гадна миризма от ауспуха : )
Започната от Silver E200, 04 дек 2009 - 17:20:16
16 мнения по тази тема
Публикувано 04 декември 2009 - 17:20
колата е на газ от 3 години някъде 122 коня 124-ка като я форсирам а и не само изгорелите газове миришат гадно не е на развалени яица а едно такова кисело : ) и пуше яко бяло предполагам конденз защото като си сложа ръката и ми я овлажнява, но някой знае ли това киселото от какво ще е нещо със сместа ли ? на бензин мисля че го няма но не съм сигурен
Публикувано 04 декември 2009 - 18:07
Газаджийте разреждат газта с пръдня от носорг, за това ти мирише кофти.колата е на газ от 3 години някъде 122 коня 124-ка като я форсирам а и не само изгорелите газове миришат гадно не е на развалени яица а едно такова кисело : ) и пуше яко бяло предполагам конденз защото като си сложа ръката и ми я овлажнява, но някой знае ли това киселото от какво ще е нещо със сместа ли ? на бензин мисля че го няма но не съм сигурен
Освен да си душиш ауспуха, друга работа нямаш ли?
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 04 декември 2009 - 18:10
Газаджийте разреждат газта с пръдня от носорг, за това ти мирише кофти.
Освен да си душиш ауспуха, друга работа нямаш ли?

Публикувано 04 декември 2009 - 18:19
аз не го душа то като си отзад си мирише
Публикувано 04 декември 2009 - 21:04
Катализатор?
Публикувано 04 декември 2009 - 21:52
На мойта катализаторът е махнат и също карам на газ, но не мирише на нищо.
It is nice to be important, but it is more important to be nice.
Публикувано 04 декември 2009 - 22:54
Именно, защото е махнат.Миризмата на развалени яйца е основният признак за вече забит катализатор.На мойта катализаторът е махнат и също карам на газ, но не мирише на нищо.
Публикувано 04 декември 2009 - 23:27
ми чесно да ви кажа не съм душил развалени яица и незнам как миришат но едва ли миришат така пък и като бях при един майстор на гърнета да си сменям крайното гърне го попитах(защото имам едно малко гърне посредата на колата) та го попитах това катализатор ли е и той каза че няма катализаторИменно, защото е махнат.Миризмата на развалени яйца е основният признак за вече забит катализатор.
Публикувано 04 декември 2009 - 23:34
Ами щом няма катализатор се връщаме на това с газаджиите и носорозите

Публикувано 04 декември 2009 - 23:47
Готина тема сте си спретнали
Това за носорога е безспорен факт, само не знам от бял носорог или от черен ?!?!?

W211-Avantgarde
Публикувано 05 декември 2009 - 00:05
То си е до газаджия.Готина тема сте си спретнали
Това за носорога е безспорен факт, само не знам от бял носорог или от черен ?!?!?
Публикувано 05 декември 2009 - 11:56
Ако имаш бял пушек постоянно-внимавай за прегоряла гарнитура на двигателя.
Публикувано 05 декември 2009 - 13:37
като я форсирам и като пусна газта и отзад е като горелка хвърля огън вендъж на един светофар подпалих на един бронята
Публикувано 05 декември 2009 - 18:25
Колега,като я форсирам и като пусна газта и отзад е като горелка хвърля огън вендъж на един светофар подпалих на един бронята
Сериозно, сипал си някоя кофти газ и после що мирише кофти. Смени газостанцията и проблема ще изчезне.
Обърни внмание на белия пушек, както колегата ти е казал, може да има проблем, но определено миризмата е от горивото.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни