Щора - задно стъклоИма ли я като опция или е допълнително добавяна
Started by Silverstar, 01 Feb 2010 - 11:19:01
7 replies to this topic
Posted 01 February 2010 - 11:19
Здравейте колеги,
Искам да попитам дали W202 серията имат като опция щора на задното стъкло – изглежда моята е имала някога, но не знам дали е слагана допълнително. Явно не е била и електрическа, няма дупки върху кората за захващане и т.н., а сякаш е била „залепена”.
Така или иначе щората я нямам, но пък ми харесва идеята да сложа.
По принцип позволени ли са такива щори и ако може да ме ориентирате ако някой си е купувал каква им е горе долу цената.
Искам да попитам дали W202 серията имат като опция щора на задното стъкло – изглежда моята е имала някога, но не знам дали е слагана допълнително. Явно не е била и електрическа, няма дупки върху кората за захващане и т.н., а сякаш е била „залепена”.
По принцип позволени ли са такива щори и ако може да ме ориентирате ако някой си е купувал каква им е горе долу цената.
Posted 01 February 2010 - 12:06
Колега виж тук е писано:Здравейте колеги,
http://www.mbclub.bg...showtopic=20068
Posted 01 February 2010 - 13:27
Колега виж тук е писано:
http://www.mbclub.bg...showtopic=20068
Мерси колега, тази тема я знам, но в случая щората е ел и не е моя вариант. На мен въпросът ми беше по-скоро дали по принцип на тези коли заводски са поставяни задни щори, серийно ли или като допълнителна екстра, или просто предишният собственик си я е монтирал сам и после я е махнал.
Posted 01 February 2010 - 20:26
Има колега,голям пиниз си е тва.Аз също се бях запалил да си търся,но разпитах тук-там,и като ми обявиха цифрата 900/1100лв щях да се гръмна.А иначе комплекта включва щората,кора цяла,кабеляци и копчето за таблото.
Затази цена няма да стане
Вариянт остава следене по моргите,или ибея ....ма си требет кинти,а и както казва Вени - Кеф цена няма.
Затази цена няма да стане
Вариянт остава следене по моргите,или ибея ....ма си требет кинти,а и както казва Вени - Кеф цена няма.
Posted 01 February 2010 - 21:22
Значи в нета има един модел ел. щора - китайска.
Цена - към 85 американски лева, ама я има само в щатите и азиатците.
Супер лесна за монтиране, даже и с дистанционо.
Пример
Вариант, ако искате статични щори за задното и страничните стъкла вместо фолио. Направени за модела и покриват напълно джамовете.
И в балкана има подобни, но цената е "Хубава" и не стоят така плътни,
особено за задното стъкло.
Цена - към 85 американски лева, ама я има само в щатите и азиатците.
Супер лесна за монтиране, даже и с дистанционо.
Пример
Вариант, ако искате статични щори за задното и страничните стъкла вместо фолио. Направени за модела и покриват напълно джамовете.
И в балкана има подобни, но цената е "Хубава" и не стоят така плътни,
особено за задното стъкло.
Posted 01 February 2010 - 22:57
Posted 02 February 2010 - 10:22
Благодаря за информацията, колеги
Явно сме доста мераклиите за щори
Обявените цени обаче са меко казано налудничави и колкото и да е яко няма как да стане.
Да колега, за нещо подобно. Моята обаче е била захваната върху повдигнатата част на кората, по-близо до стъклото и може би е малко по-широка, което ме кара да предполагам, че щората не е била "оригинална". Върху кората има две петънца сякаш е имало някакво лепило, няма никакви дупки от винтове и т.н.
Явно сме доста мераклиите за щори
Обявените цени обаче са меко казано налудничави и колкото и да е яко няма как да стане.
Човека май пита за нещо такова схтора.jpg 817.46K 80 downloads
аз също от доста време си търся ....
Да колега, за нещо подобно. Моята обаче е била захваната върху повдигнатата част на кората, по-близо до стъклото и може би е малко по-широка, което ме кара да предполагам, че щората не е била "оригинална". Върху кората има две петънца сякаш е имало някакво лепило, няма никакви дупки от винтове и т.н.
Posted 27 October 2015 - 15:44
Някой дали може да каже размерите на оригиналната ел. щора за w202 вирочина и височина?
Луд умора нема, само се поти
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users