A ето и снимка на въпросната дама:Нали сте чували за Jutta Kleinschmidt? Жената, печелила Дакар?
Не си спомням точно коя година беше (2001 или 2002), когато победи приятеля си, с когото се беше разделила малко преди стара. Става въпрос за изобретателя на форда бъги(Schlesser-Ford-Raid), Jean-Louis Schlesser. Toгава тоя идиот какви въртели и правеше, само и само да и вземе първото място (оплаквания относно колата, гумите, регламента), но ето - разказа му играта като стой та гледай! Това е една от жените шофьорки, на които се възхищавам. Наскоро четох статия, как е почнала в Дакар - купила си стара моторетка и изчистила една от стаите в тристайното си жилище, където си направила импровизиран гараж и и си подготвила мотора за състезанието Цитат: "Когато се движим из града или трябва да стигнем просто от точка А до точка Б - то тогава се оставям с удоволствие да ме вози приятелят ми! Но пътуваме ли по планинска отсечка, която позволява по - спортно каране, то няма кой да ме премести от шофьорското място" ЕВАЛА
Шофьори !Жените или мъжете са по-добри...
Започната от KoZmo, 31 окт 2005 - 14:40:44
19 мнения по тази тема
Публикувано 08 март 2006 - 13:28
Публикувано 08 март 2006 - 14:15
Годината е 1888. Първият в историята автомобил с двигател с вътрешно горене извършва първото си дълго пътуване, изминавайки отсечката от 106 км между Манхайм и Пфорцхайм. На борда са водача и двама пътници.
Името на водача Берта Бенц, а пътниците са двамата и сина.
Историята разказва още, че Берта Бенц взела колата на мъжа си без негово знание, за да отиде на посещение при майка се. Това не ви ли звучи познато
По пътя, освен, че успяла да дозареди (бензин тогава имало само в аптеките), Берта се справила успешно и с няколко технически проблема.
Така че, колеги, трябва да признаем, че първият шофьор на автомобил всъщност е бил жена.
Може да се каже даже, че е и първия рали-пилот, защото днес по същата тази 106 км отсечка се провежда традиционно рали за олдтаймери.
Честит 8 март на дамите
Името на водача Берта Бенц, а пътниците са двамата и сина.
Историята разказва още, че Берта Бенц взела колата на мъжа си без негово знание, за да отиде на посещение при майка се. Това не ви ли звучи познато
По пътя, освен, че успяла да дозареди (бензин тогава имало само в аптеките), Берта се справила успешно и с няколко технически проблема.
Така че, колеги, трябва да признаем, че първият шофьор на автомобил всъщност е бил жена.
Може да се каже даже, че е и първия рали-пилот, защото днес по същата тази 106 км отсечка се провежда традиционно рали за олдтаймери.
Честит 8 март на дамите
Mercedes-Benz - защото животът е твърде кратък.
'91 S124 300 TD Turbodiesel OM603
'91 S124 300 TD Turbodiesel OM603
Публикувано 10 март 2006 - 18:38
Има и добри, но се срещат толкова често, колкото белите лястовици
На прав път горе-долу биват, но при паркиране... Вчера чаках около 10 мин. една дама с Рено Туинго да паркира - така и не успя, а аз влязох на същото място То верно, че Мерцедеса е по маневрен ама е поне два пъти по-голям от Туингото....
На прав път горе-долу биват, но при паркиране... Вчера чаках около 10 мин. една дама с Рено Туинго да паркира - така и не успя, а аз влязох на същото място То верно, че Мерцедеса е по маневрен ама е поне два пъти по-голям от Туингото....
MB W210 E230
Публикувано 05 април 2006 - 20:02
Не знаех,че сестра ми е бяла лястовицаИма и добри, но се срещат толкова често, колкото белите лястовици
Blood, Sweat and Diesel !
Публикувано 06 април 2006 - 06:18
И жена ми е такава Много бяла :PНе знаех,че сестра ми е бяла лястовицаИма и добри, но се срещат толкова често, колкото белите лястовици
Докато на колегата примерно е черна като катран
MB W210 E230
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни