Ремонт на активни амортисьори на Peugeot 605 - къд
Started by Misho 605 SVti, 27 Oct 2005 - 13:41:34
5 replies to this topic
Posted 27 October 2005 - 13:41
Нуждая се от помощ. Търся информация за майстори, ремонтиращи активно окачване. Амортисьорите са ми за смяна, новите са 1600лв. к-т 4 бр. и ги има само в СФА .... грешни пари, а могат да отидат за по-необходимо нещо.
Ако някой знае нещо - пишете. Ще съм ви безкрайно благодарен.
Posted 27 October 2005 - 13:53
Мисля че не се ремонтирът за съжаление но все пак някъде на павлово колелото на бул.Пушкин имаше някъкъв където ремонтира амортесиоре та там да попиташНуждая се от помощ. Търся информация за майстори, ремонтиращи активно окачване. Амортисьорите са ми за смяна, новите са 1600лв. к-т 4 бр. и ги има само в СФА .... грешни пари, а могат да отидат за по-необходимо нещо.
Posted 27 October 2005 - 14:26
Не, говорих с него преди няколко часа. Но през това време намерих майстор в Хасково, който имал матрица за пневматичните амортисьори на Рено Сафран. Сега ровя да търся инфо дали са еднакви. Дано.
Posted 27 October 2005 - 14:33
Успех ти желая и ако намериш сподели с нас защото има колеги с хидравлично окачване и ще е от ползаНе, говорих с него преди няколко часа. Но през това време намерих майстор в Хасково, който имал матрица за пневматичните амортисьори на Рено Сафран. Сега ровя да търся инфо дали са еднакви. Дано.
Posted 27 October 2005 - 15:10
Ще споделя, на всяка цена.
Posted 22 November 2006 - 10:42
Ето ме отново. Ремонтираха ми амортисьорите. Един приятел ги носи при някави негови авери, не иска да каже координатите им ... но не искам и да ги знам. Първо ми ги направиха прекалено твърди, представете си какво става, като включва бутона СПОРТ ... Колата работи 5-7 хил км, от самото начало омасляваха по малко, сега задните са ми изпуснали почти както преди ремонта. Предните са си дърво.
Така че спирам с експериментите с ремонтите, отивам да си купя спортни амортисьори KONI и си решавам проблема.
Така че спирам с експериментите с ремонтите, отивам да си купя спортни амортисьори KONI и си решавам проблема.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users