Шоуто на Слави - Мерцедес Е класаMade by Overdrive
Започната от IvoR1, 17 фев 2010 - 13:41:50
25 мнения по тази тема
Публикувано 17 февруари 2010 - 13:41
Мисля, че това са всички клипове излезли до сега, колата ще бъде дооооста добра така както се вижда
M112.940 inside
Публикувано 17 февруари 2010 - 19:22
Мммм дамм определено започва добре проекта , виждал съм едно подобно изпълнение тип Карлсон само ,че сиво с черно и определено ми хареса много. Това не вярвам да отстъпва на колегите зад океана
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 17 февруари 2010 - 19:29
мда, славито пак успя да ви привлече вниманието
Публикувано 17 февруари 2010 - 22:10
Както брат ми вика, доста по-евтино ще му излезе да купи една е класа втора употреба за 20-тина хиляди лв и да я тунингова за осхте толкова или повече дори, отколкото да купи едно ферари
M112.940 inside
Публикувано 17 февруари 2010 - 22:26
Няма значение ефтино ли е или не... според мен... го прави много добре....
Идеята му е уникална сама по себе си (за България става дума все пак де..)
Идеята му е уникална сама по себе си (за България става дума все пак де..)
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 17 февруари 2010 - 22:42
С интерес следя развитието на проекта,разбрах че го правят във "Вилнер" не знаех че се занимават с цялостни проекти мислех че правят само интериори.
Публикувано 17 февруари 2010 - 22:52
Това са клиповете от шоуто.Не се вижда кой знае какво.Вътре е черно-бяла кожа с логото на конкурса на Слави,до колкото видях.Качете тия клипове в youtube , ако имате възможност да ги скивам и аз , че от чужбина vbox-a нестава
Чакам и аз да видя особенно интериора ... че ми е интересно какво могат да направят с тая кола
Публикувано 17 февруари 2010 - 23:59
Очаквах много повече.
Джантите са страхотни.
Окачване не коментирам... сини пружини нищо не ми говорят , въпреки че ProDrive ми вдъхват доверие и едва ли биха сложили чайна-майна.
Vilner съм сигурен, че ще го направят на ниво като изпълнение... но бяло с черно ми идва прекално... наистина говорим за БЯЛО, не... сивкаво, не бежаво... а БЯЛО.
Ground Zero-то в багажника е смешно.
Слави привлече внимание и направи реклама на ProDrive.
Аз не бих си поръчал така колата като интериор, а за мен той е най-важен.
Джантите са страхотни.
Окачване не коментирам... сини пружини нищо не ми говорят , въпреки че ProDrive ми вдъхват доверие и едва ли биха сложили чайна-майна.
Vilner съм сигурен, че ще го направят на ниво като изпълнение... но бяло с черно ми идва прекално... наистина говорим за БЯЛО, не... сивкаво, не бежаво... а БЯЛО.
Ground Zero-то в багажника е смешно.
Аз не бих си поръчал така колата като интериор, а за мен той е най-важен.
Публикувано 18 февруари 2010 - 08:56
Абе да ева и учиндолския гений....Ти искаш комерс-на ти комерс
Всичките му рубрики и конкурси,са гепенсон и авантакис от щатски предавания,за които се плаща лиценз-т'ва си е чиста кражба на интелектуална собственост,а иначе реве срещу MP3-ките.
Колата сигурно ще стане хубава,ама поне да беше взел фейслифта скръндзата му гадна.
Всичките му рубрики и конкурси,са гепенсон и авантакис от щатски предавания,за които се плаща лиценз-т'ва си е чиста кражба на интелектуална собственост,а иначе реве срещу MP3-ките.
Колата сигурно ще стане хубава,ама поне да беше взел фейслифта скръндзата му гадна.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 18 февруари 2010 - 21:57
Е,плешо щом се е захванал с "марката" значи държавата върви на добре.Ферарито му не запали,дано с Е-класата да е друго яче.А иначе се питам кой му даде на тоз да бара по "MERCEDES-BENZ",странно ми е малко....... .Ама знаеш ли,утре-вдругиден може да видим фирма "UCHINDOL-BENZ AG"Абе да ева и учиндолския гений....Ти искаш комерс-на ти комерс
Публикувано 18 февруари 2010 - 22:29
Е,плешо щом се е захванал с "марката" значи държавата върви на добре.Ферарито му не запали,дано с Е-класата да е друго яче.А иначе се питам кой му даде на тоз да бара по "MERCEDES-BENZ",странно ми е малко....... .Ама знаеш ли,утре-вдругиден може да видим фирма "UCHINDOL-BENZ AG"
Не знам дали е вярно, ама казваха, че не е запалило защото не бяха затворили вратата. Онзи върти стартера, а другия отворил вратата и му виси на главата да види какво става. Ферарито може и да има такава опция, възможно е!
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 19 февруари 2010 - 11:15
Тези са OverDrive, дето правят тунинга, ако не се лъжа.
Иначе за колата, дайте да я видим завършена, пък може и да , може и да
ex C124 220 '94
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
Публикувано 19 февруари 2010 - 22:21
Честито на Люси,спечели мерцедеса!Отива и! Трябваше да пипнат и волана обаче! Много постен изглежда на общия фон.Според мен черна кожа с апликации от бял карбон щеше да отива на интериора.(вместо махагон както е оригинално да бъде бял карбон)
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни