днеска видях 2 мерцедеса зелен и сив катафалки..
Започната от zetor, 04 сеп 2006 - 20:46:52
10 мнения по тази тема
Публикувано 04 септември 2006 - 20:46
и ми е много интересно какъв модел са сивия беше много дълаг на вратите пишеше Кратос-Ел, и някои ако е добре запознат ако може да разясни нещо за тях
Публикувано 04 септември 2006 - 22:07
Публикувано 05 септември 2006 - 19:24
По скоро черен хуморДобре е тези коли да се гледат отвън, а не отвътре
Гледах подробно една такава - беше за ремонт на автоматика.Кутията нямаше нищо общо със стандартните - имаше бързи и бавни скорости.
Бавните са обяснимо защо.
ГОлемия майтап беше, когато предложиха ремонта на автоматика да бъде на бартер - отдавна не се бях смял така :ok:
Публикувано 05 септември 2006 - 20:14
Е това даже, не искам и да го карам :
Публикувано 23 септември 2006 - 17:15
На това му се вика последна радост
Защото само от Мерцедес могат да ме полазят тръпки по гърба и да ми избият сълзи от кеф....
Публикувано 08 октомври 2006 - 15:34
:ok:по-хубаво да го караш, отколкото да се возиш, все пак...Е това даже, не искам и да го карам :
В Пловдив, срещу гробищата има едно кръчме, пред което има голям надпис
"По добре при нас, отколкото срещу нас"
Публикувано 14 октомври 2006 - 08:43
А вчера докато стоях пред магазина на баджанака,спря една невероятна W123 катафалка.> днеска видях 2 мерцедеса зелен и сив катафалки,и ми е много интересно какъв модел са ...
Ако може да се коментира този вид коли, то просто мога да споделя че беше адски лачена машина.Черна,блести... Праговете бяха покрити с хром-никелова ламарина,рефлекторите на фаровете нямаха и една точица на тях... където бяха хромирани елементите,нямше грам потъмняване.Десет минути я обикалях да намеря косури и така и неможах да намеря.По едно време излезе шофьора от съседния магазин,видя че я оглеждам,заговорихме се че и аз имам 123-ка...
Ама тия пичове наистина имат много черен хумор,както беше споменал Вени по-горе.Човека ми вика че е много хубава,и ако искам да се кача да се повозя slap
Да бе,как ли пък няма да се возя на такова нещо,ако ще и последната S-класа да е. Направо ме побиха тръпки
Публикувано 15 ноември 2006 - 06:36
къв цвят беше , някви отличителни белези?)
Публикувано 15 ноември 2006 - 17:28
Еми то повече от това :Dn:беше адски лачена машина.Черна,блести... Праговете бяха покрити с хром-никелова ламарина,рефлекторите на фаровете нямаха и една точица на тях... където бяха хромирани елементите,нямше грам потъмняване...
Освен че имаше кръст отгоре,цялата беше в стъкло отзад и имаше пердета...
Абе добро комби,ама за разлика от нормалните коли които са 4+1,тази май че е 1+1+1
Публикувано 10 януари 2008 - 22:14
и във Троян има мерцедес 123 катафалка синя обаче...много е стегната но наи лошото е че катафалка....
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни