Имам си Смарт 600 cc 61PS!
Started by nick chuck, 08 Feb 2010 - 09:28:01
19 replies to this topic
Posted 08 February 2010 - 09:46
Честито!
Много хубава машинка, а и перфектна за града!
Безаварийно!
Много хубава машинка, а и перфектна за града!
Безаварийно!
Posted 08 February 2010 - 09:48
Честита придобивка Ники,
със здраве да се ползва - в сряда ще я видим ли
Целта оправдава средствата както се казва - Смарт за града, 210-ка за истинските пътувания
със здраве да се ползва - в сряда ще я видим ли
Целта оправдава средствата както се казва - Смарт за града, 210-ка за истинските пътувания
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Posted 08 February 2010 - 10:27
Честито, те хората в цивилизования свят така и правят - една кола за града, друга за извънградско, евентуалон една за гората
Най-интересното е, че казваш, че се държи добре на сняг, което не е присъщо на леките колички...
Най-интересното е, че казваш, че се държи добре на сняг, което не е присъщо на леките колички...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 08 February 2010 - 10:35
Зависи как се кара! Щом удовлетворява нуждите-значи е перфектна! Карал съм Фиат 500 (с двигател 750) в София и знам какъв кеф е с мушенето и паркирането! Честито!Честито, те хората в цивилизования свят така и правят - една кола за града, друга за извънградско, евентуалон една за гората
Posted 08 February 2010 - 10:39
А честито и от мен. Без аварийно каране и само да те радва.
Относно снега - днес гледах един младеж пред мен също много му се радваше, а пък аз отстанах адски очуден като го видях че е с задно
Относно снега - днес гледах един младеж пред мен също много му се радваше, а пък аз отстанах адски очуден като го видях че е с задно
Posted 08 February 2010 - 10:42
Честито колега , само безаварийни километри.
пп-Вие с тия малки колички , аз като директно като си взимах книжката , на същия ден на взимането се качих на мерцедеса.Питате ли ме как сам преценявал паркирането.
пп-Вие с тия малки колички , аз като директно като си взимах книжката , на същия ден на взимането се качих на мерцедеса.Питате ли ме как сам преценявал паркирането.
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Posted 08 February 2010 - 10:48
Честото,Началник,със здраве да се кара и милиони безаварийни километри.
Не хапи този,който може да те изяде.
Posted 08 February 2010 - 15:30
Честито Ники! Безаварийно да си я караш. И аз съм много навит на едно такова нещо, ама трябва да убедя жената да го кара, че аз няма да мога да карам и двете едновременно
Posted 08 February 2010 - 15:45
Аааа супер е !!
Честито.. само безавараийни....
Ама.. не ти ли малее мъничко поне... все пак.. 210ката сигурно е по-широка
П.С Цвета цепи мрака..
Честито.. само безавараийни....
Ама.. не ти ли малее мъничко поне... все пак.. 210ката сигурно е по-широка
П.С Цвета цепи мрака..
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Posted 08 February 2010 - 18:28
Честито началник много е готина -
Пожелавам без-аварийно
Поздрави:
Пожелавам без-аварийно
Поздрави:
Posted 08 February 2010 - 18:57
Честита придобивка и от мен Ники,само гориво да му наливаш
И искам едно кръгче-никога не съм карал такъв ааа мерцедес
И искам едно кръгче-никога не съм карал такъв ааа мерцедес
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users