A ето и снимка на въпросната дама:Нали сте чували за Jutta Kleinschmidt? Жената, печелила Дакар?
Не си спомням точно коя година беше (2001 или 2002), когато победи приятеля си, с когото се беше разделила малко преди стара. Става въпрос за изобретателя на форда бъги(Schlesser-Ford-Raid), Jean-Louis Schlesser. Toгава тоя идиот какви въртели и правеше, само и само да и вземе първото място (оплаквания относно колата, гумите, регламента), но ето - разказа му играта като стой та гледай! Това е една от жените шофьорки, на които се възхищавам. Наскоро четох статия, как е почнала в Дакар - купила си стара моторетка и изчистила една от стаите в тристайното си жилище, където си направила импровизиран гараж и и си подготвила мотора за състезаниетоЦитат: "Когато се движим из града или трябва да стигнем просто от точка А до точка Б - то тогава се оставям с удоволствие да ме вози приятелят ми! Но пътуваме ли по планинска отсечка, която позволява по - спортно каране, то няма кой да ме премести от шофьорското място" ЕВАЛА