АГУ за А 140 ?Каква и от къде ?
Започната от artmika, 29 яну 2010 - 13:53:09
12 мнения по тази тема
Публикувано 29 януари 2010 - 13:53
Привет колеги,
Да ми дадете съвет за АГУ за А 140... ?
Каква, от къде и евентуално някаква ориентировъчна цена ?
Предварително ви благодаря на всички отзовали се !
Да ми дадете съвет за АГУ за А 140... ?
Каква, от къде и евентуално някаква ориентировъчна цена ?
Предварително ви благодаря на всички отзовали се !
Публикувано 29 януари 2010 - 16:52
Какво е АГУ?
Не че не мога да пусна гугъл, ама мисля, че тук ще ми го обясните по-разбираемо..
Не че не мога да пусна гугъл, ама мисля, че тук ще ми го обясните по-разбираемо..
Публикувано 29 януари 2010 - 17:09
Автомобилна Газова Уредба, разирашиКакво е АГУ?
Нещо като касичка - плащаш малко на бензиностанцията и после накуп в сервиза.
Публикувано 29 януари 2010 - 22:15
Щеше да е конструктивен отговора, ако беше и верен !
По темата за пропан-бутана, като гориво, са изписани тонове страници в интернет.
Въпроса ми беше конкретно насочен.
Ако някой може да сподели информация, ще бъда благодарен !
По темата за пропан-бутана, като гориво, са изписани тонове страници в интернет.
Въпроса ми беше конкретно насочен.
Ако някой може да сподели информация, ще бъда благодарен !
Публикувано 29 януари 2010 - 23:24
Благодаря. Бях се притеснила, че такова нещо не знам да имам в моята кола,та срам не срам, реших да попитам.Автомобилна Газова Уредба, разираши
Нещо като касичка - плащаш малко на бензиностанцията и после накуп в сервиза.
Публикувано 30 януари 2010 - 00:25
Какво инфо искаш да получиш? Относно типа- задължително газов инжекцион, относно марката- според парите, но оттам се определя и качеството, защото едно е ГИ Фобос или БСМ (българско производство и двата) за 800-900лв съвсем друго е ГИ на BRC за 1500-1600лв. Търси сервиз, където да ти монтират качествено системата и задължително искай поне 2 години гаранция. Ако си сложиш скъп и качествен газов инжекцион, и го монтират грамотно- проблеми няма да имаш.
В никакъв случай не прибягвай до обикновена газова- връщаш колата си в миналия век и рискуваш куп неприятности.
В никакъв случай не прибягвай до обикновена газова- връщаш колата си в миналия век и рискуваш куп неприятности.
Публикувано 30 януари 2010 - 00:36
Добре де, не е съвсем верен отговора, признавамЩеше да е конструктивен отговора, ако беше и верен !
Плащаш не само "после", но и преди това, и след това. То и бездруго в багажника ти остава място само за кредитната карта...
Най-накрая отиваш при Subsonic (да е жив и здрав) и нещата придобиват очертания клонящи към ...модерен дизел
Извинявам се за отклонението. Тук май Хулигана има по-съвременна машинка на газ (та и 2 даже).
Публикувано 30 януари 2010 - 02:02
Мхм да ми се явиш в неделя МомчиДобре де, не е съвсем верен отговора, признавам
Плащаш не само "после", но и преди това, и след това. То и бездруго в багажника ти остава място само за кредитната карта...
Най-накрая отиваш при Subsonic (да е жив и здрав) и нещата придобиват очертания клонящи към ...модерен дизел
Извинявам се за отклонението. Тук май Хулигана има по-съвременна машинка на газ (та и 2 даже).
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 30 януари 2010 - 10:10
Благодаря ви за отговорите !
Ориентирах се !
Ориентирах се !
Публикувано 30 януари 2010 - 10:29
Здравей.Сложи си някоя с по-здрави инжектори,защото на тези коли инжекторите се слагат на гадно място,а пьк и да не изспуснат газ и да направят обратна детонация,защото компютьра на инжекциона и дебитомера са ти между филтьра и дросела.
Ако намериш с KEYHIN ще е най добре,но тогава задьлжително отиваш на около 2000лв.Успех
Ако намериш с KEYHIN ще е най добре,но тогава задьлжително отиваш на около 2000лв.Успех
Публикувано 30 януари 2010 - 10:50
Благодаря ти, valko72 !
Публикувано 30 януари 2010 - 11:20
За нищо.Благодаря ти, valko72 !
Публикувано 30 януари 2010 - 11:33
Не само благодаря ,Благодаря ти, valko72 !
ами бих се доверил на мнението му - на ти е с АГУ-тата
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни