Ресурс-едно от стоте най-добри руски изобретения изпробвано на Е класа
Започната от vik_70, 31 яну 2010 - 23:36:11
8 мнения по тази тема
Публикувано 31 януари 2010 - 23:36
Публикувано 01 февруари 2010 - 09:34
Направо са страшни тези руснаци всичко най голямо е измисленно от тях.Тези тобавки направо ми взеха ума и ния сме сложели но за дифа че виеше много и сега почти не се чува много съм доволен от тях при първа възможност ще си взема такава и за двигателя защото е по евтина и със същите качества като политрон но и те са страшни добавки особенно за избягването на триенето на двигателя при стоден старт което е най страшно за мотора и задължително трябва да има такава добавка ако човек иска да си кара колата за винаги или поне си я убича.Всичко което помага двигателя да изкара повече време без ремонт си заслужава парите и усилията поне според мен е така.лека и без аварийна на всички поздрави.

няма власт над главата , която си я сложила главата в торбата.....
Публикувано 04 февруари 2010 - 12:35
Невиждам как бих си сипал нещо в Е класата,което е разработено в мазе или по-скоро стар соц физкултурен салон. Тук повечето сте грамотни хора,гледате предполагам понякога и Дискавъри.. там не съм виждал да обясняват за научно откритие едва ли не,снимано с мобилен телефон...

Публикувано 04 февруари 2010 - 18:43
Невиждам как бих си сипал нещо в Е класата,което е разработено в мазе или по-скоро стар соц физкултурен салон. Тук повечето сте грамотни хора,гледате предполагам понякога и Дискавъри.. там не съм виждал да обясняват за научно откритие едва ли не,снимано с мобилен телефон...
Здравей колега!Не виждам какво лошо виждаш в откритието особено било то и руско. Защо гледаш дискавъри а не гледаш някой руска научнофантастична програма.Мисля че там нещата щяха да са на 180 градуса.А ако се разтърсиш в нета ще видиш колко признания от колко специалити има тази добавка и то не само руски а и японски финландски и ако не се лъжа англииски така че е хубаво първо да прочетеш за самия продукт и какви са отзивите на специалистите по света преди да даваш крайни оценки.Искам само да уточня че аз не съм дистрибутор на тази добавка а ми попадна нейната реклама и то на български съвсем случайно а после четейки за нея намерих филмчето за Е-класата.
Публикувано 16 февруари 2010 - 00:18
Има ли световна конспирация сега за високия разход и братушките ли ще помогнат да надвием големия брат 
Ние форумните будали казваме: НЕ на петролния деспотизъм!

Ние форумните будали казваме: НЕ на петролния деспотизъм!
Публикувано 17 февруари 2010 - 00:12
Преди 2 седмици попаднах на това и ми направи силно впечатление.
Частите във Vbox7 са 7, но филмът цял е по разтърсващ. Collaps - от Замунда.
Вижте и това -
Цял е тук - http://thepiratebay....VID-BromJoeMars
Ето и субтитри.
Частите във Vbox7 са 7, но филмът цял е по разтърсващ. Collaps - от Замунда.
Вижте и това -
Цял е тук - http://thepiratebay....VID-BromJoeMars
Ето и субтитри.
Прикачени файлове
Публикувано 20 февруари 2010 - 14:56
Братушките си ги бива в тези области.
Аз лично съм ползвал реметализант с марка Римет-Т в скоростната кутия на старата кола и съм много доволен.
Ефекта е много добър
Аз лично съм ползвал реметализант с марка Римет-Т в скоростната кутия на старата кола и съм много доволен.
Ефекта е много добър
Само вселената и човешката глупост могат да бъдат безкрайни.
Публикувано 20 февруари 2010 - 19:22
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни