Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

1984=2010г. Или как всичко се повтаряотделете две минутки и прочетете това!

• Please log in to reply
34 мнения по тази тема

#31 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 12 февруари 2010 - 11:36

Спокойно, и на народните избранници ще им вземат отпечатъци . Всичко ще си дойде по реда . Не се плаши за отпечатъка си че ще попадне на друго място . Няма такава опастност. Пак ти давам прира по комунистическо време . Някой обикновен човечич да е загазил от тогавашното следене ?? Не . Загазваха престъпниците ,че веднага ги укаушваха. И сега така искам .Д аси чувал да се е открадвала кола по комунистическо време ?? Не . И не имало ,защото и да я открадне нито може да я регистрира нито да я кара . А сега ,ох майко мила .
Единственото нещо на което се радвам в демокрацията е гласноста и това че всеки може свободно да си изрази мнението . Както ти сега си казваш твоето, така и аз си подържам моето без да го налагаме един на друг . :rolleyes:

Сега са съвсем различни времена...Властта като част от обществото е много по разюздана и безкрупулна,морала е мръсна дума,затова не искам да поверя още сила в ръцете на тези хора-те са мръсни и подли...
Иначе в спора се ражда истината,аз не твърдя,че съм прав-напротив много,ама адски много се надявам след време да се окаже,че греша...но последните 20г. БГ реалност не ми дават особено големи надежди.
п.с. И да обърнем внимание какво е писал Хектор-в Германия са стопирали поставянето на камери...Ние ще сме от първите страни в света с биометрични данни в картите (след САЩ разбира се)... Е ние станахме по примерни от целия свят ебаси...и кво-полза нулева.
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#32 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 12 февруари 2010 - 17:22

Еми да-бизнеса МИ с наркотици и крадени коли е пряко застрашен :0_yahoo:
А сега сериозно-Радулов все со мислех,че разсъждаваш малко по далеч от счупения прозорец и застраховката на колата си...
Прочети пак темата и се замисли малко...
Ти доброволно даваш част от личната си свобода в името на по-голяма разкриваемост на престъпността-дотук добре,но на кого я даваш?!?! И кой ще следи дали същия този държавен апарат не злоупотребява?!?! От друга страна се оказва,че ти като примерен гражданин вчера си ходил пеша,защото паркинга в който е колата ти е собственост на човек с тъмно минало,а по случайност и бивш шеф на агенция за сигурността :kill_myself: Ето на такива тъмни субекти,които ни управляват вече 20г.ти си готов да повериш личното си спокойствие.Разберете,че камерите и всички срс са безсилни,когато държавата няма воля за справяне с престъпността.
Защо преди 30г. когато е нямало такива технологии престъпността у нас е била в пъти по-малка,почти нищожна?!?!?
Защо Лондон като най-наблюдаван град допусна атентат в метрото?
Защо Щатите (най-полицейската страна) със всичката си техника,радари,разузнаване и ВВС допуснаха атентатите от 9/11?
Полека лека ни вкарват в някакви коловози,в които личната ни свобода става достояние на държавата,ако искате си слагайте и GPS и камера на главата-тъкмо при отвличане,ще ви намерят по-бързо-АЗ обаче не искам.
Престъпниците са доста по-напред с материала от нас и тях никакви технологии няма да ги спрат,да не говорим,че повечето са комбина с куките,така че контрола си остава само за редовия гражданин.
Какво искат хората с власт?!?!? - Повече власт... Който е готов с радост да си сложи хомота,да се пуска по пързалката,аз обаче имам право на различно мнение.
И Радулов надявам се да не те засегна с писанията по-горе ;)
Изгледай ZEITGEIST- ще ти хареса :icon_coolgrin:

Колега,
По никакъв начин не се засягам, спорим си най-културно :friends:
За този филм ZEITGEIST много хора ми говорят, че трябва да го гледам, ще се постарая да го дръпна и да го гледам.
Има истина в думите ти, но не разбирам камерата на паркинга с какво ограничава свободата ти? Снимат че си бил там в определено време и толкоз.
Бандюгите не ги мисли, както и МВР-то. В МВР-то и ДАНС нямат много технически грамотни хора, които да могат да се възползват от достъпите които имат, тъй че не им бери грижит.
Вероятно информацията която събират за нас, мравчиците, би могла да се използва по някакъв начин, но за момента е толкова хаотична и непълна, че се съмнявам някой изобщо да и обръща внимание.
Според мен се абиш предварително, а накрая ще се окаже, че е въздух под налягане, като с глобалното затопляне.
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#33 Vlado190

Vlado190

Напреднал

• Потребители на форума
  • 617 Мнения:
  • Град:Samokov

Публикувано 12 февруари 2010 - 18:07

ZEITGEIST наистина трябва да се гледа, интересен е. Въпросът е че с цялото това следене ще се злоупотребява и то много!
Всеки с достатъчно пари ще може да получи информация каквато му е нужна за друг човек. Мислите че това не ви засяга? Грешите! - всеки, абсолютно всеки има някаква тайна, нещо което да крие, нещо което го прави уязвим... нещо с което може да бъде управляван. Прав е колегата - Хората които имат власт винаги искат само едно - да имат още повече!
Малко встрани от темата - защо забраниха протестите пред парламента ;) - една крачка, после втора... накрая всички са дали свободата си в името на сигурността ДОБРОВОЛНО!

Имаше една фраза - народ който жертва свободата си в името на сигурността накрая губи и двете!!!
  • 0
1991 190E SportLine turbo 0.6bar ;)

#34 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 12 февруари 2010 - 20:35

Имаше една фраза - народ който жертва свободата си в името на сигурността накрая губи и двете!!!

Ценна реплика :icon_coolgrin:
Ами мисля,че заформихме хубава тема и всеки изказа мнението и възгледите си...Всеки е прав и греши малко или повече,а какво ще стане впоследствие ще разберем по нататък.Както е писано по-горе хубаво е,че имаме право на инакомислене и гласност,дано и занапред е така :)
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#35 Lusco

Lusco

Напреднал

• Потребители на форума
  • 583 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W124 2.5D комби автоматик

Публикувано 13 февруари 2010 - 00:52

Заформи се хубава тема. И колегата Коцев и колегата MZT са прави всеки сам аз себе си. Аз съм живял съзнателно и тогава по комунистическо, и съм викал после по площадите, и съм озвучавал митингите, и сега се боря да оцелея в недоклатената мутрашка демокрация. Истината е размита и в случая е по-важно да се избере по-малкото зло. А да беше само това което ни плаши - с мед да го помажем. Изтеглете от Замундата Collapse, Food Matters, Food.inc и Earthlings и тогава пак да си поговорим.
http://zamunda.net/d...id=205104&hit=1
http://zamunda.net/d...id=206690&hit=1
http://zamunda.net/d...id=197673&hit=1
http://zamunda.net/d...?id=91529&hit=1
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни