Ремонт на активни амортисьори на Peugeot 605 - къд
Започната от Misho 605 SVti, 27 окт 2005 - 13:41:34
5 мнения по тази тема
Публикувано 27 октомври 2005 - 13:41
Нуждая се от помощ. Търся информация за майстори, ремонтиращи активно окачване. Амортисьорите са ми за смяна, новите са 1600лв. к-т 4 бр. и ги има само в СФА .... грешни пари, а могат да отидат за по-необходимо нещо.
Ако някой знае нещо - пишете. Ще съм ви безкрайно благодарен.
Публикувано 27 октомври 2005 - 13:53
Мисля че не се ремонтирът за съжаление но все пак някъде на павлово колелото на бул.Пушкин имаше някъкъв където ремонтира амортесиоре та там да попиташНуждая се от помощ. Търся информация за майстори, ремонтиращи активно окачване. Амортисьорите са ми за смяна, новите са 1600лв. к-т 4 бр. и ги има само в СФА .... грешни пари, а могат да отидат за по-необходимо нещо.
Публикувано 27 октомври 2005 - 14:26
Не, говорих с него преди няколко часа. Но през това време намерих майстор в Хасково, който имал матрица за пневматичните амортисьори на Рено Сафран. Сега ровя да търся инфо дали са еднакви. Дано.
Публикувано 27 октомври 2005 - 14:33
Успех ти желая и ако намериш сподели с нас защото има колеги с хидравлично окачване и ще е от ползаНе, говорих с него преди няколко часа. Но през това време намерих майстор в Хасково, който имал матрица за пневматичните амортисьори на Рено Сафран. Сега ровя да търся инфо дали са еднакви. Дано.
Публикувано 27 октомври 2005 - 15:10
Ще споделя, на всяка цена.
Публикувано 22 ноември 2006 - 10:42
Ето ме отново. Ремонтираха ми амортисьорите. Един приятел ги носи при някави негови авери, не иска да каже координатите им ... но не искам и да ги знам. Първо ми ги направиха прекалено твърди, представете си какво става, като включва бутона СПОРТ ... Колата работи 5-7 хил км, от самото начало омасляваха по малко, сега задните са ми изпуснали почти както преди ремонта. Предните са си дърво.
Така че спирам с експериментите с ремонтите, отивам да си купя спортни амортисьори KONI и си решавам проблема.
Така че спирам с експериментите с ремонтите, отивам да си купя спортни амортисьори KONI и си решавам проблема.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни