Питане за емблемка
Започната от dzuvko, 19 яну 2010 - 22:19:55
20 мнения по тази тема
Публикувано 19 януари 2010 - 22:19
Колеги, искам да си поглезя моите 150 кончета на купето с една емблемка AMG на багажника имате ли идея от каде да си я намеря
Публикувано 20 януари 2010 - 11:16
В много магазини за автоаксесоари като Автомания, Стрийтмания и прочие има емблемки AMG, Lorinser, Brabus, Kleeman и т.н.
Проблемът не е да си лепнеш едно AMG, ама после като те издуха някой Голф и ще има да слушаш "Абе тия Мерцедеси за нищо не стават, само ги хвалят а глей тва AMG нищо не върви".
Проблемът не е да си лепнеш едно AMG, ама после като те издуха някой Голф и ще има да слушаш "Абе тия Мерцедеси за нищо не стават, само ги хвалят а глей тва AMG нищо не върви".
It is nice to be important, but it is more important to be nice.
Публикувано 20 януари 2010 - 13:28
В Ивайжет или Бс-не вярвам да е повече от 50-60лв...
И все пак прав е колегата над мен-ще излъжеш само себе си и евентуално 17-18годишни ученички,които със сигурност се заглеждат в по скъпи коли.
Всеки собственик на МБ,ще види отдалеч,че емблемата не си е на мястото ...Е ако няма какво друго да правиш по колата и т'ва е единствения "кусур" действай,но потърси инфо и снимки в нета,поне за да я залепиш на правилното място.Успех
И все пак прав е колегата над мен-ще излъжеш само себе си и евентуално 17-18годишни ученички,които със сигурност се заглеждат в по скъпи коли.
Всеки собственик на МБ,ще види отдалеч,че емблемата не си е на мястото ...Е ако няма какво друго да правиш по колата и т'ва е единствения "кусур" действай,но потърси инфо и снимки в нета,поне за да я залепиш на правилното място.Успех
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 20 януари 2010 - 13:32
Кончетата не искат емблемка, а искат зоб...
Не разбрах какъв ти е проблема, та искаш да го решиш с емблемка AMG
Не разбрах какъв ти е проблема, та искаш да го решиш с емблемка AMG
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
Публикувано 20 януари 2010 - 21:56
Мерси за съветите. А относно надписа бих допълнил че го искам единствено заради самия себе си защото видях на една 124-а купе 3000 AMG 220 кончета и ми хареса как седи на багажника а не да лъжа някой Колкото до голфовете GTI-ки (до 150 h.p.) втора 100 трета 145 и ми гледат багажника с AMG-то
Публикувано 20 януари 2010 - 22:07
Колега AMG Performance Disinger Studio AGМерси за съветите. А относно надписа бих допълнил че го искам единствено заради самия себе си защото видях на една 124-а купе 3000 AMG 220 кончета и ми хареса как седи на багажника а не да лъжа някой Колкото до голфовете GTI-ки (до 150 h.p.) втора 100 трета 145 и ми гледат багажника с AMG-то
Едвали биха удобрили да си слагаш тяхното лого на твоята
Всичко което не е фабрично е СЕЛЕНИЯ
Но колата си е твоя и ще си правиш каквото си поискаш просто ти давам малкък съвет
Публикувано 21 януари 2010 - 03:29
колега аз съм си сложил такава енблемка и не ми пука кой какво си мисли важно е на мен да ми харесва щом искам дами пише АМG значи че ще си сложа .А колкото до голфовете който иска може да се пробва да види как върви една 190тка на газ камоли на бензин но няма да е честно от моя страна.Ако на някой му пречи може да го истрие ако иска но аз така мисля колата си е моя и ще и слагам какъвто си искам натпис аз мисля че жевеем в демократична държава и мога да си пиша на колата каквото ми е кеф.Но мнението си е мое и неискам да убидя никого.Колега според мен на колата ще и стои много добре и важное на теб да ти харесва тя не пречи на никого. Поздрави на всички.Ето как седи нарочно е от другата страна.
Прикачени файлове
няма власт над главата , която си я сложила главата в торбата.....
