Горният и долният ред на лед дисплея светят слабо!
Започната от mdanov, 14 дек 2009 - 17:49:57
12 мнения по тази тема
Публикувано 14 декември 2009 - 17:49
Карам от една седмица s203 cdi и оня ден забелязах, че на дисплея на километража през деня и особено когато има слънце, горният и долният ред на лед дисплея светят слабо, един вид нямат контраст, а двата средните са ок. Вечер или когато съм някъде на тъмно нямам проблеми с това. Чудя се откъде е - дали самият дисплей си отива или има някоя крушка зад него, която да го осветява? Идеи някакви
?

Публикувано 18 декември 2009 - 03:15
Здравей колега,Карам от една седмица s203 cdi и оня ден забелязах, че на дисплея на километража през деня и особено когато има слънце, горният и долният ред на лед дисплея светят слабо, един вид нямат контраст, а двата средните са ок. Вечер или когато съм някъде на тъмно нямам проблеми с това. Чудя се откъде е - дали самият дисплей си отива или има някоя крушка зад него, която да го осветява? Идеи някакви
?
на 202ката го имах същия проблем и беше крушката, ако 203ката ти не е моделпфлеге (феислифта) мисля че и там е крушка.
Поздрави
Публикувано 18 декември 2009 - 14:38
И аз си мисля за крушка, ама странното е, че един път е нормално, друг път е кофти и май няма връзка с светлината навънка. Тая крушка да не контактува добре ли? Мерцът е 2001Здравей колега,
на 202ката го имах същия проблем и беше крушката, ако 203ката ти не е моделпфлеге (феислифта) мисля че и там е крушка.
Поздрави
Публикувано 18 декември 2009 - 16:14
Може да има лош контакт, а и самият дисплей свети, и това може да те залъгва, иначе 2001 е преди моделпфлегето. За тези 2 реда ли говорим.И аз си мисля за крушка, ама странното е, че един път е нормално, друг път е кофти и май няма връзка с светлината навънка. Тая крушка да не контактува добре ли? Мерцът е 2001
Публикувано 18 декември 2009 - 18:22
Най-долният с градусите и часа и най-горния(най-отгоре на дисплея), както и понякога при горната буква, която показва режима на автоматичната кутия - winter or summer w/s. Утре ще нащракам снимки.
Публикувано 19 декември 2009 - 09:40
А това само в студено време ли го прави?
Т.е. лятото правело ли е така... и като загрее парното в купето - опавя ли се?
Т.е. лятото правело ли е така... и като загрее парното в купето - опавя ли се?
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 19 декември 2009 - 09:48
Koлата я имам от 07.12.2009
, ни нам

Публикувано 20 декември 2009 - 02:16
И моята 203-ка прави така по някога
веднъж го прави, веднъж не
по същия начин е и при мен - горната и долната част на дисплея . . .

по същия начин е и при мен - горната и долната част на дисплея . . .
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 04 януари 2010 - 13:21
и моят е почнал да избледнява, но почти незабележимо - явно си им е някакъв бъг

Публикувано 04 януари 2010 - 20:13
Аз не съм с голям дисплей, но часовника ми е такъв и започна да ми избледнява преди време и сега свети доста бледо... и не се оправя.
Публикувано 05 януари 2010 - 17:36
Ти си с друго табло на 210ката...
Виж тая тема за твоето табло:
http://www.mbclub.bg...showtopic=20003
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 05 януари 2010 - 21:28
Ти си с друго табло на 210ката...
Знам че съм с друго, защото на 2,8-цата си е с големия дисплей. Обаче даже като се замисля да си оправям моето и се отказвам... На пролет

1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни