Колеги, кажете....
Започната от konflikt, 07 фев 2010 - 12:29:32
8 мнения по тази тема
Публикувано 07 февруари 2010 - 12:29
Колеги, кажете, ако взема дюзи за ЦДИ втора ръка, има ли случайно сервиз със стенд в, който да ми кажат стават ли за нещо или не?? Става дума за София.
Публикувано 07 февруари 2010 - 12:47
Колега,Колеги, кажете, ако взема дюзи за ЦДИ втора ръка, има ли случайно сервиз със стенд в, който да ми кажат стават ли за нещо или не?? Става дума за София.
надали твоето ЦДИ е 124-ка,
още повече се съмнявам дюзите да попадат в графата "интериор и екстериор" !
Кажи къде да преместя темата, че тук ама изобщо не и е мястото
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано 07 февруари 2010 - 13:35
Премести я, кадето решиш
Мерси
Мерси
Публикувано 07 февруари 2010 - 14:38
Премести.. ама къде ?
Каква ти е колата ??
Напиши от къде си и всяка друга информация ще бъде от полза. Първо за да преместим темата в правилния раздел и второ за да могат колегите да ти отговорят
П.С разгледах му коментарите и видях , че става дума за W202 220 ЦДИ - и преместих темата тук
Каква ти е колата ??
Напиши от къде си и всяка друга информация ще бъде от полза. Първо за да преместим темата в правилния раздел и второ за да могат колегите да ти отговорят
П.С разгледах му коментарите и видях , че става дума за W202 220 ЦДИ - и преместих темата тук
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 07 февруари 2010 - 16:05
Благодаря, колега.
Нали съм писал, че става дума за София
А и дюзите има ли значение от 220, 320 или т.н. са? Мисля, че не, нали така
Публикувано 07 февруари 2010 - 23:02
Bosh имат сервиз до летище София, но дали ще се наемат да ти проверяват дюзи не съм сигурен. Като тръгнеш от Дружба към летището по стария път, на кръговото завиваш на дясно и след около 50 метра от лявата страна има пътче и табелка за сервиза им.Благодаря, колега.
На мен ми поискаха да си гисваля някъде и да им ги занеса за ремонт, че им бил калпав инструмента, с който ги развивали....
Публикувано 08 февруари 2010 - 09:12
Има значение дюзите от кой мотор са,вземи си ги по номера им.
Публикувано 08 февруари 2010 - 13:55
Ще отида и ще питам, дано да свърша работа. Мерси
Публикувано 08 февруари 2010 - 16:17
Ще отида и ще питам, дано да свърша работа. Мерси
На всяка дюза на калпака има парт номер обикновено започва с А и цифри (това е МБ номера), може и само цифри да са, това е Бошовия номер (обикновено са Бош). Виж този номер и го напиши, аз например имам дюзи от 203, 611 мотор - пуснал съм обява и съм ги описал една по една, но не е важно от какво са а какъв е парт номера който трябва за твоя мотор. После вече може да отидеш в detali.ru и като чукнеш тоя парт номер, можеш да видиш аналозите - на номера Бош например кой номер на МБ отговаря...
Не за друго, а всяка дюза има собствени характеристуки, затова е важно да са предписаните от производителя, абе като свещите....
Поздрави!
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни