нещо стана с парното
Започната от mimo73, 16 дек 2009 - 19:25:18
8 мнения по тази тема
Публикувано 16 декември 2009 - 19:25
Днес давам на контакт,паля и зад климатриника се чува едно прищракване,веднаж,втори..до 5 пати и спря,някаква клапа е,не може да затвори явно.И после го нагласям да духа в краката,нищо не става,на прозореца си духа иначе,нещо се обаркаха всички режими на духане,от какво може да е,как се оправя тази клапа..Мерси предварително
Публикувано 18 декември 2009 - 15:51
Някои ще помогне ли,това продалжава всеки пат като запаля колата..какви са тия клапи и как се стига до тях...и в краката не духа ве4е
Публикувано 21 декември 2009 - 16:44
това дето се чува са клапите и при мен е така. все едно се наместват. за духането аз си го давам да ми духа към мен и няма проблеми. ако не иска да пропуска въздух завъртам врътката на друго положение за 30сек. и пак връщам
Публикувано 21 декември 2009 - 19:14
Ама то се 4ува много силно 5 пъти и спира,после не духа там кадето искам.....
Публикувано 21 декември 2009 - 22:33
Mахаш кората под жабката, навираш се до клапата и гледаш кое щрака и накъде се върти. Ако разбираш руски мога да ти дам линк за много хубаво ръководство как да си направиш това.
Публикувано 22 декември 2009 - 10:33
Да,разбирам,ще сам благодарен за линка...Те с вакум ли се управляват?
Публикувано 22 декември 2009 - 11:14
отиваш при тякой със стардиагноза и го караш
да ти адаптира клапите
сега те не знаят в какво положение са
и не се бави много да не изронят зъбите ,че тогава смяна
а ако има и нещо друго дефиктно то ще си покаже
да ти адаптира клапите
сега те не знаят в какво положение са
и не се бави много да не изронят зъбите ,че тогава смяна
а ако има и нещо друго дефиктно то ще си покаже
Публикувано 14 март 2010 - 13:30
Миналата година имах този проблем, има 9 моторчета които команджат клапите,две са до десниа крак на шофиора,дже са до левия крак на спътника ,три са зад нажигацията а за достъп до останалите се разглобява цялото табло,затова сжали навигацията и корите отдолу и търси копе моторце трака,има варянт да се е счупило само лостцето,тожа им е слабо място стружа 14 лв или моге моторцето да е разжалено,на симеон има жтора употреба по 50 лв
Успех
Успех
Публикувано 22 март 2011 - 14:19
Колеги имам същия проблем както по горе описаният.След като запаля колата нещо трака някъде зад централната конзола около 1мин.някъде.Факт ,е че немога да настроя въздушната струя да духа в краката.Възнамерявам с приятел да се захванем с разглобяване.Исках да се допитам до вас.Кажете ако има нещо специфично,което трябва да спазя и да направя при евентуалния ремонт и след това.Другото за което искам да ви попитам-ръчната не държи,или по-точно след като натисна педала не прещраква,както би трябвало да е.А когато искам да освободя от ръчката за издърпване,не става трябва с едната ръка да дърпам педалчето,с другата ръчката и цялото това упражнение се прави няколко(4-5)пъти за да освободи напълно.Благодаря на всеки,който може да помогне с нещо.
Последно време доста проблеми се насъбраха покрай колата,дребни но...проблеми,които на никой не му се ще да ремонтира.Затова рещих сам да действам!!Ще съм благодарен да ми дадете съвети относно въпросите ми.
Последно време доста проблеми се насъбраха покрай колата,дребни но...проблеми,които на никой не му се ще да ремонтира.Затова рещих сам да действам!!Ще съм благодарен да ми дадете съвети относно въпросите ми.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни