Jump to content

•  

Photo
- - - - -

Оптимален вариант за диагностика на мерцедесКой софтуер ще препоръчате

• Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 gosap

gosap

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 1 Posts:
  • Автомобил:
    C class 2000

Posted 15 December 2009 - 21:52

Искам да си купия кабели за диагностика на мерцедес. Интересува ме кой е най-добрия вариант тъй като из форума четох че carsoft нещо се дъни, явно има проблеми с някои модели и останах с впечатление че работи когато си иска. Така ли е? Някой има ли по задълбочени наблюдения? Какъв кабел и софтуер ще ми препоръчате да си купя? Благодаря.
  • 0

#2 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3,721 Posts:
  • Град:София
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Posted 15 December 2009 - 22:41

Искам да си купия кабели за диагностика на мерцедес. Интересува ме кой е най-добрия вариант тъй като из форума четох че carsoft нещо се дъни, явно има проблеми с някои модели и останах с впечатление че работи когато си иска. Така ли е? Някой има ли по задълбочени наблюдения? Какъв кабел и софтуер ще ми препоръчате да си купя? Благодаря.

Ами купи си хубава жица. И аз съм чувал, че жиците на карсофт се дънят. Най-хубави са германските жици на стардиагнозис, ама те не се продават, а ти трябва лиценз и се плаща месечна такса за поддръжка. Иначе има и китайски ментета на стардиагнозис, които вършат работа, а и не са скъпи. Лошото е, че с китайските ментета не върви курс на обучение, ама и това се превъзмогва.
Кат купиш жиците, свирни да мина да ги тестваме и на моята кола.
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#3 amgsport

amgsport

Чирак

• Потребители на форума
  • 63 Posts:
  • Град:Петрич, София...
  • Автомобил:
    Mercedes CLK230 2000g

Posted 26 February 2011 - 19:46

Здравейте,

аз също имам намерение да си взимам стар диагностика. Ако може да споделите относно китайските какви пари са горе-доло и от къде може да се поръчат?
На мен ми трябва предимно за лична употреба и за лично самообучение... Тоест моето цлк ще става опитна мишка.
  • 0

#4 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8,420 Posts:
  • Автомобил:
    бял

User's Awards

3
16
3
2
Garage View Garage

Posted 26 February 2011 - 19:47

1000лв. от alibaba.com с много преговори с нинджите и 1 месец стискане на палци и молитви да не са те наиграли... това за Winstar.
  • 0

#5 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3,721 Posts:
  • Автомобил:

Posted 26 February 2011 - 22:17

Здравейте,

аз също имам намерение да си взимам стар диагностика. Ако може да споделите относно китайските какви пари са горе-доло и от къде може да се поръчат?
На мен ми трябва предимно за лична употреба и за лично самообучение... Тоест моето цлк ще става опитна мишка.

Като имаш намерение да купуваш нещо, що не пусна един гугъл?
Аз продавам китайско менте, работещо и отключено до нива непознати в БС, ще ти го дам под пазарната цена: 4500 лева.
Само да не почнеш да ми обясняваш къде колко струва, щото темата ти ще стане интересна за модераторите...
  • 0

#6 mr Big

mr Big

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 1,955 Posts:

Posted 27 February 2011 - 12:57

що? у пловдив е 1500лв на твой комп отключен и работещ за всички. кво повече искаш, нема се молиш, нема се мъчиш
  • 0

#7 amgsport

amgsport

Чирак

• Потребители на форума
  • 63 Posts:
  • Град:Петрич, София...
  • Автомобил:
    Mercedes CLK230 2000g

Posted 27 February 2011 - 15:58

Не съм пуснал гугъл, защото си нямам идея какво точно ми трябва. Кабели, софтуер, хардуер.. На коя фирма да е, каква работа би могъл да ми свърши и т.н. Точно за това се допитах тук във форума. Ок и двамата предлагате, а бихте ли ми изложили с какво стоката на единия е по добра от тази на другия ? ( не го казвам за да се заяждам, а просто искам да се информирам)

Благодаря ви предварително!

Поздрави!
  • 0

#8 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3,721 Posts:
  • Автомобил:

Posted 28 February 2011 - 00:17

Не съм пуснал гугъл, защото си нямам идея какво точно ми трябва. Кабели, софтуер, хардуер.. На коя фирма да е, каква работа би могъл да ми свърши и т.н. Точно за това се допитах тук във форума. Ок и двамата предлагате, а бихте ли ми изложили с какво стоката на единия е по добра от тази на другия ? ( не го казвам за да се заяждам, а просто искам да се информирам)

Благодаря ви предварително!

Поздрави!

Според мен ти трябва диагностична система Schtooromer-InjectoPliactor 2800 KTX.
Хем работа ще ти свърши за това(нищо, че не знаеш каква), хем кабелите, софтуреа и хардуера са на подходящата фирма, хем е точно това което ти трябва.
Тая система е съвсем нова, така че ако не намираш нищо из гугъла, не се учудвай.

Аз, разбира се, предлагам и абсолютно последния, секретен модел 2801, който не само диагностицира грешки по автомобила, ами и е в състояние да ти смени накладките(ако колата ти е производство между 1912 и 1938), може да изхвърля боклука и да готви мусака с мушмули, ако фурната ти е с USB 2.0 и LCD. Цената е много примамлива. Кажи за кой модел ти трябва?

Edited by Илия Горанов, 28 February 2011 - 15:58 .
Почваш да чоплиш семки във форума и ставаш "интересен за модераторите!"

• 0

#9 tatqna1

tatqna1

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 14 Posts:
  • Автомобил:
    mercedes C220 CDI

Posted 14 October 2012 - 13:13

За w202 имаш ли.
  • 0

#10 Praetorian

Praetorian

Salat Küchenchef

• Потребители на форума
  • 1,682 Posts:
  • Град:Europe
  • Интереси:Немски премиуми задължително с резервна гума.
  • Автомобил:
    W212, R56

Posted 14 October 2012 - 13:23

За w202 имаш ли.

:rofl
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users