Помощ ! Изгуби си документите
Started by neroncho, 01 Jan 2010 - 07:34:40
8 replies to this topic
Posted 01 January 2010 - 07:34
Значи отивах към Пловдив и бях пред бедруум, но като съм излизал от колата, явно са ми изпаднали, а последно по снимки гледах ги видях пред бедруум, бях с чантичката.. Вътре са ми всички възможни документи, шофьорска книжка, лична карта, талоните и всички неща на колата и още много важни документи. Сетих се чак като се прибрах в София и седнах да ям с приятели в ресторант преди 30 минути..... Моля ви кажета какво да правя, помогнете.... .
Posted 01 January 2010 - 08:14
Честита Нова Година! Първо веднага се обади в полицията да обявиш, че са откраднати, че да не ги използват за регистриране на фирма. После - един по един си ги вадиш на ново, но първото го направи веднага, че един мой приятел така се оказа длъжник на държавата без вина. И трето - не се притеснявай - чака те година, изпълнена с емоции!
Posted 01 January 2010 - 09:13
Според мен е време да тръгваш за Пловдив и да видиш дали някой добър човек не ти ги е оставил около бедруум (каквото и да значи).
Ако ги няма там - отиваш в полицията и ги обявяваш за откраднати както каза Ванко.
Ако ги няма там - отиваш в полицията и ги обявяваш за откраднати както каза Ванко.
Posted 02 January 2010 - 04:52
Най добре провери някъде в района където си ги загубил някой дали ги е намерил и оставил на някое обществено място , а ако не ги откриеш тогава отиваш в Полицията. Имай навпредвид , че доколкото знам има някаква глоба за загубени документи. Успех , дано успееш ги намериш.
Posted 02 January 2010 - 07:17
Преди няколко години ми се случи подобно нещо .Траях си около 3-4 дни и се чудих като тебе какво да правя.В деня в който реших да се обадя в полицията добри хора ми ги донесоха в къщи.Бяха се ориентирали по адреса в някой от документите.
Надявам се да имаш същия късмет!
Успех!
Надявам се да имаш същия късмет!
Успех!
Posted 04 January 2010 - 21:40
Няма глоба за изгубени документи,т.е. за откраднати...ама се ходи в районното, около което са изгубени....а не по адресна регистрация..
Имам горчив опит от март месец 2009г. ..издават ти удостоверение, че са откраднати и караш с него...първо лична карта..след нея едно по едно останалите..
Моите така и не ги подхвърлиха...
Имам горчив опит от март месец 2009г. ..издават ти удостоверение, че са откраднати и караш с него...първо лична карта..след нея едно по едно останалите..
Моите така и не ги подхвърлиха...
Posted 07 January 2010 - 17:22
Аз в понеделник трябва да ходя да си взема служебната бележка и след това отивам към КАТ да си оправям другите работи. Сега само си извадих гражданската, утре ще ходя да оправя и годишния преглед. Нещата вървят гладко. Само да ми кажете ако знаете книжката, синия талон с точките за колко време стават и колко парички ще е ? И също така като отида с големия талон за колко време ще ми направят малък и колко пари ще е. Благодаря и мерси на всички.
Posted 07 January 2010 - 19:58
На мен малък талон ми извадиха за около 30 минути и не съм плащал нищо (но моя беше с грешка и правиха корекция)...
Информацията вероятно ще е полезна, така че ако не получиш отговор, молбата ми е след процедурата поне да споделиш опит, за да знаят други в бъдеще. Макар че не пожелавам на никого да си губи документите...
Информацията вероятно ще е полезна, така че ако не получиш отговор, молбата ми е след процедурата поне да споделиш опит, за да знаят други в бъдеще. Макар че не пожелавам на никого да си губи документите...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 07 January 2010 - 22:08
значи днес си вадих малкия талон вчера спирам на един светофар да чакам да светне зелено и какво БАМ един отзад в мен двата стопа и багажника на хармоника и аз какво да правя бесен че точно тея дни щях да правя каското вада документите да звъня на тези от гражданската и оставям всички документи на капака след разговора се обръщам и какво документите ги няма ЧЕСТИТО и сега изгорях с ремонт за колата и то доста а днес отивам в КАТ и за 30 минути с големия талон съм извадил малкия струва ми всичко 14лв но да кажа че на талоните сменях и адреса който пишат такаче може и малко по-ефтино да минеш дано та тека не се ядосвай
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users