Сега са съвсем различни времена...Властта като част от обществото е много по разюздана и безкрупулна,морала е мръсна дума,затова не искам да поверя още сила в ръцете на тези хора-те са мръсни и подли...Спокойно, и на народните избранници ще им вземат отпечатъци . Всичко ще си дойде по реда . Не се плаши за отпечатъка си че ще попадне на друго място . Няма такава опастност. Пак ти давам прира по комунистическо време . Някой обикновен човечич да е загазил от тогавашното следене ?? Не . Загазваха престъпниците ,че веднага ги укаушваха. И сега така искам .Д аси чувал да се е открадвала кола по комунистическо време ?? Не . И не имало ,защото и да я открадне нито може да я регистрира нито да я кара . А сега ,ох майко мила .
Единственото нещо на което се радвам в демокрацията е гласноста и това че всеки може свободно да си изрази мнението . Както ти сега си казваш твоето, така и аз си подържам моето без да го налагаме един на друг .
Иначе в спора се ражда истината,аз не твърдя,че съм прав-напротив много,ама адски много се надявам след време да се окаже,че греша...но последните 20г. БГ реалност не ми дават особено големи надежди.
п.с. И да обърнем внимание какво е писал Хектор-в Германия са стопирали поставянето на камери...Ние ще сме от първите страни в света с биометрични данни в картите (след САЩ разбира се)... Е ние станахме по примерни от целия свят ебаси...и кво-полза нулева.