Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

C220 2.2 D

• Please log in to reply
3 мнения по тази тема

#1 DOLARA94

DOLARA94

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 19 Мнения:

Публикувано 18 декември 2009 - 21:54

Добър вечер колеги!Ето че дойде и зимата и аз искам да ви задам няколко въпроса.Колата ми е МЕРЦЕДЕС Ц220 2.2Дизел 95г.Да ви попитам колата имали блокаж и кога ежентуално се включва защото съм я пробвал на едно място да върти и само едното колело върти и друго да питам,има ли лампа на таблото за свещите и трябва ли да светва когато се даде контакт?Очаквам вашите отговори!Благодаря предварително. ;} :) ;)
  • 0

#2 vik_70

vik_70

Чирак

• Потребители на форума
  • 320 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    W210 3,2CDI 197hp avangard

Публикувано 19 декември 2009 - 01:01

Добър вечер колеги!Ето че дойде и зимата и аз искам да ви задам няколко въпроса.Колата ми е МЕРЦЕДЕС Ц220 2.2Дизел 95г.Да ви попитам колата имали блокаж и кога ежентуално се включва защото съм я пробвал на едно място да върти и само едното колело върти и друго да питам,има ли лампа на таблото за свещите и трябва ли да светва когато се даде контакт?Очаквам вашите отговори!Благодаря предварително. ;} :) ;)

Здравей колега мисля че щом си опитвал на няколко пъти и нищо не се е получавало значи може би нямаж блокаж но мисля преди всичко че е необходимо да почетеш малко тук за да разбереш коя лампа на таблото какво значи.Успех
http://www.gdtm.net/...2RusReUserG.htm
  • 0

#3 Gorbachov

Gorbachov

Чирак

• Потребители на форума
  • 112 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    C220 '04

Публикувано 19 декември 2009 - 10:48

Здравей колега,

Аз съм също с кола 95-та година но 2.5 чист дизел.
Обаче блокажа не е точно това което си представяме по джиповете и тн. Доколкото знам, ако превърти някое колело се активират спирачките на това колело и така помага на колата да се изправи. Това ми е първата зима с този Мерц и го потвърждавам, ако колата тръгне на една страна се връща сама като "блокажа" ми дърпа малко газта и прави това със спирачките. На таблото премига лампата която се намира в километража, триъгълна с удивителен знак в центъра. Но държа да кажа че тези системи не могат да противодействат на законите на физиката. И ако нагазиш педала за газта лампичката си мига мига мига а колата почва да се пързаля навсякъде :)

Поздрав
  • 0

#4 nicxonster

nicxonster

Чирак

• Потребители на форума
  • 83 Мнения:
  • Град:Кърджали-София
  • Автомобил:
    W202 - 220 CDI , '99
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 21 декември 2009 - 22:16

Браво Gorbachovр , кратко, ясно и изчерпателно.
  • 0
Rakia's best friend is the Salata!
Don't forget about it!
Try it .......... and you'll never walk alone!!!

Публикувано изображение

Публикувано изображение

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни