 23:57
аз бих участвал.
Манияк съм на тема скорост и гонитби.
Манияк съм на тема скорост и гонитби.
Публикувано 09 март 2010 - 12:48
Добре де давайте да го правим тоя отбор да видим другите клубове как са със карта , а относно килата моите са 100 и малко пък не ми попречи във Варна на събора да стана пръв тъй че горе долу всичко опира до каране .
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни