Въпрос за копчеза какво е копчето
Started by dzuvko, 09 Dec 2009 - 21:35:17
20 replies to this topic
Posted 09 December 2009 - 21:35
Здравейте от няколко дни имам W124 Coupe и се чудя за какво е това копче
Posted 09 December 2009 - 21:46
За плафона в купето.
Posted 09 December 2009 - 22:13
Това копче е за задния плафон в купето , ама пък не знам дали модификацията ЦЕ има плафон отзад .. нали все пак няма врати отзад ....
Моя плафон си свети щом се отворят задните врати ...
Съншайн
Posted 09 December 2009 - 22:40
Posted 09 December 2009 - 23:30
Имам същата кола, точно за плафона отзад е
That which starts sweet ends bitter, and that which starts bitter ends sweet.
Posted 09 December 2009 - 23:38
Имам същата кола, точно за плафона отзад е
Абсолютно вярно
Posted 09 December 2009 - 23:51
Нали се сещаш че няма врати ама има седалкиТова копче е за задния плафон в купето , ама пък не знам дали модификацията ЦЕ има плафон отзад .. нали все пак няма врати отзад ....
Posted 10 December 2009 - 18:06
Здравейте!
Не мога да кажа със сигурност за какво служи копчето, но ми се ще да споделя на мен каква беля ми направи... Задния плафон, поне при мен не се влияе от него. Започна да ми пада акумулатора (за 4-5 дена). Като проверявах за утечка, се пръкнаха някакви 8 Вт. Започна се едно изключване на предпазители... Как да е излезе си от кой предпазител е , но къде е проблема още не беше ясно. Какво ли не гледах няма и няма. Нищо не работи, а консумацията си седи. Накрая, малко поизнервен, седнах да запаля една цигара зад волана и тогава видях, че тая гадина е включена... Изключих я и всичко, си дойде на мястото. А след цигарата се бях наострил да проверявам жица по жица след предпазителя... Та при мен беше така. Има консумация, а нищо не свети... Иначе задния плафон си се пали от задните врати.
Поздрави!
Не мога да кажа със сигурност за какво служи копчето, но ми се ще да споделя на мен каква беля ми направи... Задния плафон, поне при мен не се влияе от него. Започна да ми пада акумулатора (за 4-5 дена). Като проверявах за утечка, се пръкнаха някакви 8 Вт. Започна се едно изключване на предпазители... Как да е излезе си от кой предпазител е , но къде е проблема още не беше ясно. Какво ли не гледах няма и няма. Нищо не работи, а консумацията си седи. Накрая, малко поизнервен, седнах да запаля една цигара зад волана и тогава видях, че тая гадина е включена... Изключих я и всичко, си дойде на мястото. А след цигарата се бях наострил да проверявам жица по жица след предпазителя... Та при мен беше така. Има консумация, а нищо не свети... Иначе задния плафон си се пали от задните врати.
Поздрави!
Posted 13 December 2009 - 20:44
Май повечето не четете темата и пишете...Колата е купе а копчето за купе е точно за задния плафон.
Posted 13 December 2009 - 23:48
Та колата е купе 2.2 150 к.с. и когато го натисна този бутон абсолютно нищо не свети сигорно просто не работи
Posted 14 December 2009 - 14:13
Щом нищо не свети,значи или ти е изгоряла лампата на задния плафон,или копчето се е прецакало(по-малко вероятно),или някъде има прекъснат кабел.И за уточнение,този бутон служи само за да се светне плафона отгоре на задните седалки(на пътуващите отзад,евентуално).За нищо друго,освен ако не е преработван за друга цел.
Едно желание,една мечта - Mercedes Benz
Posted 02 January 2010 - 11:13
От зад на тавана трябва да имаш лампа която при отварянето на задните врати да свети...Този бутон ти играе ролята като на нормален ключ за лампа включване и изключване.Удобна е през ноща когато някой на задната седалка иска да види нещо и му дрябва светлина... Приятно щраканеЗдравейте от няколко дни имам W124 Coupe и се чудя за какво е това копче
Posted 02 January 2010 - 13:31
От зад на тавана трябва да имаш лампа която при отварянето на задните врати да свети...Този бутон ти играе ролята като на нормален ключ за лампа включване и изключване.Удобна е през ноща когато някой на задната седалка иска да види нещо и му дрябва светлина... Приятно щракане
Да обаче колегата е с купе
Posted 03 January 2010 - 23:01
Така е колегата е с купе а за купето тоз бутон задейства задния плафон,до като при седаните задейства и двата,до като не се угасят от въпросното копче.На моя му вързах кондензатори и гасне плавно 10 секунди след като ги изгася от копчето.Да обаче колегата е с купе
.
Attached Files
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

View Garage