Публикувано 21 януари 2010 - 19:13
колега аз съм си сложил такава енблемка и не ми пука кой какво си мисли важно е на мен да ми харесва щом искам дами пише АМG значи че ще си сложа .А колкото до голфовете който иска може да се пробва да види как върви една 190тка на газ камоли на бензин но няма да е честно от моя страна.Ако на някой му пречи може да го истрие ако иска но аз така мисля колата си е моя и ще и слагам какъвто си искам натпис аз мисля че жевеем в демократична държава и мога да си пиша на колата каквото ми е кеф.Но мнението си е мое и неискам да убидя никого.Колега според мен на колата ще и стои много добре и важное на теб да ти харесва тя не пречи на никого. Поздрави на всички.Ето как седи нарочно е от другата страна.
Евала
Публикувано 22 януари 2010 - 07:59
Ами колега, ако искаш да се пробваме на вървеж, мойта е комби дизел автомат и няма газ, ама сметам да правя кръгчета около теб. Ако те дръпна ти вземам АМГ емблемата, навит ли си, че на моя заден капак само емлема на Мерцедес има?колега аз съм си сложил такава енблемка и не ми пука кой какво си мисли важно е на мен да ми харесва щом искам дами пише АМG значи че ще си сложа .А колкото до голфовете който иска може да се пробва да види как върви една 190тка на газ камоли на бензин но няма да е честно от моя страна.Ако на някой му пречи може да го истрие ако иска но аз така мисля колата си е моя и ще и слагам какъвто си искам натпис аз мисля че жевеем в демократична държава и мога да си пиша на колата каквото ми е кеф.Но мнението си е мое и неискам да убидя никого.Колега според мен на колата ще и стои много добре и важное на теб да ти харесва тя не пречи на никого. Поздрави на всички.Ето как седи нарочно е от другата страна.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 22 януари 2010 - 11:08
Аз пък си търся емблемка 250d защото моята кола е такава, а си нямам.
Обаче не ми се дават луди пари за нова.
По автоморгите няма и най вероятно ще се накича с някоя "китайка" стига да е с допустимо качество.
Ако на някой пък му се валя из мазето такава ...
P.S.
Голфове астри и тем подобни простотии могат да се игнорират не само с "кончета" ами и с майсторско шофиране.
Успех на всички
По автоморгите няма и най вероятно ще се накича с някоя "китайка" стига да е с допустимо качество.
P.S.
Голфове астри и тем подобни простотии могат да се игнорират не само с "кончета" ами и с майсторско шофиране.
Успех на всички
Само вселената и човешката глупост могат да бъдат безкрайни.
Публикувано 22 януари 2010 - 11:16
Аз пък си търся емблемка 250d защото моята кола е такава, а си нямам.
P.S.
Успех на всички
Имам, ама е от 190-ка. Свалих я когато боядисвах колата и не съм я сложил и така вече 5 години. А нямам и намерение да я слагам.
Емблемката изглежда така: 2.5 D ,а твойта е - 250D
Публикувано 22 януари 2010 - 17:50
Жалко, ако беше 250d я отнасях като куцо пиле домат.Имам, ама е от 190-ка. Свалих я когато боядисвах колата и не съм я сложил и така вече 5 години. А нямам и намерение да я слагам.
Емблемката изглежда така: 2.5 D ,а твойта е - 250D
Само вселената и човешката глупост могат да бъдат безкрайни.
Публикувано 22 януари 2010 - 21:44
Колега нямаш никакви грижи кажи къде и кога и съм там.да не стане така вместо кръкчита околу мен да ми гледаш само емблемката.Нашата и емблемка си нямаше но вече си има от един такъв като теб.ПздравиАми колега, ако искаш да се пробваме на вървеж, мойта е комби дизел автомат и няма газ, ама сметам да правя кръгчета около теб. Ако те дръпна ти вземам АМГ емблемата, навит ли си, че на моя заден капак само емлема на Мерцедес има?
П.с Но после да няма сърдити
Публикувано 22 януари 2010 - 23:08
Да си вземеш инструмента, че без АМГ емблема не си тръгвам!!!Колега нямаш никакви грижи кажи къде и кога и съм там.да не стане така вместо кръкчита околу мен да ми гледаш само емблемката.Нашата и емблемка си нямаше но вече си има от един такъв като теб.Пздрави
П.с Но после да няма сърдити
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 22 януари 2010 - 23:18
че ако нещо се убърка на мен какъв ще ми е кяра ти поне ще вземеш енблема а аз какво ключовете ти ли.
Прикачени файлове
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни