Сняма на крушка
Започната от Yo-Yo, 27 дек 2009 - 23:55:32
21 мнения по тази тема
Публикувано 27 декември 2009 - 23:55
Здравейте !!! Понеже ми е изгоряла крушката на копчето за фаровете,искам да попитам как за Бога се сваля въпросното копче???
От скоро я имам колата и още не съм запознат с някои неща.А сега това копче ме затрудни.Пробвах да го махна с дърпане или въртене,но нищо не се получи а и ме е страх да го напъвам много да не се изкърти,че тогава и копче ще трябва да търся!!! Ако някой е свалял(в което не се съмнявам) нека помогне като драсне 1-2 реда !!!!
Мерси предварително!!!!
От скоро я имам колата и още не съм запознат с някои неща.А сега това копче ме затрудни.Пробвах да го махна с дърпане или въртене,но нищо не се получи а и ме е страх да го напъвам много да не се изкърти,че тогава и копче ще трябва да търся!!! Ако някой е свалял(в което не се съмнявам) нека помогне като драсне 1-2 реда !!!!
Мерси предварително!!!!
Публикувано 27 декември 2009 - 23:57
Здравейте !!! Понеже ми е изгоряла крушката на копчето за фаровете,искам да попитам как за Бога се сваля въпросното копче???
Мерси предварително!!!!
То там крушка няма
Има една, която свети когато се включат стоповете за мъгла
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Публикувано 27 декември 2009 - 23:58
Дърпай-Ще излезе. Няма какво да се счупи.
Поздрави.
Поздрави.
Публикувано 28 декември 2009 - 00:03
Е може и да греша - при мене е така.Е глупости говориш ... не става с дърпане. Трябва да се отвори кората от долу и мисля че имаше някакви винтчета (по спомен). Сваля се целия ключ и вътре е въпростната крушка!
Поздрави.
Публикувано 28 декември 2009 - 00:10
Именноkcs01.jpg 85,19K 44 Брой сваляния
На този вид ключ свети само жълтото по средата когато са включени фаровете (или стоп-а , не съм сигурен точно) за мъгла
Публикувано 28 декември 2009 - 00:15
Е да де - при мен излиза с дърпане.Именно
Публикувано 28 декември 2009 - 00:20
Става въпрос, че там крушка няма, освен тази за стопа за мъгла. Предположих , че човека може да си мисли, че има такава, която да осветява положението на ключа.Е да де - при мен излиза с дърпане.
Публикувано 28 декември 2009 - 00:23
Тука си прав - и при мен не свети освен когато съм на халогени и на мъгла.Става въпрос, че там крушка няма, освен тази за стопа за мъгла. Предположих , че човека може да си мисли, че има такава, която да осветява положението на ключа.
Поздрав.
Публикувано 28 декември 2009 - 00:41
Хаус прав си !! Мислех,че има такава която осветява положението на самия ключ Явно съм грешал!! Иначе когато включа стопа за мъгла ми свети жълтата !!! Аз съм бил в грешка - сори !!! Все пак благодаря,че писахте поне вече няма да се мъча да вадя копчето
Публикувано 28 декември 2009 - 10:58
Хаус прав си !! Мислех,че има такава която осветява положението на самия ключ Явно съм грешал!! Иначе когато включа стопа за мъгла ми свети жълтата !!! Аз съм бил в грешка - сори !!! Все пак благодаря,че писахте поне вече няма да се мъча да вадя копчето
А то се вади наистина с дърпане.
Публикувано 29 декември 2009 - 10:02
Аз така го извадих с дърпане, и сега като включа стопа за мъгла, ключа ми остава в ръцете.
Трябва да го мисля нещо.
Нека колегата като го извади да каже какво държи ключа "на положение".
Трябва да го мисля нещо.
Нека колегата като го извади да каже какво държи ключа "на положение".
Публикувано 29 декември 2009 - 21:35
DSC01956.JPG 224,9K
12 Брой сваляниянаистина се вади с дърпане но као го искараш няколко пътя и се разваля и трябва да го сменяш питайте хансито тои неговото беше счупено и сумати време търсихме от моргите здраво и все се разваляха по точно излизаха и ния се чудихме какво ги държи и пак не разбрахме но вчера или днес сще ви излъжа че правехме сумати работи по колите ивече се ушашавих пробвахме едно и то взе че стана и сега копчето вече си включва като ново и засега всичко е ок. но се разглобява със дърпане и после с камък 24 се развива гаиката на копчето както врътките на парното при 190 тките дано съм бил от полза успех.
няма власт над главата , която си я сложила главата в торбата.....
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни