Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

неработещ километраж

• Please log in to reply
5 мнения по тази тема

#1 Mimo-200E

Mimo-200E

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 16 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 22 декември 2009 - 09:33

Здравейте колеги,
От както паднаха температурите километража ми спря да работи, нито скоростомера нито отчита изминати км. (Колата е W124-2,0-16в 94г.) нищо!
1.Този на жило ли е също като всички 124-ки? Ако да някой купувал ли е...колко струва, каква марка и от къде?
2.Аз веднъж съм разглабял на една друга 124-ка понеже не работеше за изминатите км. и знам че подлежи на разглобяване ......
3.Ебаси гадното в най-големия студ се прецака....ако го оставя баща ми ще си кара до лятото така.....ще се разглобява тези дни .

Това няма общо с темата но ми хареса :cska
  • 0

#2 daimler1

daimler1

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5183 Мнения:
  • Град:Варна
  • Автомобил:
    в миналото W111 280E 62г.
    W123 230E 83г.
    W 124 220Е,
    W202Т 250 TD 97г.
    W210 E220CDI
    Сега:
    E500T 4-matik AMG
    SL500 R 230

Публикувано 22 декември 2009 - 11:56

Здравейте колеги,
От както паднаха температурите километража ми спря да работи, нито скоростомера нито отчита изминати км. (Колата е W124-2,0-16в 94г.) нищо!
1.Този на жило ли е също като всички 124-ки? Ако да някой купувал ли е...колко струва, каква марка и от къде?
2.Аз веднъж съм разглабял на една друга 124-ка понеже не работеше за изминатите км. и знам че подлежи на разглобяване ......
3.Ебаси гадното в най-големия студ се прецака....ако го оставя баща ми ще си кара до лятото така.....ще се разглобява тези дни .

Това няма общо с темата но ми хареса :cska:

Винаги така става,в най-лошото време се къса това проклето жило!Като на всички 124-ки е.Не мога да ти кажа за цена,но си купи сериозна марка за да нямаш проблеми и внимавай като монтираш обратно трябва да стои право и свободно жилото,като затваряш циферблатите,да не е под напрежение.Преди десетина години сменях на 123-ка и струваше 30-40 лв.
  • 0

#3 Mimo-200E

Mimo-200E

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 16 Мнения:

Публикувано 22 декември 2009 - 15:18

Винаги така става,в най-лошото време се къса това проклето жило!Като на всички 124-ки е.Не мога да ти кажа за цена,но си купи сериозна марка за да нямаш проблеми и внимавай като монтираш обратно трябва да стои право и свободно жилото,като затваряш циферблатите,да не е под напрежение.Преди десетина години сменях на 123-ка и струваше 30-40 лв.

Мерси колега, аз за всеки случай си поръчах жило, на стойност 16 лв. да видим ако е от него колко ще изкара, ....

Това взе да ми харесва якооо :cska:
  • 0

#4 Lusco

Lusco

Напреднал

• Потребители на форума
  • 583 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 2.5D комби автоматик

Публикувано 23 декември 2009 - 01:06

Масово се продават жила на които гайката с резбата е по-къса и не захапваше таблото. Мисля че това беше - връщал съм 2-3 щото километража не върти, или върти когато си иска. Сравнявай ги. Успех!
  • 0

#5 marinm

marinm

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 20 Мнения:
  • Град:Бургас
  • Автомобил:
    mecredes w124 250d

Публикувано 26 януари 2010 - 21:43

Масово се продават жила на които гайката с резбата е по-къса и не захапваше таблото. Мисля че това беше - връщал съм 2-3 щото километража не върти, или върти когато си иска. Сравнявай ги. Успех!

и аз имам подобен проблем само че скоростомера ми работи а километража не,дали нещо в таблото е прецакано??
  • 1

#6 Silver E200

Silver E200

Напреднал

• Потребители на форума
  • 461 Мнения:
  • Град:Пловдив

Публикувано 30 януари 2010 - 13:25

[quote name='marinm' date='26th January 2010 - 21:43' post='196185']
и аз имам подобен проблем само че скоростомера ми работи а километража не,дали нещо в таблото е прецакано??
[/qи
и при мен го имаше проблема ту тръгва да измерва изминатото растояние ту спира занесох го на сервиз и се оказаха изронени зъбни колелца след подмяната им сиработи без проблем вече 3 години
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни